Spara upp till 70% på "

Mobiltelefoner & Telefoni

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
Apple Kamera (Bak) iPhone 13 Pro / 13 Pro Max
Apple Kamera (Bak) iPhone 13 Pro / 13 Pro Max

Ge din iPhone 13 Pro / 13 Pro Max en uppgradering med vår högkvalitativa bakre kameramodul, utformad för att återställa och förbättra fotograferings- och videoprestanda. Perfekt Kompatibilitet Vår bakre kameramodul är exakt utformad för att passa iPhone 13 Pro / 13 Pro Max-modellerna, vilket garanterar en perfekt passform och funktionalitet. Du kan vara säker på att den kommer att integreras sömlöst med din enhet. Förbättrad Bildkvalitet Med vår kameramodul kan du njuta av förbättrad bildkvalitet och fånga skarpa detaljer, levande färger och imponerande kontraster för fantastiska foton och videor varje gång du använder din iPhone 13 Pro / 13 Pro Max. Enkel Installation Bytet av den bakre kameramodulen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och enkelt installera den och återuppliva kameraprestandan på din iPhone 13 Pro / 13 Pro Max. Högkvalitativa Material Vår kameramodul är tillverkad av högkvalitiga material för att säkerställa lång hållbarhet och pålitlig prestanda. Den är designad för att möta de högsta standarderna och ge dig en pålitlig reservdel för din iPhone 13 Pro / 13 Pro Max. Återställ Kameraprestanda Med vår bakre kameramodul kan du återställa fotograferings- och videoprestandan till din iPhone 13 Pro / 13 Pro Max. Oavsett om du är en entusiastisk fotograf eller bara vill fånga minnesvärda ögonblick, kommer vår kameramodul att hjälpa dig att ta fantastiska bilder och videor med din enhet. Uppgradera din iPhone 13 Pro / 13 Pro Max med vår högkvalitativa bakre kameramodul och återupplev den enastående bildkvaliteten och prestandan som din enhet är kapabel till. Med perfekt passform och pålitlig prestanda är det den perfekta reservdelen för att få din kamera att fungera smidigt igen.

Läs mer
Apple LCD Tejp iPhone 11 Pro Max
Apple LCD Tejp iPhone 11 Pro Max

Vår LCD-tejp för iPhone 11 Pro Max är den perfekta lösningen för att säkra och stabilisera din telefonens LCD-skärm på plats, vilket säkerställer en pålitlig och säker montering. Förbättrad Stabilitet Med vår högkvalitativa LCD-tejp kan du säkert montera din iPhone 11 Pro Max:s LCD-skärm på plats för att undvika oönskad rörelse eller skakning. Det ger en stabil och säker passform för din enhet. Optimerad Kompatibilitet Vår LCD-tejp är exakt utformad för att passa iPhone 11 Pro Max, vilket säkerställer en perfekt passform och sömlös integration med din enhet. Du kan vara trygg i att den kommer att fungera utan problem och ge optimal prestanda. Högkvalitativ Konstruktion Tillverkad av högkvalitativt material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Vår LCD-tejp är designad för att möta de högsta standarderna och ge en pålitlig lösning för att säkra din telefonens LCD-skärm. Enkel Installation Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt applicera LCD-tejpen på din iPhone 11 Pro Max och säkra LCD-skärmen på plats. Med vår LCD-tejp för iPhone 11 Pro Max kan du säkert montera din telefonens LCD-skärm på plats och njuta av en stabil och säker användarupplevelse. Det är den perfekta lösningen för att säkra din enhets LCD-skärm.

