Spara upp till 70% på "

Kyl, frys & kombiskåp

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
Vinkyl Med Led-Ljus (Storlek: 4 Liter (Eget Batteri+usb-Kabel))
Vinkyl Med Led-Ljus (Storlek: 4 Liter (Eget Batteri+usb-Kabel))

Snygg och smart LED-vinkylare Stämningsfull belysning och kalla drycker är två komponenter för en lyckad fest. Vår LED-vinkylare är elegant och snygg på samma gång. Längst ner finns 9 lysdioder monterade för att piffa upp atmosfären. Fyll vinkylen med is, släng i några flaskor och slå på vinkylen – så drar festen igång! Vår vackra vinkyl har snabbt blivit en hit – och det med goda skäl. Det här är en läcker produkt, som är oundviklig för en trevlig grillkväll eller myskväll med vänner eller till den stora festen. Kan användas både som en vanlig vinkyl men även som champagnehink eller ishink för öl och vatten mm. LED-ljusen ger en wow-effekt som du ser på barer, caféer och restauranger, speciellt i mörkret. LED-ljuset ger ett proffsigt utseende som du nu kan skapa även i ditt eget hem! Produktinformation LED: 9 Material: plast Finns i: 2, 4 och 8 liter Färger: blinkar i flera olika färger. Ex. röd, grön och blå Ström: 2 x AA-batteri i 2 liters modell (ingår ej), 4 x AA-batteri i 4 liters modell (ingår ej). 4 och 8 liters modell körs på eget batteri (USB-kabel ingår)     Frågor om produkten? Låt oss hjälpa dig Vi är sitter redo för att hjälpa dig tirsdag till fredag 10.00-12.00 . KUNDESERVICE VIA MAIL PÅ KONTAKT@SATANA.SE E-post besvaras vanligtvis inom 24 timmar, tirsdag till fredag. Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. KUNDETJÄNST RING +45 25 94 24 84 Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. Du kan handla säkert hos oss ✔Snabb leverans, vanligtvis inom 1–3 arbetsdagar ✔Säker shopping med SSL -datakryptering ✔Utmärkta recensioner på Trustpilot ✔Kundtjänst via telefon och mejl ✔Alltid 14 dagars returrätt 100 % nöjdhetsgaranti Satana.se är vi alla ett team och vi fokuserar på att ge alla våra kunder den bästa tänkbara service – eftersom vi vill att alla våra kunder ska bli nöjda - men vi vet att det inte alltid lyckas.   Om du har köpt en produkt kan du prova den i lugn och ro där hemma i upp till 14 dagar. Om du inte är nöjd med produkten kan du returnera den för återbetalning*.  Kontakta oss under våra öppettider via telefon eller mejl så hjälper vi dig med ditt ärende.   * Satana.no ansvarar inte för returförsändelsen. Produkter ska returneras i gott skick, i originalförpackningen och får inte visa tecken på användning. Skriv inte på förpackningen och klistra inte på etiketter på förpackningen. Läs våra returvillkor här.  Ovanstående information/specifikationer är vägledande och kan ändras av tillverkaren utan att det meddelas. Med reservation för tryckfel och vägledande bilder. Läs alla våra handels- och leveransvillkor här.

Läs mer
Royal Catering Kylränna - 150 x 39 cm - Glasöverbyggnad
Royal Catering Kylränna - 150 x 39 cm - Glasöverbyggnad

Kylrännan RCKV-150/39-G5 från Royal Catering håller livsmedel fräscha och goda genom att effektivt lagra dem svalt innan servering eller tillagning. Den professionella kylrännan från Royal Catering är perfekt för restauranger, kaféer, glasstånd, snabbmatsrestauranger eller hotell och mycket mer. Men även för pizzerior och salladsbarer är den ett ovärderligt inredningstillbehör! Obs: GN-behållarna ingår inte i leveransen Kylrännan har en bred temperaturintervall mellan 2 - 10 °C. Temperaturen ställs enkelt in med knapparna på sidan av LED-displayen som alltid visar kylrännans status. Den helautomatiska temperaturkontrollen ser till att den temperatur som valts via termostaten hålls konstant, vilket leder till lägre energiförbrukning och lägre elkostnader. Vidare är kylrännan utrustad med en automatisk avfrostningsfunktion som startar avfrostningen automatiskt var sjätte timme. Det är praktiskt och sparar tid. Samtidigt finns också möjligheten att starta den manuellt vid behov. Kylrännans energieffektivitet beror på att den kyler med köldmediet R600a. Dess utstående termodynamiska egenskaper gör det möjligt att installera en mindre värmeväxlare, vilket leder till lägre elkostnader. Temperaturen nås snabbt och hålls säkert genom den 115 watt starka kompressorn, vilken i sin tur kyls ned med kall luft genom ett fläktkylsystem. En av de stora fördelarna med den 150 cm långa kylrännan är att den rymmer hela 60 liter, fördelat på 6 GN 1/3 med 150 mm djupa behållare. Alla olika livsmedel förvaras mycket översiktligt på rad i saladetten. Andra GN-behållare passar också utan problem i kylrännan, som till exempel GN 2/3, 1/6, 1/9 samt GN 1/1, 1/2 och 1/4 – naturligtvis varierar då antalet behållare som passar i kylrännan. I vår onlineshop hittar du hela vårt sortiment av GN-behållare och GN-lock. Kylrännan RCKV-150/39-G5 är tillverkad av högkvalitativt, rostfritt stål. Detta material är biologiskt inert, så det reagerar inte vid kontakt med livsmedel och är därför ofarligt för hälsan. Dessutom är det robust och korrosionsbeständigt och har en lång livslängd. Andra fördelar är att den blanka, släta ytan med låg porositet är enkel att rengöra. Glasöverbyggnaden som ingår i leveransen skyddar livsmedel i GN-behållarna i kylrännan mot yttre påverkan. Detta skyddar innehållet ovanifrån, från framsidan och sidorna. Samtidigt som kockarna och andra anställda har direkt tillgång till ingredienserna i GN-behållarna kan kunderna betrakta innehållet från utsidan och göra sina val. Kylrännan RCKV-150/39-G5 är utrustad med fyra plastfötter som kan justeras upp till 1,5 cm i höjden , så den kan anpassas till underlaget den placeras på för att alltid stå stabilt och halksäkert. Plastfötterna skyddar också underlaget mot repor. Med denna kylränna presenterar du dina livsmedel eller maträtter attraktivt och lagrar dem i rätt temperatur.

