Spara upp till 70% på "

Spel & Spelkonsoler

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
Nintendo Switch Konsol - Neon Röd & Blå
Nintendo Switch Konsol - Neon Röd & Blå

Innehåller- Nintendo Switch (Spelkonsol)- Nintendo Switch Dock (Dockningsstation)- Joy-Con (L)- Joy-Con (R)- Joy-Con Wrist straps- Joy-Con Grip- HDMI-kabel- Nintendo Switch AC-adapterDetta är den uppdaterade versionen med bättre batteritid, vilket ger en speltid på 4.5 - 9 timmar.StationärtNintendo Switch är ett helt nytt sätt att spela spel på. Du kan placera din Nintendo Switch-konsol i din Switch-dock och via HDMI koppla den till TVn. Nu fungerar den precis som vilken annan konsol som helst och du spelar dina spel på tvn.TabletopDu kan fälla ut det inbyggda stället på baksidan av Switch-konsolen och spela spel på den inbyggda skärmen. Man kan till och med spela två stycken spelare, genom att ha en Joy-con var. Perfekt läge om man är på resande fot och utan TV.BärbartOm du fäster en Joy-Con på varje sida om din Nintendo Switch-konsol, så kan du spela var som helst på den inbyggda 6,2"" skärmen.Funktioner i fokusNewsDe senaste spelnyheterna kommer att skickas till ditt Nintendo Switch.Nintendo eShopDu kan köpa digitala versioner av spel via Nintendo eShop. Men här kan du också hittar mer information om spelen, titta på reklam eller trailers för dem.AlbumDirekt ifrån din Joy-Con kan du ta skärmdumpar när du spelar. Du kan även lägga egen text på bilderna och sedan enkelt publicera dem på sociala medier.Ta skärmdumpar på ett kick med ett klickGenom att trycka på inspelningsknappen på Joy-Con (L) tar du en skärmdump.Nintendo har även hintat om att det i framtiden kommer gå att spela in rörliga bilder efter en framtida systemuppdatering.Smarta Joy-Con funktionerTvå Joy-Cons kan användas tillsammans som en handkontroll när de är kopplade till Joy-Con Grip. Du kan även använda dem obeorende i var hand om du kopplar loss dem, eller spela två spelare och använda en Joy-Con var, i de spel som stödjer flera spelare.MultiplayerLänka samman flera konsoller eller spela via WifiGenom att länka samman flera Nintendo Switch-konsoler kan du och dina vänner spela tillsammans precis när ni vill och precis vart ni vill. Du kan även gå online och spela med vänner ifrån när och fjärran. Du kan även använda en trådbunden anslutning om ditt Nintendo Switch sitter i dockan. (Extra utrustning krävs, säljs separat). För att spela online krävs det att du prenumerar på en betaltjänst via Nintendo. Den här tjänsten kommer dock vara gratis tills dess att den lanseras under hösten 2017.

Läs mer
Logitech G29 Driving Force (PS4/PS5)
Logitech G29 Driving Force (PS4/PS5)

Under en begränsad tid får du en kod till spelet Assetto Corsa Competizione vid köp av G29/G920 som går att lösa in på valfri PC store (t.ex. Epic Store, Steam). Koden gäller endast för PC versionen av spelet.FÖR PLAYSTATION 3 OCH PLAYSTATION 4Få en ännu bättre konsolupplevelseLägg till Driving Force i din enhet och du kommer aldrig mer att vilja köra med en vanlig spelkontroll igen.Spelratten G29 har utformats för de senaste racingspelen till PlayStation®4- eller PlayStation®3-konsolerna. G29 Driving Force fungerar också på PC-spel som använder Logitech Gaming Software.DUBBLA FORCE FEEDBACK-MOTORERKänn varje viktändring, bromsutmattning och hjulspinnKänn hjulen i varje kurva och terräng, och över- och understyrning med mera. Kraftfull tvåmotorig force feedback som simulerar realistiska force-effekter så att du kan agera med millimeterprecision.KVALITET SOM TÅL HÅRDA TAGRacinganpassade material som klarar av alltDriving Force klarar pressen i racingspelet och håller länge. G29 har solida stålkullager i hjulaxeln samt rattväxlar och pedaler i rostfritt stål. Ratten har en handsydd läderbeklädnad som ger den en känsla av en riktig racerbil. En bekväm och pålitlig spelupplevelse.GLAPPFRI VÄXLING MED SKRUVDREVSmidig kontroll med precisionExceptionellt behaglig och tyst ratthantering. Skruvdreven baseras på de skruvdrev som används i fordonsväxellådor för att reducera oljud och oönskad vibration. Den glappfria växlingen håller hjul och pedaler tighta så att du får maximal kontroll.LÄTTÅTKOMLIGA SPELKONTROLLERKontroll som alltid är nära till handsAlla reglage, alltid nära till hands. Riktningsknappen, knapparna och rattväxlarna är integrerade i racerratten. Indikatorlampa som talar om för dig när du måste växla upp eller ner sitter rakt ovanför ratten. På så sätt får du maximal acceleration utan att släppa blicken från skärmen. Anpassa körningen efter dina behov med ett 24-punktsreglage samt +/- (knappar) på framsidan av ratten.FOTPEDAL MED SNABB REAKTIONSFÖRMÅGAJusterbar för att ge maximal kontrollFå en mer realistisk förarställning med hjälp av en separat fotpedal med inbyggda gas-, broms- och kopplingspedaler. Med G29 Driving Force använder du gas-, broms- och kopplingspedalerna på samma sätt som i en riktig bil.Den icke-linjära bromspedalen återspeglar känslan av en tryckkänslig pedal för en bättre känsla vid inbromsning. Finjustera din körning genom att omplacera pedalerna så att du kan utföra manövrar från häl till tå.Pedalerna hålls på plats med hjälp av gummifötter för hårda ytor och infällbara mattor (patenterat system).SÄKRA FÄSTENPrestanda precis där du behöver denKör självsäkert med vetskapen att ratten inte ger efter i tvära kurvor. Racerratten kan fästas säkert på bordet eller racingriggen med hjälp av inbyggda klämmor eller skruvmonteringspunkter.Ta racingen till nästa nivå med en Playseat®-racingsimulationscockpit.RANDEN PÅ RATTENBehåll fokus i rätt riktningFå information om styrningen ändras via en visuell anvisning med...