Läs mer
Apple Flexkabel laddkontakt &mik iPhone 11 Pro Max Svart
Apple Flexkabel laddkontakt &mik iPhone 11 Pro Max Svart

Ge din iPhone 11 Pro Max ny livskraft med vår högkvalitativa flexkabel för laddkontakt och mikrofon i svart, designad för att återställa laddningsfunktionen och ljudinspelning till originalkvalitet. Perfekt Kompatibilitet Vår flexkabel är exakt utformad för att vara kompatibel med iPhone 11 Pro Max, vilket säkerställer en perfekt passform och sömlös integration med din enhet. Du kan vara trygg i att den kommer att fungera utan problem och ge en enhetlig användarupplevelse. Förbättrad Laddningsfunktion Med vår flexkabel kan du återställa laddningsfunktionen till din iPhone 11 Pro Max till originalnivå. Upplev en stabil och pålitlig laddning utan avbrott för att hålla din enhet redo när du behöver den som mest. Optimerad Ljudinspelning Flexkabeln återställer även mikrofonfunktionen till din iPhone 11 Pro Max, vilket garanterar klar och tydlig ljudinspelning. Oavsett om du pratar i telefonen, spelar in röstmemo eller filmar videor, kan du lita på att ljudkvaliteten är kristallklar. Högkvalitativa Material Vår flexkabel är tillverkad av högkvalitiga material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Den är designad för att möta de högsta standarderna och ge dig en pålitlig reservdel för din iPhone 11 Pro Max. Enkel Installation Bytet av flexkabeln är en enkel process och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera den själv och återuppliva din iPhone 11 Pro Max till full funktionalitet. Återuppliva din iPhone 11 Pro Max till full funktionalitet med vår flexkabel för laddkontakt och mikrofon i svart. Med perfekt passform och pålitlig prestanda är det den perfekta lösningen för att återställa laddningsfunktionen och ljudinspelningen till din enhet.

Läs mer
Apple Flexkabel laddkontakt & mik iPhone XS Max Svart
Apple Flexkabel laddkontakt & mik iPhone XS Max Svart

Flexkabel för Laddkontakt & Mikrofon till iPhone XS Max (Svart) Ge din iPhone XS Max ny funktionalitet med vår högkvalitativa flexkabel för laddkontakt och mikrofon, speciellt utformad för att ersätta den befintliga kabeln och återställa laddnings- och ljudfunktionerna till originalnivå. Optimerad Kompatibilitet Vår flexkabel är exakt utformad för att vara kompatibel med iPhone XS Max, vilket säkerställer en perfekt passform och sömlös integration med din enhet. Du kan vara trygg i att den kommer att fungera utan problem och ge en smidig användarupplevelse. Förbättrad Prestanda Med vår flexkabel kan du återställa laddnings- och mikrofonfunktionerna till din iPhone XS Max. Upplev pålitlig och snabb laddning samt klar och tydlig ljudupptagning för samtal och inspelningar. Högkvalitativa Material Tillverkad av högkvalitiga material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Den är designad för att möta de högsta standarderna och ge dig en pålitlig reservdel för din iPhone XS Max. Enkel Installation Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera flexkabeln själv och återuppliva din iPhone XS Max till dess fulla funktionalitet. Uppgradera din iPhone XS Max med vår flexkabel för laddkontakt och mikrofon och få tillbaka full funktionalitet för laddning och ljudinspelning. Det är den perfekta lösningen för att förbättra din enhets användarupplevelse.

Läs mer
Apple Flexkabel laddkontakt & mik iPhone XS Guld
Apple Flexkabel laddkontakt & mik iPhone XS Guld

Ge din guldiga iPhone XS ny livskraft med vår högkvalitativa flexkabel för laddkontakt och mikrofon, designad för att återställa laddningsfunktionen och ljudinspelningen till originalkvalitet. Perfekt Kompatibilitet Vår flexkabel är exakt utformad för att vara kompatibel med iPhone XS i guld, vilket säkerställer en perfekt passform och sömlös integration med din enhet. Du kan vara trygg i att den kommer att fungera utan problem och ge en enhetlig användarupplevelse. Förbättrad Laddningsfunktion Med vår flexkabel kan du återställa laddningsfunktionen till din iPhone XS till originalnivå. Upplev en stabil och pålitlig laddning utan avbrott för att hålla din enhet redo när du behöver den som mest. Optimerad Ljudinspelning Flexkabeln återställer även mikrofonfunktionen till din iPhone XS, vilket garanterar klar och tydlig ljudinspelning. Oavsett om du pratar i telefonen, spelar in röstmemo eller filmar videor, kan du lita på att ljudkvaliteten är kristallklar. Högkvalitativa Material Vår flexkabel är tillverkad av högkvalitiga material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Den är designad för att möta de högsta standarderna och ge dig en pålitlig reservdel för din guldiga iPhone XS. Enkel Installation Bytet av flexkabeln är en enkel process och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera den själv och återuppliva din iPhone XS till full funktionalitet. Återuppliva din guldiga iPhone XS till full funktionalitet med vår flexkabel för laddkontakt och mikrofon. Med perfekt passform och pålitlig prestanda är det den perfekta lösningen för att återställa laddningsfunktionen och ljudinspelningen till din enhet.

