Spara upp till 70% på "

Sovrumsmöbler

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
SoffaDirekt Ängsvik 180 Sängpaket Deluxe Rosa
SoffaDirekt Ängsvik 180 Sängpaket Deluxe Rosa

Komplett sängpaket som inkluderar Ängsvik Kontinentalsäng och Ängsvik Deluxe Sänggavel. Ängsvik är en dubbelfjädrad kontinentalsäng med god kvalitet och komfort. Sängen är av högre modell som ger en pampig och exklusiv känsla i sovrummet. Ängsvik är en mycket stilren modell till ett riktigt bra pris. Gaveln är djuphäftad och hela 13 cm djup vilket ger en lyxig känsla.Design & komfortExakt hur komforten upplevs är väldigt individuellt och beror på sovställning, vikt och kroppsform. Om man väger mellan 40-110 kg och föredrar en mellanmjuk komfort så är Ängsvik ett bra val av säng.Ängsvik har 7-zonsindelning samt dubbla lager pocketresårer för ökad komfort.Bäddmadrassen är gjort av mjukt kallskum som är klätt i ett följsamt Jerseytyg för extra komfort.Botten- och mellanmadrass innehåller följsamma pocketfjädrar. Dessa fjädrar är mjukare och mer följsamma än klassiska bonellkassetter.Botten består av hälften madrass och hälften massiv träram som ramas in med klädsel för en snygg helhet. Den massiva träramen monteras i två delar som ställs ihop till en dubbelsäng.Ängsvik har fyra silverfärgade sängben i metall vilket gör dem enkla att matcha med övrig inredning. Dessa monteras på sängen med hjälp av en M8-bult. För extra stabilitet medföljer stödben. Gaveln står på två ben, och placeras enkelt mellan säng och vägg. Upphängningsanordning medföljer ej. Tyg & skötselSängstommen och mellanmadrassen är klädd i ett tyg av 100% polyester.Klädseln på stomme, bäddmadrass och mellanmadrass är avtagbar. Vid fläckar rekommenderar vi textilrengöring och textilskydd.Gavelns tyg är ej avtagbart. Vi rekommenderar alltid att impregnera din sänggavel med textilskydd, och vid fläckar använda textilrengöring. Dammsug även din gavel med jämna mellanrum.Leverans & förpackningÄngsvik levereras omonterad och vacuumpackad för enklare transport samt hantering.Gaveln levereras monterad med undantag för benen som smidigt skruvas dit i de förborrade hålen.Antal förpackningar: 2 stFörpackningsmått: 80x60x214 cm / 185x136x14 cmVikt: 104 kg / 31 kgNotera att alla extrabilder förutom tre visar sängen i färgen beige.

Läs mer
SoffaDirekt Primo High 90 Sänggavel Ljusgrå
SoffaDirekt Primo High 90 Sänggavel Ljusgrå

Primo är en exklusiv och lyxig sänggavel i vackert skimrande sammetstyg. Primo har mjuka former och stilrena linjer som är hämtade ur klassiska inredningsstilar som 20-talets art deco stil och 70-talets glamorösa möbler. Primo är den perfekta sänggaveln för dig som vill ha in mer elegans i inredningen. Design & komfortGaveln är 8 cm tjock.Stomme av massivt trä. Primo sänggavel står direkt på golvet med ben och placeras enkelt mellan säng och vägg.Gavelns ovadderade del (från golv till där mönstret börjar) är 35 cm hög (ben inkluderade)Upphängningsanordning medföljer ej.Tyg & skötselPrimo sänggavel är klädd i ett lent och vackert sammetstyg i 100% polyester med en vikt på 330 g/m2, Martindale > 100 000, ljusfasthet 5/5, pilling 5/5Gavelns klädsel är ej avtagbar.Tyget är behandlat för att inte absorbera vätska, det medför att vätskan samlas på ytan av materialet utan att tränga in djupt i fibrerna. Vätska som spills på ytan kan därmed avlägsnas fort genom att applicera en lätt absorberande duk eller pappershandduk.Vi rekommenderar att impregnera din sänggavel med textilskydd och använda textilrengöring vid fläckar.Leverans & förpackningGaveln levereras delvis monterad. Benen skruvas enkelt fast.Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 95x130x10 cmVikt: 17 kgNotera att extrabilderna visar gaveln i färgen beige och att miljöbilden visar sänggaveln i storlek 180 cm.