Läs mer
Royal Catering Vinkyl - Med dispenser - 6 flaskor
Royal Catering Vinkyl - Med dispenser - 6 flaskor

Med denna vinkyl med dispenser säkerställer du en lämplig temperatur samt optimal förvaring och servering av dina viner, samt en tydlig presentation av vinerna tack vare belysningen. Detta vinkylskåp med dispenser är det perfekta tillskottet för barer, hotell, kaféer och restauranger – eller för vinälskare. Vinkylskåpet med dispenser erbjuder professionell förvaring av sex vinflaskor. Temperaturen kan ställas in exakt i intervallet mellan 7 och 18 °C – perfekt för vita viner och roséviner samt unga röda viner – och kan enkelt och tydligt kontrolleras på LED-skärmen med ett ögonkast. De integrerade vindispensrarna säkerställer att vinerna kan serveras på ett enkelt och bekvämt sätt utan att du behöver öppna vinskåpet. Mängden som ska portioneras kan ställas in exakt mellan 1 och 99 ml. En påfyllningsbar gaspatron som krävs för användningen ingår i leveransen. En annan fördel med vinkylen är att de dyrbara dryckerna behåller sin smak och kvalitet i upp till 30 dagar trots att flaskorna har öppnats. Den visuella höjdpunkten är den iögonfallande belysningen, med vilken de utsökta vinerna kan presenteras proffsigt och elegant. Vinkylskåpet har två separata kylkamrar med dörrar som genomgående består av härdat glas. Dessa kan öppnas och stängas mjukt och försiktigt. Resten av höljet är tillverkat av stål och med plastelement som använts sparsamt och bara där det behövs, vilket innebär att enheten både ser attraktiv ut och även är hållbar och motståndskraftig. Dessutom avger vinskåpet mindre brus än en mjukt spinnande katt. Tack vare den låga ljudnivån är enheten idealisk för rum där dina gäster vill ha lugn och ro eller vill kunna arbeta koncentrerat.

Läs mer
Royal Catering Frysskåp med glasdörr - 88 L
Royal Catering Frysskåp med glasdörr - 88 L

Frysskåpet RCFZ-98 med glasdörr från Royal Catering erbjuder en modern lösning för att frysa och lagra mat. Kompakta mått, invändig belysning och glasdörr med lås har den alla äss på handen och därmed en permanent plats i alla professionella kök. Med detta frysskåp kan du presentera olika rätter på ett särskilt attraktivt sätt för dina kunder: Skåpet har en generös glasdörr som visar allt innehåll. Upp till 88 liter kan frysas in och lagras på detta sätt. Frysskåpet är idealiskt för alla cateringföretag som vill exponera sina produkter. Tre praktiska hyllor gör det möjligt att ordna olika kylprodukter tydligt och separat i frysskåpet. Hyllorna är uttagbara och kan användas och kombineras efter behov. De är också mycket lätta att rengöra och underhålla. Frysskåpets glasdörr är konstruerad av härdat dubbelt glas. Mellanrummet fungerar som värmeisolering. Eftersom detta förhindrar en temperaturutbyte mellan det kalla interiören och det varma utrymmet, är temperaturen inuti kylkammaren konstant, så att allt mat alltid kyls optimalt. Den självstängande glasdörren har ett praktiskt handtag, som gör att du när som helst bekvämt kan öppna och stänga frysen. Dessutom är dörren utrustad med ett lås som snabbt och enkelt kan låsas med en av de två medföljande nycklarna. Tack vare den inbyggda LED-belysningen kan man snabbt identifiera innehållet och slipper därmed slösa ström genom att ha frysen öppen för länge. Särskilt inom cateringbranschen erbjuder frysen därför en kostnadseffektiv lösning. Med sitt robusta stålhölje och inredning av aluminium garanterar frysen hög stabilitet och lång livslängd. Dessutom är aluminium det perfekta materialet för användning vid låga temperaturer, eftersom det håller kylan utmärkt. Därtill är det lätt att rengöra och ger alltid ett professionellt utseende. Frysskåpets moderna kylsystem drivs av en kompressor på 195 watt som gör det möjligt för dig att snabbt nå den aktuella temperaturen. Frysen kan ställas in mellan -7 ° C och -24 ° C, och temperaturen bibehålls av en energisparande, automatisk termostat. För att avlägsna mindre isbeläggningar kan den medföljande isskrapan användas. Den klassiskt enkla designen gör att frysskåpet kan kombineras med alla inredningsstilar. Dessutom ger fyra justerbara och gummitassar att frysskåpet står säkert oavsett underlag.

Läs mer
Royal Catering Kylränna - 150 x 33 cm - 7 GN 1/4 behållare
Royal Catering Kylränna - 150 x 33 cm - 7 GN 1/4 behållare