Läs mer
Apple iPhone 13 Skärm LCD Svart AAA Kvalité
Apple iPhone 13 Skärm LCD Svart AAA Kvalité

Ge din iPhone 13 ny livskraft med vår högkvalitativa LCD-skärm i svart, som är designad för att återställa skärmens visuella klarhet och funktionalitet till originalnivå. Perfekt Kompatibilitet Vår LCD-skärm är exakt utformad för att vara kompatibel med iPhone 13, vilket säkerställer en perfekt passform och sömlös integration med din enhet. Du kan vara trygg i att den kommer att fungera utan problem och ge en enhetlig användarupplevelse. Exceptionell Bildkvalitet Med vår LCD-skärm kan du njuta av en exceptionell bildkvalitet med livfulla färger, skarpa detaljer och hög kontrast. Upplev dina bilder, videor och appar på en skärm som återskapar originalkvaliteten för en enastående visuell upplevelse. AAA Kvalitet Vår LCD-skärm i AAA-kvalitet levererar överlägsen prestanda och hållbarhet. Tillverkad av högkvalitativa material och testad för att uppfylla de högsta standarderna, garanterar den långvarig användning utan kompromisser. Enkel Installation Bytet av LCD-skärmen är en enkel process och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Med vår tydliga installationsguide kan du smidigt och snabbt installera skärmen själv och återuppliva din iPhone 13 till full funktionalitet. Förnya Din iPhone 13 Ge din iPhone 13 nytt liv med vår högkvalitativa LCD-skärm och återupplev den enastående visuella kvaliteten och prestandan. Upplev en klar och levande skärm för alla dina behov, från arbete till underhållning. Uppgradera din iPhone 13 med vår LCD-skärm av AAA-kvalitet och njut av en förbättrad visuell upplevelse med skarpa bilder och levande färger. Med perfekt passform och exceptionell prestanda är det den perfekta lösningen för att återställa din enhets skärm till originalkvalitet.

Läs mer
Apple Flexkabel laddkontakt & mik iPhone XR Svart
Apple Flexkabel laddkontakt & mik iPhone XR Svart

Ge din iPhone XR ny livskraft med vår högkvalitativa flexkabel för laddkontakt och mikrofon i svart, designad för att återställa laddningsfunktionen och ljudinspelning till originalkvalitet. Perfekt Kompatibilitet Vår flexkabel är exakt utformad för att vara kompatibel med iPhone XR, vilket säkerställer en perfekt passform och sömlös integration med din enhet. Du kan vara trygg i att den kommer att fungera utan problem och ge en enhetlig användarupplevelse. Förbättrad Laddningsfunktion Med vår flexkabel kan du återställa laddningsfunktionen till din iPhone XR till originalnivå. Upplev en stabil och pålitlig laddning utan avbrott för att hålla din enhet redo när du behöver den som mest. Optimerad Ljudinspelning Flexkabeln återställer även mikrofonfunktionen till din iPhone XR, vilket garanterar klar och tydlig ljudinspelning. Oavsett om du pratar i telefonen, spelar in röstmemo eller filmar videor, kan du lita på att ljudkvaliteten är kristallklar. Högkvalitativa Material Vår flexkabel är tillverkad av högkvalitiga material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Den är designad för att möta de högsta standarderna och ge dig en pålitlig reservdel för din iPhone XR. Enkel Installation Bytet av flexkabeln är en enkel process och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera den själv och återuppliva din iPhone XR till full funktionalitet. Återuppliva din iPhone XR till full funktionalitet med vår flexkabel för laddkontakt och mikrofon i svart. Med perfekt passform och pålitlig prestanda är det den perfekta lösningen för att återställa laddningsfunktionen och ljudinspelningen till din enhet.