Läs mer
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Gaming Headset - Svart
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Gaming Headset - Svart

Letar du efter ett toppklassigt spelheadset som ger dig ett försprång i förhållande till konkurrenterna? Titta inte längre än till Arctis Nova Pro Wireless Multi-System Gaming Headset från SteelSeries. Det här premiumheadsetet kombinerar högkvalitativ ljudhårdvara med Sonar Audio Software Suite vilket ger dig oslagbar ljudkvalitet och fullständig kontroll över varje ljudelement. Med 360° Spatial Audio känns det som om du är mitt i händelsen, och med Sonars egenutvecklade algoritmer för ultra-uppslukande surroundljud är du på topp oavsett vilket system du spelar på.Headsetet kommer med aktiv brusreducering som tar bort ljud som kan störa så att du kan fördjupa dig i din virtuella värld. Ett specialiserat hybridsystem med 4 mikrofoner, som är utformat för spel, stänger av omgivande ljud, medan mikrofoner i hörlurarna dynamiskt justeras för att skapa klarhet. Använd Transparency Mode med varierande nivåer att anpassa sig till alla situationer. Du behöver aldrig pausa ditt spel med det dubbla batteriet med hot-swap-system, som laddar det extra batteriet medan du spelar med det andra.Den AI-drivna mikrofonen med brusreducering garanterar tydlig kommunikation med dina lagkamrater. Slutligen kan du ställa in det perfekta underhållningssystemet genom att ansluta två enheter och enkelt växla mellan dem.Active Noise Cancellation (ANC)AI-Powered Noise Cancelling MikrofonHi-Res AudioTrådlöst Gaming Headset (2.4Ghz/Bluetooth)

Läs mer
Sony Playstation VR Worlds VCH/PS VR Mk5 (inkl. Kamera)
Sony Playstation VR Worlds VCH/PS VR Mk5 (inkl. Kamera)

Påbörja dina VR-äventyr med PlayStation VR MK5 kit, som innehåller ett PlayStation VR-headset, en PlayStation-kamera och PlayStation VR Worlds som innefattar fem olika VR-upplevelser.OBS: PlayStation 4- och DualShock4-kontroller medföljer inte! För att spela PSVR-spel på en PS5 ™ -konsol krävs ett PS VR-headset, PlayStation®Camera för PS4 ™ * och en PlayStation®Camera-adapter. Den nya HD-kameran för PS5 är inte kompatibel med PS VR.Förpackningen innehåller- PS VR-headset- PlayStation Camera- PlayStation Kameraadapter till PS5- PlayStation VR Worlds- Adapter för kameran till PS5HeadsetHeadsetet ger 360 graders syn med kristallklar och följsam bild med låg latens och upp till 120 bilder per sekund. Den 5,7 tum stora OLED-skärmen erbjuder 1920xRGBx1080-upplösning (960xRGBx1080 per öga) och ca. 100 graders synfält, så att din spelupplevelse blir realistisk och detaljerad.LjudHeadsetet har ett 3D-surroundljud som gör att du kan uppfatta akustiken i spelet med maximal precision.HeadsetanslutningAnslut enkelt VR-headsetet och processorenheten till din PS4- och TV-skärm och börja spela på direkten.DesignDen lätta konstruktionen med justerbart vadderat huvudband ger utmärkt komfort även under långvariga matcher.PrecisionsspårningDin PlayStation 4-konsol kan spåra headsetets position och orientering via Playstation-kameran, genom nio lysdioder som är placerade runt headsetet. På så vis representeras huvudets riktning och vinkel exakt i spelet.SkärmProjicera de bilder du ser på en stor skärm för att dela bilden med dina vänner och låta dem vara med i spelet. Du kan även spela online med dina vänner och använda den integrerade mikrofonen för att kommunicera.Fler egenskaper- Inbyggd accelerometer och gyroskop- 120 Hz och 90 Hz uppdateringsfrekvens- HDMI- och USB-gränssnittPlayStation VR WorldsFördjupa dig i nya världar med fem Virtual Reality-upplevelser. Stå öga mot öga mot en stor vithaj, kryp genom förfallna rymdskepp, veja mot mötande trafik, överlev i en futuristisk sport eller delta i en gangsterthriller på Londons gator.

