Spara upp till 70% på "

Gräsklippare

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
Bosch Indego Xs300 -Robotgräsklippare
Bosch Indego Xs300 -Robotgräsklippare

Praktisk robotgräsklippare Indego XS 300 för enkel klippning av trädgården på upp till 300 m². LogiCut: Indego klipper trädgården intelligent upp till 70 % snabbare än en slumpmässigt klippande klippare. Tack vare LogiCut-läget lär Indego sig gräsmattans form och beräknar sedan den mest effektiva klippvägen. Med AUTO Calendar-funktionen tar Indego reda på den exakta storleken på trädgården och anpassar en idealisk klipptidtabell för gräsmattan. Indego klipper gräset till små mulchbitar - mulchen blir utmärkt gödning för gräsmattan. Robotgräsklipparen laddas automatiskt. MultiArea-funktionen möjliggör klippning av separata gräsytor (sammanlagd yta max 300 m²). NarrowPassages-funktionen gör det möjligt för robotgräsklipparen att förflytta sig genom smala passager från en gräsmatta till en annan. Indego kan även klippa i sluttningar (max. lutning 27 %). Klippbredden är 19 cm. Klipphöjden är 30-50 mm. Leveransen inkluderar installationsutrustning och laddningsdocka. Genom Logicut-navigeringssystemet kartlägger och beräknar Indego de områden som ska klippas på gräsmattan och klipper dem systematiskt i parallella linjer. Med hjälp av detta undviks överlapp och områden som skulle bli orättvist klippta. Logicut är upp till 70 % mer effektivt än systemet som klipper slumpmässigt, vilket inte bara ökar effektiviteten utan också förlänger enhetens livslängd. Med AUTO Calendar-funktionen bestämmer Indego en idealisk klipptidsrytm baserat på din gräsmatts storlek och form. Enheten har en bioklippfunktion, vilket innebär att små gräsbitar blir gödning för din gräsmatta och separata krattningar av dessa är inte längre nödvändigt. De tre roterande skärarna kan enkelt bytas ut och vikas in. Snabbstopp för knivarna ökar användningssäkerheten: när enheten lyfts stoppas knivarna omedelbart. Indego kan även klippa i backar upp till en maxlutning på 27 %. Kollisionssensorerna känner av hinder som kommer i enhetens väg och Indego undviker dessa. Skyddad mot stöld: Indego låses automatiskt när den tas bort från gräsytan och kan bara öppnas med rätt PIN-kod. Leveransinformation: - 1 anslutningskontakt - 180 fästnålar - Skruvar och insexnyckel till laddningsdockan - Laddningsdocka - Gränskabel 100 m - Nätaggregat Tekniska specifikationer: - Batterispänning: 18 V - Batterityp: litiumjon - Rekommenderad gräsmattyta: 300 m² - Klippbredd: 19 cm - Klipphöjd: 30/40/50 mm - Klippningsystem: 3 roterande knivar - Hastighet: 40 cm/s - Maxlutning: 27 % - IP-klassificering: robot och laddningsdocka IPX4 skyddsklass, nätaggregat IPX7.1 x Bosch Indego XS300 -robotgräsklippare

Läs mer
Wiesenfield Slaghack – Bensinmotor - 10 kW - Släpvagnskoppling + kulhuvud (Ø 80 mm) - 1200 mm bredd
Wiesenfield Slaghack – Bensinmotor - 10 kW - Släpvagnskoppling + kulhuvud (Ø 80 mm) - 1200 mm bredd

Den robusta slaghacken från Wiesenfield klarar även svårare terräng. Branta ängssluttningar eller undervegetation, grenar och buskage strimlas och klipps av maskinen. Detta säkerställs genom kombinationen av den kraftfulla motorn och de extra starka slagorna. Det finns även andra klippningsalternativ. Tack vare den egna driften och den universellt användbara kopplingen med en kulhuvudsdiameter på 80 mm, passar slaghacken ihop med många olika fordon, inte bara traktorer. Den kraftfulla, encylindriga 4-takts-motorn med tandremsdrift och en hastighet på upp till 2640 varv/min, är idealisk för professionell användning. Med en arbetsbredd på 1200 mm klarar slagklipparen även stora områden på kort tid. För optimala resultat kan du anpassa valsen och vagnen till underlaget, tack vare de höjdjusterbara hjulen. Med en höjdjustering på 5.5 cm är du extremt flexibel för en mängd olika ytor. Samtidigt är denna vertikalklippare mycket säker att använda. Sidoskydden förhindrar att stenar, skräp eller andra föremål kastas upp. De breda hjulen med måtten 102 mm är tillverkade av en blandning av naturgummi och nylon och kan ta sig fram på många sorters terräng. Dessutom ser den robusta konstruktionen till att den pålitliga slagklipparen har en lång hållbarhet. Observera: Reservdelar är säkrade på lång sikt och finns tillgängliga på begäran.