Läs mer
Apple Kameralins för bakkamera Iphone 8
Apple Kameralins för bakkamera Iphone 8

Ge din iPhone 8 nytt liv med vår högkvalitativa kameralins för bakkameran, speciellt utformad för att ersätta den befintliga linsen och återställa bildkvaliteten till originalnivå. Optimerad Kompatibilitet Vår kameralins är exakt utformad för att vara kompatibel med iPhone 8, vilket garanterar en perfekt passform och sömlös integration med din enhet. Du kan vara säker på att den kommer att fungera utan problem och förbättra din fotoupplevelse. Förbättrad Bildkvalitet Återuppliva din iPhone 8:s förmåga att ta skarpa och detaljerade bilder med enastående klarhet och skärpa. Vår kameralins ger förbättrad färgåtergivning och skärpa för att fånga varje ögonblick med precision. Högkvalitativa Material Tillverkad av högkvalitigt glas för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Vår kameralins är designad för att möta de högsta standarderna och ge en pålitlig reservdel för din iPhone 8. Enkel Installation Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera linsen själv och återuppliva din iPhone 8 till dess fulla kamerafunktionalitet. Uppgradera din iPhone 8 med vår kameralins för bakre kamera och njut av förbättrad bildkvalitet och skärpa vid varje fototillfälle. Det är den perfekta lösningen för att förbättra din enhets fotoupplevelse.

Läs mer
Apple iPhone 7 Plus 32GB Guld Grade A
Apple iPhone 7 Plus 32GB Guld Grade A

iPhone 7 Plus förbättrar dramatiskt de viktigaste aspekterna av iPhone-upplevelsen. Den introducerar avancerade nya kamerasystem. Den bästa prestanda och batteritid någonsin på en iPhone. Uppslukande stereohögtalare. Den ljusaste, mest färgstarka iPhone-skärmen. Stänk och vattenbeständighet. Och det ser lika kraftfull ut som det är.    iPhone 7 Plus når en ny nivå av innovation och precision. Skåpet är plaskat och vattentåligt. Startknappen är helt nyutvecklad. Och med en ny unibody-design som är smidig att beröra känns iPhone 7 Plus lika fantastiskt som det ser ut. Med sin hela kapsling omutvecklad är iPhone 7 Plus den allra första vattentåliga iPhone. Så nu är du skyddad som aldrig tidigare mot spill, stänk och till och med damm. Hem-knappen på iPhone 7 Plus är en avancerad solid-state-knapp designad för att vara hållbar, responsiv och tryckkänslig.   Varje telefonmodell har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering nedan. Välj mellan olika färger och klasser. Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagars garanti.  Telefonen sälj utan tillbehör, glöm därför inte att köpa till! Batteriet är funktionstestat med Apples mjukvara och har godkänt kapacitet. Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd. Olåst, fungerar på alla operatörer. 60 dagars garanti. Begagnad iPhone 7 Plus 32GB Välj mellan Grade A, B & C Grades och skick på begagnade iPhone När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis: ”Begagnad iPhone 7 Plus 32GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone 7 Plus 32GB Bra skick” Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada. Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket: (A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken. (A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor.  (B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter. (A/B) = skicket kan vara mellan A och B (C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt.  Begagnad iPhone 7 plus 32GB med en stor skärm och bra kamera. 

Läs mer
Apple Batteri för iPhone 12 / 12 Pro AAA Kvalité
Apple Batteri för iPhone 12 / 12 Pro AAA Kvalité