Kylrännan RCKV-150/33-7S från Royal Catering håller livsmedel fräscha och goda genom att lagra dem svalt innan de ska serveras eller tillagas. Den professionella kylrännan från Royal Catering är perfekt för restauranger, kaféer, glasstånd, snabbmatsrestauranger eller hotell och mycket mer. Men även för pizzerior och salladsbarer är den ett ovärderligt inredningstillbehör! Kylrännan har en bred temperaturintervall mellan 2 - 10 °C. Temperaturen ställs enkelt in med knapparna på sidan av LED-displayen som alltid visar kylrännans status. Den helautomatiska temperaturkontrollen ser till att den temperatur som valts via termostaten hålls konstant, vilket leder till lägre energiförbrukning och lägre elkostnader. Vidare är kylrännan utrustad med en automatisk avfrostningsfunktion som startar avfrostningen var sjätte timme. Det är praktiskt och sparar tid. Samtidigt finns också möjligheten att starta den manuellt vid behov. Kylrännans energieffektivitet beror på att den kyler med köldmediet R600a. Dess utstående termodynamiska egenskaper gör det möjligt att installera mindre värmeväxlare, vilket leder till lägre elkostnader. Temperaturen nås snabbt och hålls säkert genom den 115 watt starka kompressorn, vilken i sin tur kyls ned med kall luft genom ett fläktkylsystem. En av de stora fördelarna med den 150 cm långa kylrännan är att den rymmer hela 44 liter, fördelat på 7 GN 1/4 med 150 mm djupa behållare. De olika livsmedlen förvaras mycket översiktligt på rad i saladetten. Även behållare av modellen GN 1/2 kan användas i kylrännan. Tre stycken av storleken GN 1/2 kombinerad ned eb GN 1/4 behållare passar i den. I vår onlineshop hittar du hela vårt sortiment av GN-behållare och GN-lock. Kylrännan RCKV-150/33-7S är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Detta material är biologiskt inert, så det reagerar inte vid kontakt med livsmedel och är därför ofarligt för hälsan. Dessutom är det robust och korrosionsbeständigt och har en lång livslängd. Andra fördelar är att den blanka, släta ytan med låg porositet är enkel att rengöra. På höljet finns ett lock av rostfritt stål som skyddar livsmedel i behållarna mot påverkan utifrån. På så sätt kan de förvaras fräscht, svalt och hygieniskt till nästa dag. De behöver inte fyllas över och förvaras i kylskåp, utan det är bara att fälla ned locket. Det sparar en hel del arbetstid och är mycket bekvämt. Kylrännan RCKV-150/33-7S är utrustad med fyra plastfötter som kan justeras upp till 1,5 cm i höjden, så den kan anpassas till underlaget den placeras på för att alltid stå stabilt och halksäkert. Plastfötterna skyddar också underlaget mot repor. Med denna kylränna presenterar du dina livsmedel eller maträtter attraktivt och lagrar dem i rätt temperatur.

Läs mer
Royal Catering Kylränna - 140 x 39 cm - 5 GN 1/3 behållare
Royal Catering Kylränna - 140 x 39 cm - 5 GN 1/3 behållare

Kylrännan RCKV-140/39-S5 från Royal Catering håller livsmedel fräscha och goda genom att effektivt lagra dem svalt innan de ska serveras eller tillagas. Den professionella kylrännan från Royal Catering är perfekt för restauranger, kaféer, glasstånd, snabbmatsrestauranger eller hotell och mycket mer. Men även för pizzerior och salladsbarer är den ett ovärderligt inredningstillbehör! Kylrännan har en bred temperaturintervall mellan 2 - 10 °C. Temperaturen ställs enkelt in med knapparna på sidan av LED-displayen som alltid visar kylrännans status. Den helautomatiska temperaturkontrollen ser till att den temperatur som valts via termostaten hålls konstant, vilket leder till lägre energiförbrukning och lägre elkostnader. Vidare är kylrännan utrustad med en automatisk avfrostningsfunktion som startar avfrostningen var sjätte timme. Det är praktiskt och sparar tid. Samtidigt finns också möjligheten att starta den manuellt vid behov. Kylrännans energieffektivitet beror på att den kyler med köldmediet R600a. Genom dess utstående termodynamiska egenskaper är det möjligt att installera mindre värmeväxlare, vilket leder till lägre elkostnader. Temperaturen nås snabbt och hålls säkert genom den 110 watt starka kompressorn, vilken i sin tur kyls ned med kall luft genom ett fläktkylsystem. En av de stora fördelarna med den 140 cm långa kylrännan är att den rymmer hela 50 liter, fördelat på 5 GN 1/3 med 150 mm djupa behållare. Alla olika livsmedel förvaras mycket översiktligt på rad i saladetten. Andra GN-behållarepassar också utan problem i kylrännan, som till exempel GN 2/3, 1/6, 1/9 samt GN 1/1, 1/2 och 1/4 – naturligtvis varierar då antalet behållare som passar i kylrännan. I vår onlineshop hittar du hela vårt sortiment av GN-behållare och GN-lock. Kylrännan RCKV-140/39-S5 är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Detta material är biologiskt inert, så det reagerar inte vid kontakt med livsmedel och är därför ofarligt för hälsan. Dessutom är det robust och korrosionsbeständigt och har en lång livslängd. Andra fördelar är att den blanka, släta ytan med låg porositet är enkel att rengöra. På höljet finns ett lock av rostfritt stål som skyddar livsmedel från påverkan utifrån. På så sätt kan de förvaras fräscht, svalt och hygieniskt till nästa dag. De behöver inte fyllas över och förvaras i kylskåp, utan det är bara att fälla ner locket. Det sparar en hel del arbetstid och är mycket bekvämt. Kylrännan RCKV-140/39-S5 är utrustad med fyra plastfötter som kan justeras upp till 1,5 cm i höjden, så den kan anpassas till underlaget den placeras på för att alltid stå stabilt och halksäkert. Plastfötterna skyddar också underlaget mot repor. Med denna kylränna presenterar du dina livsmedel eller maträtter attraktivt och lagrar dem i rätt temperatur.

Läs mer
Royal Catering Drickakyl - 318 L - Royal Catering - Svart, pulverlackerat stål
Royal Catering Drickakyl - 318 L - Royal Catering - Svart, pulverlackerat stål

I den fristående drickakylen RC-BC009 från Royal Catering kan du kyla och presentera juicer, vatten, läsk, alkoholhaltiga drycker och liknande. Den subtila LED-belysningen och den eleganta svarta designen gör den idealisk för användning på restauranger, bensinstationer, vid evenemang, catering, utställningar, i barer eller på kontoret. Naturligtvis kan du också använda drickakylen på privata fester med vänner. I mörkare miljöer ger den atmosfäriska LED-belysningen en angenäm atmosfär och en attraktiv presentation av dina drycker. Dörrarna i dubbelväggigt, härdat glas sätter dryckerna tydligt i fokus och säkerställer samtidigt en konstant temperatur. Kylen kan säkras mot obehörig åtkomst med en nyckel. Om du skulle tappa bort nyckeln ingår en reservnyckel i leveransen. Med en kapacitet på 318 L och 6 hyllor med en lastkapacitet på 30 kg vardera, ger drickakylen tillräckligt med utrymme för förvaring av flaskor av olika storlekar. Tack vare de höjdjusterbara fötterna som kan justeras med 7 mm kan drickakylen enkelt anpassas till ojämnheter i underlaget och står därmed alltid stabilt. Det inre höljet av präglad aluminium är mycket lätt att rengöra om man skulle råka spilla ut drycker eller liknande i kylen. Ytterhöljet av pulverlackerat stål ger inte bara ett tilltalande utseende utan skyddar även drickakylen mot korrosion på ett tillförlitligt sätt. Även på varma sommardagar kyler drickakylen förfriskningar pålitligt mellan 2 - 10 °C. Det miljövänliga köldmediet R600a (isobutan) är ett av de mest använda kylvätskorna både i den privata och kommersiella sektorn tack vare dess låga påverkan på växthuseffekten. Det har ingen negativ effekt på ozonskiktet, och ger hög kylprestanda med låg strömförbrukning.

