Spara upp till 70% på "

Kropp & Hälsa

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
KÄLLA For Immune Health Family Edition 90 dospåsar
KÄLLA For Immune Health Family Edition 90 dospåsar

Med den här familjevarianten av FOR IMMUNE HEALTH kan ni stärka hela familjens naturliga försvar och immunitet.Genom att ge tarmen ett regelbundet tillskott med goda bakterier i form av probiotika stärks kroppens immunförsvar. KÄLLA FOR IMMUNE HEALTH bidrar till ett hälsosamt immunförsvar genom två noggrant framforskade bakteriestammar som berikats med D vitamin, B12 och folsyra. Med detta bekväma familjepack kan hela familjen stärka sitt immunförsvar, varje dag.Pulvret smakar inget och är lätt att tillsätta i mat och dryck. Lämpligt för barn över 1 år. Vi rekommenderar 1 dos per dag. En påse innehåller 90-dagarsdoser och är ett bra val för veganer.Upp till 80% av ditt immunsystem finns i tarmen. Tarmen hanterar och stöttar immunsystemet på två viktiga sätt. För det första måste tarmbarriären vara frisk och stark för att förhindra att potentiellt skadliga ämnen passerar in i blodomloppet. För det andra har tarmkanalens bakterieflora en viktig roll för att träna immunsystemet att identifiera säkra och skadliga ämnen. Båda dessa processer bidrar till ett hälsosamt och balanserat immunförsvar. En välbalanserad tarm spelar därför en avgörande roll för att stötta ditt immunförsvar.HUR IMMUNE HEALTH FUNGERAREN KÄLLA TILL VITAMINER FÖR ATT STÖTTA IMMUNFÖRSVAREn källa till vitamin D3, B12 och folsyra som bidrar till ett hälsosamt immunförsvar. Dessutom stöttar folsyra och vitamin B12 bildning av röda blodkroppar och hjälper till att minska utmattning och trötthet, medan vitamin D3 behövs för att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion.GYNNAR EN HÄLSOSAM TARM FÖR ATT STÖTTA DITT IMMUNFÖRSVARTillhandahåller viktiga näringsämnen för immunsystemet och hjälper till att återställa balansen i tarmkanalens bakterieflora.SKYDDAR TARMBARRIÄREN FÖR EN STARK TARMVÄGGTillhandahåller viktiga näringsämnen för immunsystemet och hjälper till att återställa balansen i tarmkanalens bakterieflora för att förhindra ökad genomsläpplighet i tarmen.1 MILJARD CFU L. PLANTARUM DSM 15312 & L. PARACASEI DSM 13434Innehåller två noggrant undersökta probiotiska stammar som har publicerade data från kliniska tester med både vuxna och barn i förskoleåldern.BERIKAD MED 3 VITAMINER SOM STÖTTAR IMMUNITETEn källa till vitamin D3, B12 och folsyra, som alla stödjer ditt naturliga immunförsvar.100 % SMAKFRI, LÄTT ATT FÖRTÄRADetta pulver är 100 % smaklöst och enkelt att lägga till vid frukosten. Blanda väl med yoghurt, flingor, gröt eller smoothies.

Läs mer
Helhetshälsa KollagenBoost 60 kapslar
Helhetshälsa KollagenBoost 60 kapslar

KollagenBoost från Helhetshälsa är ett vegetabiliskt kosttillskott för kollagenproduktionen med bl.a kondroitin. Det är kollagen som gör vår hud jämn, spänstig och slät. KollagenBoost innehåller även hyaluronsyra som återfuktar och ger huden elasticitet.Kollagen är den primära byggstenen i vår hud, vår bindväv och våra leder; KollagenBoost ger kollagenets beståndsdel kondroitin, C-vitamin som bidrar till normal kollagenbildning och mangan som bidrar till normalt bildande av bindväv.KollagenBoost innehåller även hyaluronsyra, som i kroppen har som uppgift att återfukta och ge elasticitet till huden och fungera som smörjmedel till leder och muskler.VeganskSvensktillverkad i ÖstergötlandVäxtbaserat alternativ till kondroitinPhytodroitin är ett växtbaserat alternativ till kondroitin (som är en beståndsdel i kollagen). Kollagen utvinns alltid från djur. Phytodroitin utvinns från alger. Phytodroitin har utvecklats efter omsorgsfulla studier av strukturen och sammansättningen hos kondroitin. Strukturen är nästan identisk med den hos kondroitin-sulfat från haj och ännu mer lik kondroitin från fågel men framställningen av Phytodroitin™ är helt fri från animalier.Phytodroitin innehåller en formula av algextrakt med hög koncentration av specifika muko¬poly¬sacka-rider tillsammans med polysackarider, innefattande glukuronsyra och N-acetylglukosamin.Vegansk hyaluronsyra Hyaluronsyra är ett fuktgivande smörjmedel som finns i leder, hud, lungor och muskler. Helhetshälsa KollagenBoost innehåller HAPLEXPlus, en vegansk hyaluronsyra. Den framställs genom fermentation. Hyaluronsyran HAPLEXPlus ökar elasticiteten och återfuktar huden vid en dos på 150 mg per dag. HAPLEXPlus är ett registrerat varumärke av Bloomage Biotechnology Corp, Ltd.Vad är kollagen?Kollagen är ett elastiskt protein som ger kroppen stadga och struktur. Kollagen finns bland annat i hud, hår, naglar, bindväv, blodkärl, tandkött, skelett och leder. I huden är det kollagenet som gör den jämn, spänstig och slät. Kollagenhalten i kroppen avtar när vi åldras. Minskningen börjar redan i 25-30-årsåldern.Helhetshälsa KollagenBoost innehåller C-vitamin. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för normala funktioner hos blodkärl, benstomme, tandkött, tänder, hud och brosk.Bindväv  - stödjande vävnadBindväv är stödjande vävnad som finns i exempelvis muskler, senor och brosk. Våra leder omges av stödjande, stram bindväv. Bindväven består till stor del av kollagen. Ett näringsämne som har betydelse för bindväven är mangan: Mangan bidrar till normalt bildande av bindväv. Helhetshälsa KollagenBoost innehåller mangan.