Förbättrad Batterikapacitet Vårt AAA-kvalitetsbatteri är skräddarsytt för att ge din iPhone 12 / 12 Pro ny kraft och längre användningstid. Med hög kapacitet och tillförlitlig prestanda kan du vara säker på att din enhet kommer att hålla laddningen längre och fungera smidigt under hela dagen. Hög Kvalitet och Tillförlitlighet Vi erbjuder endast batterier av högsta kvalitet som har genomgått noggranna tester för att säkerställa tillförlitlig och säker användning. Vårt AAA-kvalitetsbatteri är certifierat för att uppfylla de högsta standarderna och garanterar en pålitlig prestanda för din iPhone 12 / 12 Pro. Enkel Installation Byt ut ditt batteri snabbt och enkelt med vårt AAA-kvalitetsbatteri. Vår batteriinstallation är enkel och smidig, och våra detaljerade instruktioner gör det möjligt för dig att utföra bytet själv utan behov av professionell hjälp. Optimal Kompatibilitet Vårt AAA-kvalitetsbatteri är exakt utformat för att passa din iPhone 12 / 12 Pro perfekt, vilket garanterar en sömlös och perfekt passform. Du kan vara säker på att den är fullt kompatibel med din enhet och ger en problemfri användarupplevelse. Öka Livslängden på Din iPhone 12 / 12 Pro Ge din iPhone 12 / 12 Pro ny livslängd och förbättrad prestanda med vårt AAA-kvalitetsbatteri. Med förbättrad batterikapacitet och tillförlitlighet kan du fortsätta att njuta av din enhet under lång tid framöver utan att behöva oroa dig för batteriproblem.

Läs mer
Apple Begagnad iPhone 11 64GB Röd
Apple Begagnad iPhone 11 64GB Röd

Begagnad iPhone 11 Alla våra begagnade iPhone 11, oavsett modell, är noggrant inspekterade och klassificerade enligt vårt grade-system för att säkerställa att du får en enhet som motsvarar dina förväntningar.  En iPhone i grade A-skick har mycket få tecken på användning, medan en enhet i grade B- eller C-skick kan ha vissa kosmetiska märken men garanteras fortfarande att fungera perfekt. Vi är engagerade i att erbjuda hållbara och prisvärda alternativ, vilket gör att varje begagnad iPhone vi säljer är ett steg mot en mer ansvarsfull konsumtion. iPhone 11 – En Mångsidig och Kraftfull Partner iPhone 11 står ut som en mångsidig och kraftfull smartphone, perfekt för både arbete och underhållning. Med en robust design, högkvalitativ kamera och pålitlig prestanda erbjuder iPhone 11 en balanserad upplevelse för alla typer av användare. Dess A13 Bionic-chip säkerställer snabb och effektiv hantering av alla appar och uppgifter. Upptäck Världen Genom Avancerad Teknik Med iPhone 11:s avancerade kamera-system kan du fånga vardagens ögonblick med oöverträffad klarhet och färg. Dess långa batteritid och intuitiva gränssnitt gör den till ett pålitligt verktyg i din dagliga teknikuppsättning. Som en begagnad enhet, erbjuder den både ekonomiska och miljömässiga fördelar. Specifikation: Lagring: 64GB, 128GB, 256GB Färger: Svart, Grön, Gul, Lila, Röd, Vit Spara pengar genom att köpa en Begagnad iPhone 11! Det kan vara väldigt lönsamt att satsa på en begagnad iPhone istället för en ny. Dessutom sparar du också på miljön. Vi säljer iPhone och andra toppmärken till riktigt låga priser. Varför inte köpa en billig mobiltelefon i present till någon du tycker om? Hos oss kan du handla tryggt och säkert. Varje telefon har en A, B eller C klassning, vår klassificering här. Brett sortiment med många olika modeller och färger!  Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.    Batteriet funktionstestat med godkänd kapacitet. Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd. Olåst, fungerar på alla operatörer. 60 dagars garanti. Paket, simkorts öppnare och USB-kabel ingår. Hörlurar ingår ej. När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades. Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker med ett certifierad programvara som testar 52 punkter, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada. Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket: (A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken. (A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, kan finnas några obetydliga repor/märken.  (B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken...