Läs mer
SteelSeries Arctis 9X Trådlöst Headset Svart (Xbox Series/Xbox One)
SteelSeries Arctis 9X Trådlöst Headset Svart (Xbox Series/Xbox One)

Det mest prisbelönta trådlösa gamingheadsetet, nu för XboxArctis 9X, från tillverkarna av det mest prisbelönta headsetsortimentet i gaming-historien, kombinerar bekvämligheten med integrerat Xbox Wireless med samtidigt Bluetooth-ljud för verklig trådlöshet överallt. Med den brusdämpande dubbelriktade ClearCast-mikrofonen och häpnadsväckande detaljerat Arctis-ljud, är Arctis 9X det bästa trådlösa headsetet för Xbox-gamers.Integrerad Xbox Wireless-anslutningsbarhet Anslut direkt till din Xbox, precis som en trådlös handkontroll, och börja spela inom några sekunder utan behov av kabel eller dongle.Samtidigt trådlöst Bluetooth-ljudAnslut till både Bluetooth och Xbox för att mixa in musik och ta emot samtal medan du spelar, eller använd trådlöst på resande fot med din mobila enhet. ClearCast brusdämpande mikrofonArctis ClearCast har en dubbelriktad design, samma som används av hangarfartygsbesättningar för överlägsen brusdämpning så att din röst låter klar och naturlig.Kännetecknande Arctis-ljudArctis prisbelönta ljudlandskap betonar subtila, men ändå kritiska ljud, för att ge dig ljudfördelar.20+ timmars batteritidEtt helt nytt chipset som är designat specifikt för Xbox, med överlägssen ljudkvalitet och dubbelt trådlöst stöd samt optimerat för ultralåg strömförbrukning.Trådlöst till PC via xbox wireless controller adapter (säljs separat)Trådlöst till Mobil via Bluetooth

Läs mer
Astro A50 Gen4 Trådlöst Gamingheadset (PC/PS4)
Astro A50 Gen4 Trådlöst Gamingheadset (PC/PS4)

Upplev den legendariska prestandan och ljudet hos ASTRO Audio V2, med den bekvämlighet och frihet som kommer utan sladdar. A50 Wireless + basstation för PS4/PC erbjuder den förstklassiga akustik, ergonomi, komfort och hållbarhet som gamers efterfrågar. Den helt nya basstationen ger en tydlig röstkommunikation med låg latens, samtidigt som headset-parkoppling och laddning är enkelt. Den medföljande ASTRO Command Center-programvaran gör att proffs och livestreamers kan justera varje ingångs- och utgångsparameter på detta A50-headset för deras specifika behov. För ännu större flexibilitet, tillåter detta valfria A50 Mod Kit (endast kompatibelt med Gen 4 A50 Wireless headset) användare att använda huvudbygel och öronkuddar i syntetiskt skinn för en förbättrad brusreducering. Upplev absolut ljudinlevelse med A50 Wireless + basstation.Fantastisk trådlös frihetUpplev absolut ljudinlevelse. Helt ny radio för överföring resulterar i en förbättrad anslutning, räckvidd (upp till 15 m), och ljudkvalitet.Inställd med ASTRO Audio V2 ASTRO arbetar med utvecklare och proffsspelare för att leverera premium ljudanpassning för spel. Vårt exakta frekvensspektrum ger en detaljerad dialog under spelet, samt musik och ljud för en uppslukande spelsession.GAME: VOICE Balance En funktion som ASTRO var pionjärer med; Game:Voice Balance ger total kontroll över ditt spel och din chatt-ljudmix. Du kan enkelt justera båda via styrenheterna på headsetet.Astro Command Center-programvaraFå mer kontroll över röstkommunikation och ljudinställningar med gratis anpassningsprogramvara. Skapa, spara och dela anpassade EQ-profiler, mikrofonnivå, ingångs-/utgångsparametrar och mer.Batteridrift som vararLåt inte ett plötsligt strömavbrott stänga av ljudet. A50 Wireless klarar maratonspelsessioner med det uppladdningsbara litiumjonbatteriet som ger dig 15+ timmar av ostoppbar kraft.USB-ljudkortsstödFå tillgång till Game:Voice Balance och spel + röststreaming på din dator - inga optiska kablar behövs.Mod Kit-redo Använd detta kit (säljs separat) för ännu mer brusreducering. Den utbytbara syntetiska läderhuvudbygeln och öronkuddarna är endast kompatibla med A50 Wireless headset i Gen 4-versionen.

Läs mer