Läs mer
SoffaDirekt Opera 140 Sängpaket Sammet Ljusgrå
SoffaDirekt Opera 140 Sängpaket Sammet Ljusgrå

Komplett sängpaket som inkluderar Opera Kontinentalsäng och Opera Sänggavel.Opera är en kontinentalsäng med god kvalitet och komfort. Sängen är av högre modell som ger en ståtlig och exklusiv känsla i sovrummet. Opera är en vacker inredningspjäs med sitt lena sammetstyg och är perfekt för dig som vill tillföra en känsla av lyx till sovrummet. Gaveln är djuphäftad och hela 13 cm djup vilket ger en lyxig känsla.Design & komfortExakt hur komforten upplevs är väldigt individuellt och beror på sovställning, vikt och kroppsform. Generellt passar Opera dig som vill ha en mellanfast komfort. Resårmadrassen är hela 27 cm höga och innehåller ett kraftigt bonellfjädersystem, vilket ger sängen en god stabilitet tillsammans med den massiva träramen. Mellanmadrassen är 23 cm tjock med en 7-zonsindelning för ökad komfort.Bäddmadrassen är av kallskum och hela 9 centimeter tjock. Opera har fyra svarta champagnesängben i metall vilket gör dem enkla att matcha med övrig inredning. Dessa monteras på sängen med hjälp av en M8-bult. För extra stabilitet medföljer även två stödben.Gaveln står på två ben, och placeras enkelt mellan säng och vägg. Upphängningsanordning medföljer ej. Tyg & skötselSänggavel, sängstommen och mellanmadrassen är klädda i ett tyg av 100% polyester med en vikt på 275g/m2.Martindale: > 100 000, ljusfasthet: 5/5, pilling: 5/5Bäddmadrassens klädsel är inte avtagbar.Vi rekommenderar att impregnera din Opera med textilskydd och använda textilrengöring vid fläckar.Gavelns tyg är ej avtagbart. Vi rekommenderar alltid att impregnera din sänggavel med textilskydd, och använda textilrengöring vid fläckar. Dammsug även din gavel med jämna mellanrum. Leverans & förpackningOpera levereras vakuumförpackad och delvis monterad för enklare transport och hantering.Gaveln levereras monterad med undantag för benen som smidigt skruvas dit i de förborrade hålen.Antal förpackningar: 2 stFörpackningsmått: 110x70x215 cm / 145x137x14 cmVikt: 85 kg / 17 kgNotera att bilderna visar sängen i storlek 180.

Läs mer
SoffaDirekt Opera 120 Sängpaket Sammet Beige
SoffaDirekt Opera 120 Sängpaket Sammet Beige

Komplett sängpaket som inkluderar Opera Kontinentalsäng och Opera Sänggavel. Opera är en kontinentalsäng med god kvalitet och komfort. Sängen är av högre modell som ger en ståtlig och exklusiv känsla i sovrummet. Opera är en vacker inredningspjäs med sitt lena sammetstyg och är perfekt för dig som vill tillföra en känsla av lyx till sovrummet. Gaveln är djuphäftad och hela 13 cm djup vilket ger en lyxig känsla.Design & komfortExakt hur komforten upplevs är väldigt individuellt och beror på sovställning, vikt och kroppsform. Generellt passar Opera dig som vill ha en mellanfast komfort. Resårmadrassen är hela 27 cm höga och innehåller ett kraftigt bonellfjädersystem, vilket ger sängen en god stabilitet tillsammans med den massiva träramen. Mellanmadrassen är 23 cm tjock med en 7-zonsindelning för ökad komfort.Bäddmadrassen är av kallskum och hela 9 centimeter tjock. Opera har fyra svarta champagnesängben i metall vilket gör dem enkla att matcha med övrig inredning. Dessa monteras på sängen med hjälp av en M8-bult.Gaveln står på två ben, och placeras enkelt mellan säng och vägg. Upphängningsanordning medföljer ej. Tyg & skötselSänggavel, sängstommen och mellanmadrassen är klädda i ett tyg av 100% polyester med en vikt på 275g/m2.Martindale: > 100 000, ljusfasthet: 5/5, pilling: 5/5Bäddmadrassens klädsel är inte avtagbar.Vi rekommenderar att impregnera din Opera med textilskydd och använda textilrengöring vid fläckar.Gavelns tyg är ej avtagbart. Vi rekommenderar alltid att impregnera din sänggavel med textilskydd, och använda textilrengöring vid fläckar. Dammsug även din gavel med jämna mellanrum. Leverans & förpackningOpera levereras vakuumförpackad och delvis monterad för enklare transport och hantering.Gaveln levereras monterad med undantag för benen som smidigt skruvas dit i de förborrade hålen.Antal förpackningar: 2 stFörpackningsmått: 110x70x210 cm / 138x126x14 cm Vikt: 67 kg / 15 kgNotera att detaljbilderna visar sängen i färgen ljusgrå.

Läs mer
SoffaDirekt Opera 140 Kontinentalsäng Sammet Mörkgrå
SoffaDirekt Opera 140 Kontinentalsäng Sammet Mörkgrå