Läs mer
Royal Catering Drickakyl - 880 L
Royal Catering Drickakyl - 880 L

Drickakylen RCGK-W880-2 från Royal Catering har gott om plats för en mängd olika drycker. Tack vare glasdörrar kan kunden först göra sitt val och sedan öppna drickakylen. LED-belysningen ljussätter dina drycker på bästa sätt. Den integrerade fläkten sköter cirkulationskylningen och kompressorn på 350 Watt garanterar en jämn cirkulation av luften. Denna typ av kylning säkerställer att alla drycker i kylskåpet kyls jämnt. Kompressorn är särskilt energieffektiv, samtidigt som den är ovanligt tyst, vilket gör den idealisk för inomhusbruk. Med en kapacitet på 880 liter finns det plats för en hel del drycker för dina kunder på varma dagar. Det stora lagringsutrymmet erbjuder också möjligheten att erbjuda många olika drycker i stort antal och därmed utöka valet för dina gäster. Drickakylen har åtta generösa hyllor med dimensionerna 53 gånger 39,5 centimeter, som gör det möjligt att få plats med upp till 628 burkar. För att kunna ha flaskor och burkar av olika storlek, kan hyllorna justeras i höjdled. Den pålitliga digitaltermostaten ser till att önskad temperatur mellan 2 och 8 °C bibehålls. Detta gör att du kan optimera temperaturen för de drycker du vill erbjuda dina gäster. Drickakylen har även en praktisk Anti-Frost-Funktion, vilket förhindrar isbildning. I mörka miljöer ser LED-belysningen till att bidra till en behaglig stämning och ser dessutom till att drickakylen lätt smälter in. LED garanterar även låg strömförbrukning. Dörrarna med dubbelglas är lätta att öppna och stängs automatiskt. Detta sparar energi och säkerställer att dryckerna hålls kylda. Dörrarna kan även låsas, så att du kan förhindra obehörig tillgång till dina drycker. Mobilitet ges av fyra hjul, som gör att du enkelt kan flytta drickakylen. Två av hjulen går att låsa, för säkra drickakylen. Ett minsta avstånd på 10 cm till väggen bakom drickakylen bör bibehållas för att säkerställa att den fungerar optimalt.

Läs mer
Royal Catering Kylränna - 120 x 39 cm - Glasöverbyggnad
Royal Catering Kylränna - 120 x 39 cm - Glasöverbyggnad

Kylrännan RCKV-120/39-G4 från Royal Catering håller livsmedel fräscha och goda genom att effektivt lagra dem svalt innan servering eller tillagning. Den professionella kylrännan från Royal Catering är perfekt för restauranger, kaféer, glasstånd, snabbmatsrestauranger eller hotell och mycket mer. Men även för pizzerior och salladsbarer är den ett ovärderligt inredningstillbehör! Obs: GN-behållarna ingår inte i leveransen Kylrännan har en bred temperaturintervall mellan 2 - 10 °C. Temperaturen ställs enkelt in med knapparna på sidan av LED-displayen som alltid visar kylrännans status. Den helautomatiska temperaturkontrollen ser till att den temperatur som valts via termostaten hålls konstant, vilket leder till lägre energiförbrukning och lägre elkostnader. Vidare är kylrännan utrustad med en automatisk avfrostningsfunktion som startar avfrostningen automatiskt var sjätte timme. Det är praktiskt och sparar tid. Samtidigt finns också möjligheten att starta den manuellt vid behov. Kylrännans energieffektivitet beror på att den kyler med köldmediet R600a. Dess utstående termodynamiska egenskaper gör det möjligt att installera en mindre värmeväxlare, vilket leder till lägre elkostnader. Temperaturen nås snabbt och hålls säkert genom den 110 watt starka kompressorn, vilken i sin tur kyls ned med kall luft genom ett fläktkylsystem. En av de stora fördelarna med den 120 cm långa kylrännan är att den rymmer hela 45 liter, fördelat på 4 GN 1/3 med 150 mm djupa behållare. Alla olika livsmedel förvaras mycket översiktligt på rad i saladetten. Andra GN-behållare passar också utan problem i kylrännan, som till exempel GN 2/3, 1/6, 1/9 samt GN 1/1, 1/2 och 1/4 – naturligtvis varierar då antalet behållare som passar i kylrännan. I vår onlineshop hittar du hela vårt sortiment av GN-behållare och GN-lock. Kylrännan RCKV-120/39-G4 är tillverkad av högkvalitativt, rostfritt stål. Detta material är biologiskt inert, så det reagerar inte vid kontakt med livsmedel och är därför ofarligt för hälsan. Dessutom är det robust och korrosionsbeständigt och har en lång livslängd. Andra fördelar är att den blanka, släta ytan med låg porositet är enkel att rengöra. Glasöverbyggnaden som ingår i leveransen skyddar livsmedel i GN-behållarna i kylrännan mot yttre påverkan. Detta skyddar innehållet ovanifrån, från framsidan och sidorna. Samtidigt som kockarna och andra anställda har direkt tillgång till ingredienserna i GN-behållarna kan kunderna betrakta innehållet från utsidan och göra sina val. Kylrännan RCKV-120/39-G4 är utrustad med fyra plastfötter som kan justeras upp till 1,5 cm i höjden , så den kan anpassas till underlaget den placeras på för att alltid stå stabilt och halksäkert. Plastfötterna skyddar också underlaget mot repor. Med denna kylränna presenterar du dina livsmedel eller maträtter attraktivt och lagrar dem i rätt temperatur.

