Spara upp till 70% på "

Spelkonsoler

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
Microsoft Xbox One Trådlös Kontroll Vit V2 (Bulk)
Microsoft Xbox One Trådlös Kontroll Vit V2 (Bulk)

Bulkenhet: Varan är helt ny & fungerar till Xbox Series samt Xbox One. Produkten skickas inte i den vanliga retail-kartongen. Denna skickas i en bulk-kartong framtagen av Microsoft. Det är bara själva handkontrollen som skickas.OBS: Detta är en Xbox One V2 kontroll - handkontrollen är även kompatibel med Xbox Series X S. Batterier ingår ej!Upplev all action på ett helt nytt sätt med den trådlösa handkontrollen för Xbox One. De nya impulsavtryckarna ger vibrationsfeedback direkt i fingertopparna så att du verkligen känner varje stöt och krasch i HD. Styrsparkarna med ny design och den helt nya styrplattan ger ännu bättre precision. Och hela handkontrollen ligger dessutom skönare i handen. Med över 40 innovationer är det helt enkelt den bästa handkontrollen som Xbox någonsin har skapat.Den bästa spelhandkontrollen är nu ännu bättreDen nya trådlösa handkontrollen för Xbox One har förbättrats på över 40 punkter jämfört med den prisbelönta trådlösa Xbox 360-handkontrollen.Större precisionStyrplatta med ny utformning som är hyperkänslig för både svepande och riktade rörelser.Förbättrad styrspak med bättre grepp och precision.Det går snabbare att komma åt avtryckare och bumperknappar.Skönare i handenGreppen och formerna har utformats så att de passar både stora och små händer.Batterierna sitter inuti handkontrollens hus så att du kan greppa handkontrollen på ett naturligare sätt.

Läs mer
Razer Thresher 7.1 Xbox Headset Trådlös (Xbox One)
Razer Thresher 7.1 Xbox Headset Trådlös (Xbox One)

Lansering av optimala trådlösa gaminghörlurar med Dolby Digital och Dolby Headphone-teknik, Razer Thresher 7.1 för Xbox One. Utöver fördröjningsfritt ljud har dessa premiumhörlurar även enastående komfort. Fodrade med konstläder, låg vikt och minnesskum i hörselkåporna ger perfekt passform och en verkligt naturlig känsla.- Nya trådlösa hörlurar för XBOX ONE från RAZER- 50 mm element – Naturtroget ljud- Snabbknappar på hörlurarna- Fällbar mikrofon- Med Dolby hörlursteknik- Upp till 16 h batteritid på en uppladdning- Virtuell 7.1 surroundljudsteknik- Bekväma och hållbara hörlurar- Örondynor i konstläder, maximal ljuddämpningDOLBY-HÖRLURAR MED 7.1 SURROUNDLJUDRazer Thresher 7.1 för Xbox One har Dolby Headphone och branschledande ljudåtergivning. Oavsett om du behöver upptäcka fienden eller höra flygunderstödet över dig så kan du förvänta dig att du hör allt i minsta detalj och tydlighet för en verkligt engagerande ljudupplevelse när du spelar.FÖRDRÖJNINGSFRI TRÅDLÖS ANSLUTNING OCH DIGITAL MIKRazer Thresher 7.1 för Xbox One ger fördröjningsfri anslutning med en räckvidd på upp till 12 meter. Infällbar digital mikrofon som ger flexibel tydlig kommunikation med laget, även i bullriga miljöer, alla kommandon hörs klart och tydligt.LÄTTA ÖRONKUDDAR I KONSTLÄDERDesignade för optimal komfort även under långa spelsessioner, de lätta mjuka öronkuddarna har minnesskum och konstläder som är enkla och bekväma att använda och har bästa passform. Du kan spela timme efter timme utan att pausa.

Läs mer
Nintendo Switch Konsol - Neon Röd & Blå
Nintendo Switch Konsol - Neon Röd & Blå

Innehåller- Nintendo Switch (Spelkonsol)- Nintendo Switch Dock (Dockningsstation)- Joy-Con (L)- Joy-Con (R)- Joy-Con Wrist straps- Joy-Con Grip- HDMI-kabel- Nintendo Switch AC-adapterDetta är den uppdaterade versionen med bättre batteritid, vilket ger en speltid på 4.5 - 9 timmar.StationärtNintendo Switch är ett helt nytt sätt att spela spel på. Du kan placera din Nintendo Switch-konsol i din Switch-dock och via HDMI koppla den till TVn. Nu fungerar den precis som vilken annan konsol som helst och du spelar dina spel på tvn.TabletopDu kan fälla ut det inbyggda stället på baksidan av Switch-konsolen och spela spel på den inbyggda skärmen. Man kan till och med spela två stycken spelare, genom att ha en Joy-con var. Perfekt läge om man är på resande fot och utan TV.BärbartOm du fäster en Joy-Con på varje sida om din Nintendo Switch-konsol, så kan du spela var som helst på den inbyggda 6,2"" skärmen.Funktioner i fokusNewsDe senaste spelnyheterna kommer att skickas till ditt Nintendo Switch.Nintendo eShopDu kan köpa digitala versioner av spel via Nintendo eShop. Men här kan du också hittar mer information om spelen, titta på reklam eller trailers för dem.AlbumDirekt ifrån din Joy-Con kan du ta skärmdumpar när du spelar. Du kan även lägga egen text på bilderna och sedan enkelt publicera dem på sociala medier.Ta skärmdumpar på ett kick med ett klickGenom att trycka på inspelningsknappen på Joy-Con (L) tar du en skärmdump.Nintendo har även hintat om att det i framtiden kommer gå att spela in rörliga bilder efter en framtida systemuppdatering.Smarta Joy-Con funktionerTvå Joy-Cons kan användas tillsammans som en handkontroll när de är kopplade till Joy-Con Grip. Du kan även använda dem obeorende i var hand om du kopplar loss dem, eller spela två spelare och använda en Joy-Con var, i de spel som stödjer flera spelare.MultiplayerLänka samman flera konsoller eller spela via WifiGenom att länka samman flera Nintendo Switch-konsoler kan du och dina vänner spela tillsammans precis när ni vill och precis vart ni vill. Du kan även gå online och spela med vänner ifrån när och fjärran. Du kan även använda en trådbunden anslutning om ditt Nintendo Switch sitter i dockan. (Extra utrustning krävs, säljs separat). För att spela online krävs det att du prenumerar på en betaltjänst via Nintendo. Den här tjänsten kommer dock vara gratis tills dess att den lanseras under hösten 2017.

Läs mer