Läs mer
hillvert Traktorsits - 51 x 51 cm - Justerbar - Med fjädring
hillvert Traktorsits - 51 x 51 cm - Justerbar - Med fjädring

Tack vare generösa mått och den förstklassiga vadderingen erbjuder traktorsitsen ur hillverts sortiment av jordbrukstillbehör en bekväm sittplats, även under långa körsträckor. Med dess utvalda material och ett gediget utförande är förarsitsen idealiskt för traktorer eller gräsklippare, men du kan också använda det bekväma universalsätet för gaffeltruckar och andra maskiner. För att undvika att ryggen belastas rekommenderar vi att traktorsätet byts ut efter cirka 1.000 arbetstimmar. Med den universella och lättmonterade traktorsitsen från hillvert kan du utföra ett sådant byte snabbt och enkelt. Stoppningen av skumgummi behåller sin form även under tung belastning. Den rymliga modellen, vars sits är 51 x 51 cm och som kan belastas med 130 kg, är bekväm även efter många användningar. Samma sak gäller för traktorsitsens livslängd, i och med stolens stabila ramkonstruktion av stål. Ytan av PVC är särskilt robust och samtidigt lätt att rengöra. Detta traktorsäte lämnar inget kvar att önska. Förutom en pneumatisk fjädring på 80 mm, bekväma armstöd och en sits som är höj- och sänkbar med 6 cm kan du anpassa den här modellen till dina individuella behov och din kroppsstorlek. Du kan även flytta hela sätet framåt eller bakåt med totalt 17,6 cm och ryggstödet kan justeras med en vinkel på 53 - 83°. Nackstödets höjd kan också justeras med 125 mm för maximal komfort. Ett säkerhetsbälte kompletterar den här modellens egenskaper. Den universella sitsen passar på en mängd olika fordon. Tänk på att monteringsplattan har ett mått på 26 x 28 cm. Om dessa mått inte passar det önskade fordonet hittar du alternativa traktorsäten i vårt sortiment under kategorin traktortillbehör. Du utför installationen snabbt och intuitivt. Vid behov hittar du ytterligare information i bruksanvisningen om hur man fäster sitsen säkert.

Läs mer
hillvert Skördetrimmer - Manuell - Ø 600 mm
hillvert Skördetrimmer - Manuell - Ø 600 mm

Vill du trimma och separera växter utan ansträngning? Köp då en HT-BT-24 trimmer från hillvert. De tar bort blad och blommor med bara några få vändningar och strimlar grenar och kvistar från många växter. Eller använd skördetrimmern för att göra eteriska oljor, aromaterapioljor eller potpourris och doftpåsar för hemmabruk. Du kommer att hitta mångsidiga användningsområden för skördetrimmern och du kommer aldrig mer att vilja vara utan den vid någon skörd! Lövtrimmern erbjuder dig två olika typer av blad av högkvalitativt rostfritt stål, med vilka du kan bearbeta en mängd olika växter. Genom att kombinera en rak kniv och två trådknivar får du alltid det bästa resultatet. Skördetrimmern med en diameter på 600 mm fungerar mycket enkelt: Växter med färska blommor eller knoppar placeras på gallret, som hålls optimalt med en gummiring. Under gallret finns de matchande bladen. Stäng apparaten med locket och vrid veven jämnt åt vänster eller höger. I det övre området under apparatens lock finns åtta armar med elastiska distributörer med vilka du försiktigt för bladen eller knopparna genom gallret över de vassa, rostfria bladen undertill. På så sätt separeras försiktigt bladen och knopparna från plantan. Tack vare den manuella drivningen kan du använda trimmern oberoende av en strömkälla, vilket ger dig större flexibilitet och sparar pengar. Och för din omgivning är den tysta körningen utan motorljud också mycket trevligare. Du behöver då inte göra något annat än att vrida veven i en hastighet som är bekväm för dig. Tack vare det genomskinliga locket kan du alltid hålla ett öga på arbetsprocessen och uppskatta exakt när den optimala trimningsgraden för dina växter har uppnåtts. Dessutom kan du rengöra plastlocket med några få enkla steg. Höljet i rostfritt stål är mycket stabilt och robust. Lövtrimmerns låga vikt gör den lätt att transportera.

Läs mer