Läs mer
Royal Catering Drickakyl - 138 L - Royal Catering - Rostfritt stål
Royal Catering Drickakyl - 138 L - Royal Catering - Rostfritt stål

I den fristående drickakylen RC-BC005 från Royal Catering kan du kyla och presentera juicer, vatten, läsk, alkoholhaltiga drycker och liknande. Den subtila LED-belysningen och den eleganta rostfria ståldesignen gör den idealisk för användning på restauranger, bensinstationer, vid evenemang, catering, utställningar, i barer eller på kontoret. Naturligtvis kan du också använda drickakylen på privata fester med vänner. I mörkare miljöer ger den atmosfäriska LED-belysningen en angenäm atmosfär och en attraktiv presentation av dina drycker. Dörren av dubbelväggigt, härdat glas sätter dryckerna tydligt i fokus och säkerställer samtidigt en konstant temperatur. Kylen kan säkras mot obehörig åtkomst med en nyckel. Om du skulle tappa bort nyckeln ingår en reservnyckel i leveransen. Med en kapacitet på 138 L och 2 hyllor med en lastkapacitet på 30 kg vardera, ger drickakylen tillräckligt med utrymme för förvaring av flaskor av olika storlekar. Tack vare de höjdjusterbara fötterna som kan justeras med 7 mm kan drickakylen enkelt anpassas till ojämnheter i underlaget och står därmed alltid stabilt. Det inre höljet av präglad aluminium är mycket lätt att rengöra om man skulle råka spilla ut drycker eller liknande i kylen. Ytterhöljet av rostfritt stål ger inte bara ett tilltalande utseende utan skyddar även drickakylen mot korrosion på ett tillförlitligt sätt. Även på varma sommardagar kyler drickakylen förfriskningar pålitligt mellan 2 - 10 °C. Tack vare dess kompakta mått får drickakylen enkelt plats även i små kök eller utrymmen. Det miljövänliga köldmediet R600a (isobutan) är ett av de mest använda kylvätskorna både i den privata och kommersiella sektorn tack vare dess låga påverkan på växthuseffekten. Det har ingen negativ effekt på ozonskiktet, och ger hög kylprestanda med låg strömförbrukning.

Läs mer
Royal Catering Drickakyl - 54 l - rostfritt stål
Royal Catering Drickakyl - 54 l - rostfritt stål

Drickakyl från Royal Catering är en perfekt utrustning för hotell, barer och restauranger. Kylskåpet håller effektivt låg temperatur på olika livsmedelsprodukter. Tack vare glasdörrarna och LED-belysningen är sortimentet förvarat i modellen RCGK-54A helt synligt för kunderna. Den stora kapaciteten på 54 liter möjliggör förvaring av ett stort antal drycker, så att kylskåpet kan fyllas med tillräckligt många produkter, vilket är viktigt bland annat under frukost på hotell eller vid lunchtid i restauranger. Den breda hyllan är lätt att organisera. Gångjärnsdörren öppnas och stängs lätt. Den är utrustad med en tjock tätning som förhindrar temperaturförlust från kammaren. Härdat dubbelglas utför också en isolerande funktion. Mellan glaslagren finns det utrymme fyllt med luft som fungerar som en värmeisolering, vilket förhindrar temperaturöverföring mellan kyla inuti och den varma uteomgivningen. Dessutom presenterar glasdörren sortimentet inne i drickakylen. Effektiv kylning garanteras av en högpresterande kompressor, som snabbt når den önskade temperaturen och sedan behåller den. Den kompressor som modellen RCGK-54A är utrustad med ger mindre ljud än de som finns i de flesta kylskåpen. LED-belysning, tack vare det vita ljuset, framhäver fördelar med produkter som finns i kylskåpet. Dessutom förbrukar denna typ av belysning mindre energi vilket har en positiv effekt på både produktkostnaden och miljön. Rostfritt stål har använts för att skapa ett slitstarkt hölje. Materialet reagerar inte med mat, så det är säkert för hälsan, dessutom är det korrosionsbeständigt och motståndskraftigt mot mekanisk skada. Med den inbyggda termostaten kan du ställa in önskad temperatur inom området 0 till 10 °C. Det här är den optimala kylnivån för populäraste matprodukter. Det breda temperaturområdet gör det möjligt att ställa in temperaturen i enlighet med kraven för förvaring av produkter som öl, cider, vin eller kolsyrade drycker. Det miljövänliga köldmediet R600a, som används i Royal Catering-drickalyen, har utmärkta termodynamiska egenskaper som påverkar utrustningens höga energieffektivitet. Det betyder att köldmediet gör det möjligt att effektivt svalna kammarens inre, utan att riskera höga driftskostnader. Drickakylen är stabil tack vare gummifötterna, vars höjd även kan justeras 0–10 mm. De förhindrar att maskinen glider och skyddar arbetsytan mot repor. Behöver du en maskin för att hålla dryckstemperaturen under en längre tid och presentera sortimentet för dina kunder? Du behöver inte leta efter mer! Drickakylen från Royal Catering uppfyller dina förväntningar tack vare dess kapacitet, glasdörr och hög kylprestanda. Få veta själv om alla dess förmåner!

Läs mer
Royal Catering Kylränna - 200 x 33 cm - 10 GN 1/4-behållare
Royal Catering Kylränna - 200 x 33 cm - 10 GN 1/4-behållare