Läs mer
Apple Begagnad iPhone 12 128GB Blå
Apple Begagnad iPhone 12 128GB Blå

Begagnad iPhone 12   Alla våra begagnade iPhone 12, oavsett modell, är noggrant inspekterade och klassificerade enligt vårt grade-system för att säkerställa att du får en enhet som motsvarar dina förväntningar.  En iPhone i grade A-skick har mycket få tecken på användning, medan en enhet i grade B- eller C-skick kan ha vissa kosmetiska märken men garanteras fortfarande att fungera perfekt. Vi är engagerade i att erbjuda hållbara och prisvärda alternativ, vilket gör att varje begagnad iPhone vi säljer är ett steg mot en mer ansvarsfull konsumtion. iPhone 12 - Framtidens Teknik Idag iPhone 12, med dess A14 Bionic-chip och OLED-skärm, erbjuder en uppgraderad prestanda och förbättrad skärmteknologi. Dess innovativa design och 5G-kompatibilitet sätter en ny standard för smartphones. Högpresterande och Stilren Denna modell kombinerar avancerad teknik med en elegant design. Dess dubbla kamera-system och förbättrade nattläge erbjuder enastående fotomöjligheter. Specifikation: Lagring: 64GB, 128GB, 256GB Färger: Svart, Vit, Röd, Grön, Blå Spara pengar genom att köpa en Begagnad iPhone 12! Det kan vara väldigt lönsamt att satsa på en begagnad iPhone istället för en ny. Dessutom sparar du också på miljön. Vi säljer iPhone och andra toppmärken till riktigt låga priser. Varför inte köpa en billig mobiltelefon i present till någon du tycker om? Hos oss kan du handla tryggt och säkert. Varje telefon har en A, B eller C klassning, vår klassificering här. Brett sortiment med många olika modeller och färger!  Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.    Batteriet funktionstestat med godkänd kapacitet. Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd. Olåst, fungerar på alla operatörer. 60 dagars garanti. Paket, simkorts öppnare och USB-kabel ingår. Hörlurar ingår ej. När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades. Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker med ett certifierad programvara som testar 52 punkter, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada. Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket: (A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken. (A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, kan finnas några obetydliga repor/märken.  (B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter. (C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt. 

Läs mer
Apple Batteri för iPhone 11 Pro Max AAA Kvalité
Apple Batteri för iPhone 11 Pro Max AAA Kvalité

Ge din iPhone 11 Pro Max ny livskraft med vårt högkvalitativa batteri i AAA-kvalitet, utformat för att ge långvarig drifttid och pålitlig prestanda. Perfekt Kompatibilitet Vårt batteri är exakt utformat för att vara kompatibelt med iPhone 11 Pro Max, vilket säkerställer en perfekt passform och funktionalitet. Du kan vara trygg i att det kommer att integreras sömlöst med din enhet. Långvarig Drifttid Med vårt batteri kan du njuta av långvarig drifttid och längre användningstid för din iPhone 11 Pro Max. Oavsett om du är på språng eller använder din enhet intensivt, kan du lita på att ditt batteri håller länge. AAA Kvalitet Vårt batteri i AAA-kvalitet levererar överlägsen prestanda och hållbarhet. Tillverkat av högkvalitativa celler och testat för att uppfylla de högsta standarderna, garanterar det långvarig användning utan kompromisser. Enkel Installation Bytet av batteriet är en enkel process och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att snabbt och enkelt installera det och återuppliva din iPhone 11 Pro Max till full funktionalitet. Förnya Din iPhone Ge din iPhone 11 Pro Max ny energi med vårt högkvalitativa batteri i AAA-kvalitet och njut av långvarig drifttid och pålitlig prestanda. Uppgradera din enhet och fortsätt använda den till fullo utan avbrott. Uppgradera din iPhone 11 Pro Max med vårt batteri i AAA-kvalitet och få tillbaka dess energi och prestanda för en optimal användarupplevelse.

