Spara upp till 70% på "

Hörlurar

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
Xtz Earphone 12
Xtz Earphone 12

"We rarely give Awards, but we would like to be quoted for "10/10 for the price" - XTZ Earphone 12 is a little gem - and it´s affordable." - Kim Olsen, Nerds.dk Testad I Ljud & Bild Nr 3 2013 Läs testet HÄR EarPhone-12 är vår första hörlurar någonsin! Självklart, som du kan förvänta dig av XTZ, gjorde vi något nytt. Tanken bakom detta projektvar inte bara att skapa en bra hörlur, med ett utmärkt prisvärde, men att bygga något revolutionerande, något som uttrycker vår passion för musik och teknik. Lugnt och avkopplande Vi lade även ner mycket möda på att reducera störningar från omgivningen. Vi uppnådde en väldigt hög dämpning av omgivningsljuden. På grund av detta upplevsljudet i hörlurarna som mycket renare och mer dynamiskt. Unika funktioner Även komfort och ergonomi har varit en prioritet. För att undvika skador på kabeln har vi valt en platt kabel som har en inbyggd styvhet som motverkartrassel och kabelbrott. Vi har tänkt på vad du ska göra av hörlurarna när du av nån anledning behöver ta av dom. XTZ EarPhone-12 kommer med inbyggda magnetersom kan hålla ihop dom som ett halsband runt halsen. Detta minskar även risken för kabeltrassel. Ingår i förpackningen: 1. XTZ EarPhone-12 2. 3 par pluggar i tre storlekar (S, M, L) 3. Bruksanvisning 4. 6,3 mm adapter 5. Stereoadapter som passar i flygplan vid resor Info: -Halsbandsfunktion med hjälp av magneter -Platt trasselfri kabel -L-formad plugg 90 grader -Basjustering -3.5mm kontakt -Kabellängd 1,2 m -Impedans 16ohm -Frekvensomfång 18 - 22 kHz

Läs mer
Diversen Jabra Evolve 65 Trådlöst MS Stereo Headset med Laddstation, svart
Diversen Jabra Evolve 65 Trådlöst MS Stereo Headset med Laddstation, svart

Jabra Evolve 65+ är ett trådlöst och professionellt stereo headset med dubbelanslutning och fantastiskt ljud för samtal och musik. Med Evolve 65+ ingår laddarstation. Du har friheten att lämna skrivbordet medan du talar i telefon. Anslut ditt headset till datorn, mobiltelefonen eller surfplattan via Bluetooth och rör dig sedan fritt och trådlöst upp till 30 meter från din enhet. När ditt headset är fulladdat kan du tala oavbrutet i upp till 12 timmar. Eller så kopplar du bara i USB-sladden och laddar medan du använder headsetet.Högfrekventa ljud, såsom röster, försvinner bara du sätter headsetet på dig – allt tack vare de specialdesignade öronkuddarna. En speciell Busylight-lampa lyser rött för att visa för andra att du talar i telefon. På så sätt slipper du bli störd i onödan. Du kan även sätta på lampan manuellt när du vill arbeta i fred utan avbrott. Anslut ditt Evolve 65+ trådlöst via Bluetooth (USB-dongel för dator medföljer) eller direkt via en USB-sladd. Med headsetets dubbelanslutning kan du ansluta till din dator och en annan Bluetooth-enhet samtidigt - och ta samtalet från den enhet du själv föredrar. Evolve 65+ fungerar med alla ledande UC-plattformar (Unified Communications) för verkligt sömlöst samarbete. Om du använder Microsoft Teams som UC-plattform är den Team-certifierade varianten perfekt anpassad och optimerad för att ge dig den bästa upplevelsen med plattformen.Förpackningen innehåller: headset, USB-dongel, USB-kabel, vadderad fodral, laddare.

Läs mer
Diversen Jabra Evolve2 65 Trådlöst UC Stereo Headset (link 380a), svart
Diversen Jabra Evolve2 65 Trådlöst UC Stereo Headset (link 380a), svart

Jabra Evolve2 65 stereo headset är designad för att hålla dig flexibel. Jobba var du än är med överlägset ljud. Unika resultat kräver unik samtalsprestanda och sömlöst, professionellt ljud är det som gör skillnaden. Jabra har tagit den otroliga samtalsprestandan hos den världsledande Evolve-serie och gjort den ännu bättre genom att bygga in tre strategiskt placerade kraftfulla, professionella mikrofoner och lägga till ett avancerat digitalt chipoch den senaste tekniken för signalbearbetning. Resultatet är unik samtalskvalitet, varje gång.Jabra har konstruerat detta headset med kraftfulla läckagetoleranta 40 mm högtalare och utrustat det med vårt mest avancerade digitala chipset någonsin. Med Evolve får du musik av högsta klass under arbetet. Med Evolve2 får du en hög ljudkvalitet.Oavsett om du jobbar på kontor eller är på språng så kan bakgrundsljud verkligen vara störande. Sätt på dig Evolve2 65 och känn bruset omkring dig försvinna direkt när de isolerande, ovala öronkuddarna och den banbrytande nya vinklade designen på öronkuddarna samverkar för att effektivt blockera omgivningen och ge passiv ljudisolering på en helt ny nivå. Oavsett om du har en rad med möten, rör dig i korridorerna eller jobbar på distans så är det bra att veta att ditt headset klarar tempot. En avancerad batteriteknik och de otroliga lilla chipset har hjälpt oss krama ur branschledande 37 timmars effekt av detta kraftfulla trådlösa headset.Evolve2 40 fungerar med alla ledande UC-plattformar (Unified Communications) för verkligt sömlöst samarbete. Om du använder Microsoft Teams som UC-plattform är den Team-certifierade varianten perfekt anpassad och optimerad för att ge dig den bästa upplevelsen med plattformen.Förpackningen innehåller: headset, USB-C dongel, användardokument.

Läs mer
Logitech G332 Gamingheadset
Logitech G332 Gamingheadset

Logitech G332 gamingheadset producerar stort ljud för att komma in i spelet. Upplev spänningen i en komplett spelupplevelse där du hör allt och alla hör dig. Stora 50 mm ljuddrivrutiner levererar ett komplett och expansivt ljud för en mer uppslukande spelupplevelse. Dina favoritspel kommer äntligen att låta som de ska. En 6 mm mikrofon säkerställer att dina lagkamrater kan höra dig. Mikrofonarm som fälls upp för ljud av tystar dig när du inte vill höras. Hörlurarna fungerar med din PC eller Mac eller med spelkonsoler, inklusive PlayStation 4™, Xbox One™, Nintendo Switch™ och mobila enheter via ett 3,5 mm-kabel. Dessa hörlurar handlar om bekvämlighet: De lätta öronkuddarna och bygeln i konstläder är gjorda för att hålla trycket borta från öronen. Öronkuddarna kan roteras upp till 90 grader för bekvämlighet. Justera volymen bekvämt och snabbt på vilken plattform som helst med öronkuddarnas monterade volymhjul. Dra fördel av kraften från artificiell intelligens för att få verkligt uppslukande ljudupplevelser som är utformade specifikt för dina öron. Med Immerse hör du fiendernas fotsteg och omladdningar och kan avgöra exakt var de befinner sig – du har fördel av att höra fienderna innan de hör dig. Med funktionen Close Combat hamnar du mitt i striden och kan känna kulorna vissla förbi. Förstärk Logitech G-headsetet med Immerse och förvandla dina öron till dödliga vapen. 

Läs mer