Kylrännan RCKV-200/33-10S från Royal Catering håller livsmedel fräscha och goda genom att lagra dem svalt innan de ska serveras eller tillagas. Den professionella kylrännan från Royal Catering är perfekt för restauranger, kaféer, glasstånd, snabbmatsrestauranger eller hotell och mycket mer. Men även för pizzerior och salladsbarer är den ett ovärderligt inredningstillbehör! Kylrännan har en bred temperaturintervall mellan 2 - 10 °C. Temperaturen ställs enkelt in med knapparna på sidan av LED-displayen som alltid visar kylrännans status. Den helautomatiska temperaturkontrollen ser till att den temperatur som valts via termostaten hålls konstant, vilket leder till lägre energiförbrukning och lägre elkostnader. Vidare är kylrännan utrustad med en automatisk avfrostningsfunktion som startar avfrostningen var sjätte timme. Det är praktiskt och sparar tid. Samtidigt finns också möjligheten att starta den manuellt vid behov. Kylrännans energieffektivitet beror på att den kyler med köldmediet R600a. Dess utstående termodynamiska egenskaper gör det möjligt att installera mindre värmeväxlare, vilket leder till lägre elkostnader. Temperaturen nås snabbt och hålls säkert genom den 125 watt starka kompressorn, vilken i sin tur kyls ned med kall luft genom ett fläktkylsystem. En av de stora fördelarna med den 200 cm långa kylrännan är att den rymmer hela 70 liter, fördelat på 10 GN 1/4 med 150 mm djupa behållare. De olika livsmedlen förvaras mycket översiktligt på rad i saladetten. Även behållare av modellen GN 1/2 kan användas i kylrännan. Fem stycken av storleken GN 1/2 storlek passar i den. I vår onlineshop hittar du hela vårt sortiment av GN-behållare och GN-lock. Kylrännan RCKV-200/33-10S är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Detta material är biologiskt inert, så det reagerar inte vid kontakt med livsmedel och är därför ofarligt för hälsan. Dessutom är det robust och korrosionsbeständigt och har en lång livslängd. Andra fördelar är att den blanka, släta ytan med låg porositet är enkel att rengöra. På höljet finns ett lock av rostfritt stål som skyddar livsmedel i behållarna mot påverkan utifrån. På så sätt kan de förvaras fräscht, svalt och hygieniskt till nästa dag. De behöver inte fyllas över och förvaras i kylskåp, utan det är bara att fälla ned locket. Det sparar en hel del arbetstid och är mycket bekvämt. Kylrännan RCKV-200/33-10S är utrustad med fyra plastfötter som kan justeras upp till 1,5 cm i höjden, så den kan anpassas till underlaget den placeras på för att alltid stå stabilt och halksäkert. Plastfötterna skyddar också underlaget mot repor. Med denna kylränna presenterar du dina livsmedel eller maträtter attraktivt och lagrar dem i rätt temperatur.

Läs mer
Royal Catering Minibar - 25 l - Svart - Royal Catering
Royal Catering Minibar - 25 l - Svart - Royal Catering

I Royal Caterings minibar har du en snygg lösning för att kyla drinkar och snacks. Denna moderna minikyl rymmer upp till 25 liter och imponerar med sin särskilt tysta drift. Speciellt under varma dagar säkerställer denna bar en konstant kyltemperatur inuti. Använd den för ditt hotell eller vandrarhem, bar och klubb, eller för evenemang där du behöver kalla och uppfriskande drycker! Temperaturen kan du reglera själv inom ett särskilt brett temperaturområde på 5 till 15 °C. På så sätt kan du anpassa kylningen till specifika dryckers och livsmedels behov. Minibaren använder sig av det slitstarka Peltier-kylsystemet. Kylningen ser till att måltemperaturen nås snabbt och att den hålls på en konstant nivå. Till skillnad från konventionella kylsystem är detta särskilt tystgående, miljövänligt och har en lång livslängd. Du kan ordna om insidan efter dina idéer, tack vare de justerbara glasinsatserna Med ljudnivån på bara 23 dB ger minikylskåpet mindre ljud ifrån sig än en katts lågmälda spinnande. Tack vare den extremt låga ljudnivån är hotellkylen idealisk för sovrum. Men även på kontoret, där koncentrationen är A och O och ljud lätt kan störa, kan du lugnt använda minibaren. Särskilt praktiskt är att du kan ändra dörrens upphängning till vänster eller höger sida, beroende på rumssituationen. Kylskåpet är även utrustat med ett lås för att skydda de svalkande varorna. Hotell-minibaren presenterar dessutom alla dina drycker och genom en energisnål LED-belysning. De installerade LED-lamporna lyser upp interiören helt och hållet tack vare sin höga intensitet, vilket ger en klar sikt över alla drycker och mat. Med den miljövänliga enheten slipper du också använda CFC. Minibarens insida gjord av mycket köldbeständiga HIPS kan rengöras särskilt snabbt och med liten ansträngning. Tack vare den separat löstagbara glasinsatsen och det belagda metallhöljet kan du enkelt ta bort damm och smuts.

Läs mer
Royal Catering Restaurangfrys - 170 L - Royal Catering - Silver - Köldmedium R600A
Royal Catering Restaurangfrys - 170 L - Royal Catering - Silver - Köldmedium R600A

I restaurangfrysen RCLK-F170S kan man frysa in stora mängder mat och förvara den under lång tid. Tack vare dess praktiska design kan frysta livsmedel förvaras överskådligt så att det alltid går snabbt och lätt att hitta det man behöver. Frysen passar perfekt för användning i pizzerior, hotellkök, restaurang eller för cateringservice. Med en kapacitet på 170 L erbjuder frysskåpet gott om plats för alla livsmedel som du behöver ha enkelt tillgängligt i din restaurangverksamhet. Interiören kan utnyttjas optimalt i frysskåpets praktiska design med tre hyllor, som klarar en vikt på 30 kg vardera och som också kan tas ut för att göra plats för produkter som behöver mer utrymme. Frysta varor kan enkelt förvaras ovanpå varandra och finns alltid inom räckhåll i denna frys för restaurang, vilket är en stor fördel i hektiska kök där det måste gå snabbt ibland! Den inbyggda kompressorn arbetar med 215 W och ser till att måltemperaturen uppnås snabbt. Den önskade temperaturen kan ställas in individuellt mellan -20 °C och -18 °C med hjälp av en digital display på restaurangfrysen, så att man kan anpassa temperaturen till olika livsmedel. Termostaten håller sedan den inställda temperaturen pålitligt. Om du behöver avfrosta enheten kan du aktivera den automatiska avfrostningsfunktionen via den digitala displayen. Restaurangfrysen arbetar med det pålitliga köldmediet R600A och har en förbrukning på 993 kWh. Frysen uppnår därmed energiklass D. Denna frys för restaurang har ett robust hölje i rostfritt stål och innanmäte av belagt stål, som garanterar hög stabilitet och hållbarhet. De högkvalitativa materialen är också mycket lätta att rengöra och garanterar alltid ett professionellt utseende. Frysskåpet har en klassisk design i silverfärg och kan enkelt kombineras med annan köksinredning. De fyra fötterna kan justeras upp till 30 mm i höjd, vilket säkerställer att frysen står stabilt även på ojämna ytor.