Läs mer
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Double Rich Chocolate 900g
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Double Rich Chocolate 900g

100% Whey Gold Standard är världens mest sålda och följaktligen världens mest populära proteinpulver på sporttillskottsmarknaden!Hydrolyserade vasslepeptiderStärkt återhämtningSnabbt upptag i kroppenMuskeluppbyggandeMycket välsmakandeGenom sofistikerade metoder kan vassle ”isoleras” från råvarans oönskade innehåll som fett, kolesterol, laktos för att slutligen ge ett vassleprotein som är mer än 90% protein.Denna renaste form kallas vassleisolat (WPI) och är den mest förekommande ingrediens i ON 100% Whey Gold Standard™, bara ett exempel som visar att inga billiga råvaror används, detta för att ge dig bästa möjliga produkt!Med ON 100% Whey Gold Standard™ har proteinhalten höjts ytterligare. Variationer förekommer mellan de olika smakerna beroende på att det går åt olika mycket smakämnen för att säkerställa rätt smak. Halten protein ligger mellan 79-82% protein och detta är alltså färdig produkt, inga fantasivärden som ofta används.Whey Gold standard löser sig mycket lätt i vätska tack vara sin speciella formula och du slipper klumpar i din shake!HYDROWHEY™ hydrolyserade vasslepeptider (den form av vassleprotein som tveklöst tas upp snabbast) är vad som ingår i vår exklusiva proteinprodukt för att göra Whey Gold Standard™ komplett för snabbast upptag till dina muskler!Tillsatta enzymer för lättare upptag och nedbrytning… mer vasslepeptider… högt innehåll av Glutamin och grenade aminosyror (BCAA) – listan kan göras lång men vad som gör Whey Gold Standard™ till en referensprodukt för andra proteinprodukter på marknaden.Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

Läs mer
Olimp Creatine Xplode Pineapple 500 g
Olimp Creatine Xplode Pineapple 500 g

Avancerad sammansättning av kreatin och taurin. Ett dagligt intag av 3 gram kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. Kreatinet bidrar till att mer energi frigörs. Den extra energin kan musklerna använda vid träningspasset. En extra repetition i setet eller en extra spurt under intervallträningen kan bli genomförbar, vilket förbättrar träningsresultaten på både kort och lång sikt.Creatine Xplode från Olimp Sports Nutrition har följande fördelar:Snällt mot magenLångsam frisättning ger långvarig tillförselSnabblösligt – blanda din egen kreatindryckHelt sockerfrittMagnapower, ett kreatin bundet med magnesium och en aminosyra som tillsammans bildar ett kelat, utgör själva huvudbeståndsdelen i Creatine Xplode. Kreatinformen är patenterad av Albion laboratories i USA. Den är starkt alkalisk och motståndskraftig mot syranedbrytning i tarmkanalen. Creatine Xplode innehåller också andra typer av kreatin, samt taurin.Taurin ökar känslan av muskeltryck. I kombination med den förhöjda energinivån orsakad av kreatinet ger Creatine Xplode extra tryck och högre prestation under träningspasset.Creatine Xplode består i huvudsak av sex olika sorters kreatin. Det höjer inte effekten av kreatinet i sig. Den avancerade sammansättningen som kombinerar olika varianter av kreatin bidrar däremot till en långsammare frisättning. Resultatet blir jämn tillförsel till musklerna under en längre period.Kroppen tar upp kreatin ur den dagliga kosten. Det förekommer naturligt i kroppens muskler och i livsmedel som härstammar från djurriket. Att ta reda på om man får i sig tillräckligt med kreatin via kosten är svårt eftersom det inte går att mäta på ett enkelt sätt. Med Creative Xplode vet du hur mycket kreatin du får i dig per dos.Creatine Xplode kan med fördel användas av alla idrottare som vill minska mjölksyra och öka explosiviteten. Friidrottare, ishockeyspelare, fotbollsspelare och styrketränare kan alla ha nytta av produkten.

Läs mer