Läs mer
Apple Begagnad iPhone 11 64GB Lila
Apple Begagnad iPhone 11 64GB Lila

Begagnad iPhone 11 Alla våra begagnade iPhone 11, oavsett modell, är noggrant inspekterade och klassificerade enligt vårt grade-system för att säkerställa att du får en enhet som motsvarar dina förväntningar.  En iPhone i grade A-skick har mycket få tecken på användning, medan en enhet i grade B- eller C-skick kan ha vissa kosmetiska märken men garanteras fortfarande att fungera perfekt. Vi är engagerade i att erbjuda hållbara och prisvärda alternativ, vilket gör att varje begagnad iPhone vi säljer är ett steg mot en mer ansvarsfull konsumtion. iPhone 11 – En Mångsidig och Kraftfull Partner iPhone 11 står ut som en mångsidig och kraftfull smartphone, perfekt för både arbete och underhållning. Med en robust design, högkvalitativ kamera och pålitlig prestanda erbjuder iPhone 11 en balanserad upplevelse för alla typer av användare. Dess A13 Bionic-chip säkerställer snabb och effektiv hantering av alla appar och uppgifter. Upptäck Världen Genom Avancerad Teknik Med iPhone 11:s avancerade kamera-system kan du fånga vardagens ögonblick med oöverträffad klarhet och färg. Dess långa batteritid och intuitiva gränssnitt gör den till ett pålitligt verktyg i din dagliga teknikuppsättning. Som en begagnad enhet, erbjuder den både ekonomiska och miljömässiga fördelar. Specifikation: Lagring: 64GB, 128GB, 256GB Färger: Svart, Grön, Gul, Lila, Röd, Vit Spara pengar genom att köpa en Begagnad iPhone 11! Det kan vara väldigt lönsamt att satsa på en begagnad iPhone istället för en ny. Dessutom sparar du också på miljön. Vi säljer iPhone och andra toppmärken till riktigt låga priser. Varför inte köpa en billig mobiltelefon i present till någon du tycker om? Hos oss kan du handla tryggt och säkert. Varje telefon har en A, B eller C klassning, vår klassificering här. Brett sortiment med många olika modeller och färger!  Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.    Batteriet funktionstestat med godkänd kapacitet. Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd. Olåst, fungerar på alla operatörer. 60 dagars garanti. Paket, simkorts öppnare och USB-kabel ingår. Hörlurar ingår ej. När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades. Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker med ett certifierad programvara som testar 52 punkter, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada. Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket: (A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken. (A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, kan finnas några obetydliga repor/märken.  (B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken...

Läs mer
Apple Begagnad iPhone 12 Mini 64GB Svart
Apple Begagnad iPhone 12 Mini 64GB Svart

Begagnad iPhone 12 Mini Alla våra begagnade iPhone 12 Mini, oavsett modell, är noggrant inspekterade och klassificerade enligt vårt grade-system för att säkerställa att du får en enhet som motsvarar dina förväntningar.  En iPhone i grade A-skick har mycket få tecken på användning, medan en enhet i grade B- eller C-skick kan ha vissa kosmetiska märken men garanteras fortfarande att fungera perfekt. Vi är engagerade i att erbjuda hållbara och prisvärda alternativ, vilket gör att varje begagnad iPhone vi säljer är ett steg mot en mer ansvarsfull konsumtion. iPhone 12 Mini - Kraftfull Prestanda i Ett Kompakt Format iPhone 12 Mini tar det bästa från iPhone 12-serien och förpackar det i ett mindre och mer handhållet format. Med dess A14 Bionic-chip och 5G-kompatibilitet erbjuder den en snabb och effektiv användarupplevelse, perfekt för dem som föredrar en smartphone som enkelt får plats i fickan. Små Dimensioner, Stora Möjligheter Trots sin lilla storlek, saknar iPhone 12 Mini inte funktioner. Den har en utmärkt skärm, avancerad kamerateknik och en design som är både attraktiv och hållbar. Specifikation: Lagring: 64GB, 128GB, 256GB Färger: Svart, Vit, Röd, Grön, Blå Spara pengar genom att köpa en Begagnad iPhone 12 Mini! Det kan vara väldigt lönsamt att satsa på en begagnad iPhone istället för en ny. Dessutom sparar du också på miljön. Vi säljer iPhone och andra toppmärken till riktigt låga priser. Varför inte köpa en billig mobiltelefon i present till någon du tycker om? Hos oss kan du handla tryggt och säkert. Varje telefon har en A, B eller C klassning, vår klassificering här. Brett sortiment med många olika modeller och färger!  Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.    Batteriet funktionstestat med godkänd kapacitet. Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd. Olåst, fungerar på alla operatörer. 60 dagars garanti. Paket, simkorts öppnare och USB-kabel ingår. Hörlurar ingår ej. När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades. Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker med ett certifierad programvara som testar 52 punkter, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada. Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket: (A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken. (A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, kan finnas några obetydliga repor/märken.  (B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter. (C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade...

Läs mer