Läs mer
Royal Catering Flaskkylskåp - 320 l - LED - aluminumram
Royal Catering Flaskkylskåp - 320 l - LED - aluminumram

Se, välj ut och njut av en kall dryck: Erbjud dina gäster kylda drycker i din restaurang, hotellbar, kiosk eller buffé genom att presentera dem snyggt och inbjudande i flaskkylskåpet RCGK-W320. Genom glasdörren och en LED-belysning är flaskorna och burkarna i kylskåpet alltid väl synliga, så lockelsen att köpa ytterligare en svalkande dryck varma dagar blir ännu större för den som står framför det. Fläkten i den integrerade cirkulationskylningen och den kraftfulla kompressorn med 210 watt garanterar en jämn luftcirkulation i kylskåpet. Denna typ av nedkylning säkerställer att alla flaskor i flaskkylskåpet kyls ned jämnt och dessutom förhindrar den att glasdörrarna immar igen. Den inbyggda kompressorn är särskilt effektiv, samtidigt som den är tystgående och därför optimal i alla utrymmen inomhus. l flaskkylskåpet, som rymmer 320 liter, kan en mängd olika drycker lagras svalt för törstiga gäster. De fyra facken kan fyllas med hela 228 burkar. Hyllorna kan placeras på valfri höjd för olika stora flaskor. Därigenom kan utrymmet i flaskkylskåpet utnyttjas perfekt. Den digitala termostaten säkerställer att vald driftstemperatur hålls konstant. Temperaturintervallet är mellan 2 - 8 °C. Via den tydliga displayen kan önskad temperatur ställas in och anpassas optimalt till de drycker som ska lagras. LED-skärmen visar alltid kylskåpets aktuella temperatur. Det professionella kylskåpet kyler med köldmediet R600a, vilket uppvisar mycket bra termodynamiska egenskaper och är särskilt energieffektivt. Det miljövänliga köldmediet påverkar därför inte ozonskiktet negativt eller bidrar till växthuseffekten. Dessutom kan mindre värmeväxlare användas med detta köldmedium, vilket också håller energikostnaden nere. Isobutangas är också kompatibel med andra kylkomponenter. Det speciella kylskåpet passar in i varje omgivning och ser mycket stämningsfullt ut i mörkare omgivningar eller på natten med den effektfulla LED belysningen. Fördelen med LED-lampor är att de har en låg energiförbrukning jämfört med konventionella ljuskällor. Eftersom dryckerna syns bra från utsidan genom glasdörren kan gästerna bestämma sig redan innan de öppnar dörren, vilket även det sparar energi. Den dubbelförglasade dörren med en aluminiumram öppnas bekvämt med ett handtag. Tack vare dubbelglasets isolerande egenskaper hålls kylan tillförlitligt kvar i kylskåpet, och det härdade glaset är också särskilt robust. Dörren är utrustad med ett integrerat lås som skyddar mot obehörig åtkomst. En extra reservnyckel medföljer. Det högkvalitativa höljet är tillverkat av pulverlackerat stål. Materialet är mycket tåligt och har en lång livslängd. De släta ytorna är enkla att rengöra och okänsliga för yttre påverkan. Flaskkylskåpet står säkert på justerbara gummifötter som kan anpassas till vilket underlag som helst.

Läs mer
Royal Catering Kylränna - 150 x 33 cm - Glasöverbyggnad
Royal Catering Kylränna - 150 x 33 cm - Glasöverbyggnad

Kylrännan RCKV-150/33-7 från Royal Catering håller livsmedel fräscha och goda genom att lagra dem svalt innan de ska serveras eller tillagas. Den professionella kylrännan från Royal Catering är perfekt för restauranger, kaféer, glasstånd, snabbmatsrestauranger eller hotell och mycket mer, men även för pizzerior och salladsbarer är den ett ovärderligt inredningstillbehör. Observera: GN-behållarna ingår inte i leveransen Kylrännan har ett brett temperaturintervall mellan2 – 10 °C. Temperaturen ställs enkelt in med knapparna på sidan av LED-displayen som alltid visar kylrännans aktuella status. Den helautomatiska temperaturkontrollen ser till att den temperatur som valts via termostaten hålls konstant, vilket leder till lägre energiförbrukning och lägre elkostnader. Vidare är kylrännan utrustad med en automatisk avfrostningsfunktion som startar avfrostningen var sjätte timme. Det är praktiskt och sparar tid. Samtidigt finns också möjligheten att starta den manuellt vid behov. Kylrännans energieffektivitet beror på att den kyler med köldmediet R600a. Dess utstående termodynamiska egenskaper gör det möjligt att installera mindre värmeväxlare, vilket leder till lägre elkostnader. Temperaturen nås snabbt och hålls säkert genom den 115 watt starka kompressorn, vilken i sin tur kyls ned med kall luft genom ett fläktkylsystem. En av de stora fördelarna med den 150 cm långa kylrännan är att den rymmer hela 44 liter, fördelat på 7 GN 1/4 med 150 mm djupa behållare. De olika livsmedlen förvaras mycket översiktligt på rad i saladetten. Även behållare av modellen GN 1/2 kan användas i kylrännan. Då minskar antalet behållare på grund av den större storleken - tre stycken av storleken GN 1/2 kombinerad ned eb GN 1/4 behållare passar i den. I vår onlineshop hittar du hela vårt sortiment av GN-behållare och GN-lock. Kylrännan RCKV-150/33-7 är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Detta material är biologiskt inert, så det reagerar inte vid kontakt med livsmedel och är därför ofarligt för hälsan. Dessutom är det robust och korrosionsbeständigt och har en lång livslängd. Andra fördelar är att den blanka, släta ytan med låg porositet är enkel att rengöra. Glasöverbyggnaden som medföljer i leveransen skyddar livsmedel i kylrännan effektivt mot yttre påverkan ovanifrån, från framsidan och sidorna. Samtidigt som kockarna och andra anställda har direkt tillgång till ingredienserna i GN-behållarna kan kunderna betrakta innehållet från utsidan och göra sina val. Kylrännan RCKV-150/33-7 är utrustad med fyra plastfötter som kan justeras upp till 1,5 cm i höjden, så den kan anpassas till underlaget den placeras på för att alltid stå stabilt och halksäkert. Plastfötterna skyddar också underlaget mot repor. Med denna kylränna presenterar du dina livsmedel eller maträtter attraktivt och lagrar dem i rätt temperatur.

Läs mer
Vigneron Kitchen Collection 40, Dubbelzon, Svart
Vigneron Kitchen Collection 40, Dubbelzon, Svart

Välkommen till Vigneron Kitchen Collection - där drömmen om att ha en vinkyl i ditt kök blir verklighet. Denna serie är skapad för att placeras underbänk eller fristående.   Du väljer mellan två tidlösa färger - den eleganta svarta eller den klassiska rostfria färgen. Serien finns i tre olika storlekar med en variation på singelzon eller dubbelzon.    Denna inbyggda vinkyl har två temperaturzoner som låter dig ställa in temperaturen i spannet 5-20°C beroende på vilken sorts vin du förvarar. Här får du plats för 29st utvalda favoritviner som elegant lyses upp av en LED-belysning med valmöjligheter i vitt, orange och blått. Kapaciteten räknas på bordeaux-flaskor, diameter 41mm.   Våra hyllor är tillverkade av förstklassigt bokträ, känt för sin höga densitet och hållbarhet, och har en jämn och ljus yta som ger en exklusiv estetik. Dessa hyllor är fullt utdragbara, vilket gör hanteringen av dina flaskor smidig och bekväm. Dessutom är dörren omhängningsbar, vilket ger dig flexibilitet i placeringen av din vinkyl.   Vigneron är dedikerat till att producera vinkylar av högsta kvalitet och vi ser till att varje flaska lagras i en perfekt miljö. Luftfuktigheten bibehålls stabilt, ljudnivån är låg, vibrationerna är effektivt dämpade, och samtidigt filtreras aromen genom aktiva kolfilter. Dessutom blockeras skadlig UV-strålning av de specialbehandlade isoleringsglasen.   Du som kund kan känna dig extra trygg med 5 års garanti på alla våra serier från Vigneron.    Fördelar 5 års garanti  Hyllor i bokträ  Temperatur dubbelzon - Nedersta delen 10-20 °C - Översta 5-12 Tre färger på belysningen Dörrlås

Läs mer
Temptech Premium WPQ38DCB vinkyl
Temptech Premium WPQ38DCB vinkyl

Premium vinkyl för installation i köket Vinkyl i Premium-serien för installation i köket. Vinkylen är utrustat med två separata temperaturzoner (5-12°C och 12-20°C) som kan justeras individuellt så att du kan förvara både vitt och rött vin. Totalt finns det plats för upp till 32 vinflaskor i vinkylen. Vinkylen har ventilation på framsidan, vilket gör den enkelt att placera i en nisch under köksbänken. Den digitala displayen och pekskärmen gör det enkelt att justera temperatur och belysning. De massiva, utdragbara trähyllorna kan dras in och ut, vilket ger en bra överblick över vinkollektionen. Ditt vin förvaras säkert vid rätt och stabil temperatur, optimal fuktighet, skyddad från skadliga UV-strålar, lukt och vibrationer. Genom att lagra vinet vid rätt temperatur har du alltid serveringsklar vin – bekvämt för dig och dina gäster! Stabil och konstant lagringstemperatur Vinkylen är utrustat med två temperaturzoner (5-12°C och 12-20°C). Genom att lagra vinet vid rätt temperatur har du alltid serveringsklar vin tillgängligt – bekvämt för dig och dina gäster! Effektiv kylning med låg vibration Kylningen tas om hand av en tyst kompressor som avger lite ljud. Förutom att vara tyst vilar kompressorn på våra specialutvecklade vibrationsdämpare som säkerställer att vinet inte utsätts för skadliga vibrationer. Optimala lagringsförhållanden Den UV-skyddade glasdörren skyddar mot skadliga UV-strålar och värme som kan komma in i vinskåpet. Vinkylen är utrustat med fläktar som cirkulerar luften i vinkylen. Kondensvattnet i vinkylen återanvänds och upprätthåller en optimal fuktighet i vinkylen. Aktivt kolfilter ger frisk och ren luft i vinskåpet.

Läs mer
Vigneron Storage 170SB - Mix
Vigneron Storage 170SB - Mix

Vinlagring till perfektion  Ge din vinsamling det utrymme och den perfekta miljön den förtjänar med Vigneron Storage.   Har du någonsin känt frustrationen av att försöka organisera flaskor med olika former och storlekar? Detta var den primära drivkraften bakom vår satsning av både Vigneron Storage och alla dess unika tillbehör.   Detta fristående vinlagringsskåp har en temperaturzon som låter dig ställa in temperaturen i spannet 5-20°C beroende på vilken sorts vin du förvarar. Denna modell kommer med tre standardhyllor, en label-view hylla, en glashängare och en trälåda som elegant lyses upp av en LED-belysning med valmöjligheter i vitt, orange och blått.   Vi är dedikerade till att producera vinlagringsskåp av högsta kvalitet och vi ser till att varje flaska lagras i en perfekt miljö. Luftfuktigheten bibehålls stabilt, ljudnivån är låg, vibrationerna är effektivt dämpade, och samtidigt filtreras aromen genom aktiva kolfilter. Dessutom blockeras skadlig UV-strålning av de specialbehandlade isoleringsglasen.   Vigneron Storage finns i svart och kommer i tre olika storlekar. Alla modeller är extra djupa för att du ska få in två flaskor på djupet och höjden. Våra hyllor är tillverkade av förstklassigt bokträ, känt för sin höga densitet och hållbarhet, och har en jämn och ljus yta som ger en exklusiv estetik. Dessa hyllor är fullt utdragbara, vilket gör hanteringen av dina flaskor smidig och bekväm.  Du som kund kan känna dig extra trygg med 5 års garanti på alla våra serier från Vigneron.    Partners Vi är stolta över att ha fått stöd från några av branschens mest framstående och inflytelserika profiler. Namn som Richard Juhlin, världsledande inom champagne, Björnstierne Antonsson, som har vunnit svenska mästerskapet i sommeliere och tagit silver 13 gånger, och Bernhard Smedberg, den första svenska vinmakaren i Champagne, är bara några exempel på dem.   Designa ditt skåp efter din vinsamling  Med våra tillbehör från Vigneron har du möjligheten att skräddarsy din vinkyl för att anpassas för exakt din samling. Byt ut hyllorna när din samling byts ut   Tillbehör Richard Juhlin By Vigneron - Champagnehyllan alla behöver Bordeaux hylla Trälåda Label-view hylla Glashängare för perfekt kylda vinglas Hyllkanter i svart och rostfritt      

Läs mer