Opera är en kontinentalsäng med god kvalitet och komfort. Sängen är av högre modell som ger en ståtlig och exklusiv känsla i sovrummet. Opera är en vacker inredningspjäs med sitt lena sammetstyg och är perfekt för dig som vill tillföra en känsla av lyx till sovrummet. Design & komfortExakt hur komforten upplevs är väldigt individuellt och beror på sovställning, vikt och kroppsform. Generellt passar Opera dig som vill ha en mellanfast komfort. Resårmadrassen är hela 27 cm höga och innehåller ett kraftigt bonellfjädersystem, vilket ger sängen en god stabilitet tillsammans med den massiva träramen. Mellanmadrassen är 23 cm tjock med en 7-zonsindelning för ökad komfort.Bäddmadrassen är av kallskum och hela 9 centimeter tjock. Opera har fyra svarta metallben i modell champagne vilket gör dem enkla att matcha med övrig inredning. Dessa monteras på sängen med hjälp av en M8-bult. För extra stabilitet medföljer även två stödben.Tyg & skötselSängstommen och mellanmadrassen är klädda i ett tyg av 100% polyester med en vikt på 275g/m2.Martindale: > 100 000, ljusfasthet: 5/5, pilling: 5/5Bäddmadrassens klädsel är inte avtagbar.Vi rekommenderar att impregnera din Opera med textilskydd och använda textilrengöring vid fläckar.Leverans & förpackningLevereras vakuumförpackad och delvis monterad för enklare transport och hantering. Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 110x70x215 cmVikt: 85 kgNotera att extrabilderna visar sängen i ljusgrå färg och i storlek 180.

Läs mer
SoffaDirekt Värmdö Premium Sängpaket 160 Velvet Greige
SoffaDirekt Värmdö Premium Sängpaket 160 Velvet Greige

Komplett sängpaket som inkluderar Värmdö Premium Säng och Värmdö Premium Sänggavel. Värmdö är en lyxig kontinentalsäng av premiumkvalitet med hög komfort. Med en totalhöjd på hela 69 cm inger Värmdö en gedigen känsla av kvalitet, och dess silverfärgade champagneben förstärker den känslan ytterligare. Sänggaveln är djuphäftad och hela 14 cm tjock, vilket ger ett mycket exklusivt och pampigt intryck. Värmdö är en klassisk modell som passar perfekt i alla sovrum. Design & komfortVärmdö har en medelmjuk komfort men exakt hur komforten upplevs är dock väldigt individuellt och beror på vikt samt kroppsform. Resårmadrassen består av kallskum 22kg/m3 och har ett kraftigt bonellfjädersystem, vilket ger sängen en god stabilitet. Mellanmadrassen är 21 cm tjock och består av kallskum 30kg/m3. Denna har 7zon-flex pocketfjädring som anpassar sig efter din kropp och ger bra avlastning. Bäddmadrassen har en latexkärna omsluten av mjukt vadd och en tjocklek på 7 cm.Stommens massiva träram ger stadga och lång hållbarhet.Gaveln är djuphäftad och hela 14 cm tjock.Stomme av massivt trä. Värmdö sänggavel står på två svarta plastben, och placeras enkelt mellan säng och vägg.Upphängningsanordning medföljer ej.Tyg & skötselKlädselns framsida består av 100% polyester och baksida av 90% polyester och 10% bomull. Ett underbart kvalitetstyg med en mild och behaglig lyster.Pilling: 5/5, martindale > 100 000, ljusfasthet: 4/5, tygvikt: 440 g/m2Klädseln på resårmadrassen är ej avtagbart. Vi rekommenderar att impregnera denna med textilskydd och använda textilrengöring vid fläckar.Klädsel på mellanmadrassen är avtagbart. Vid fläckar rekommenderar vi textilrengöring eller kemtvätt.Bäddmadrassens klädsel är avtagbar och går att maskintvätta, vi rekommenderar 40 grader.Gavelns klädsel är ej avtagbar.Vi rekommenderar att impregnera denna med textilskydd och använda textilrengöring vid fläckar. Leverans & förpackningSängen levereras delvis monterad för enklare transport och hantering. Gaveln levereras monterad med undantag för benen som smidigt skruvas dit i de förborrade hålen.Antal förpackningar: 2 stFörpackningsmått: 120x80x215 cm / 163x134x15 cmVikt: 107 kg / 28 kg

Läs mer
SoffaDirekt Danvik/primo 160 Sängpaket Sammet Ljusgrå
SoffaDirekt Danvik/primo 160 Sängpaket Sammet Ljusgrå

Uppgradera sovrummet med stilsäkra Danvik/Primo Sängpaket. Danvik är en snygg och trendig säng med mycket god komfort. Danvik är en boxsäng med inbyggd förvaring. Den är klädd i ett lent sammetstyg med en vacker lyster som skiftar beroende på ljuset i rummet. Primo är en exklusiv och lyxig sänggavel i vackert skimrande sammetstyg. Primo har mjuka former och stilrena linjer som är hämtade ur klassiska inredningsstilar som 20-talets art deco stil och 70-talets glamorösa möbler. Primo är den perfekta sänggaveln för dig som vill ha in mer elegans i inredningen. Design & komfortHur sovkomforten upplevs är väldigt individuell, och varierar beroende på sovställning, vikt och kroppsform. Generellt passar Danvik dig som vill ha mediumkomfort, men eftersom det är en boxsäng kan den ibland upplevas vara åt det fasta hållet. Danvik har en dubbelfjädrad resårbotten med både pocket- och bonellfjädringBäddmadrassen är 6 cm tjock med en kallskumskärna.Danvik har 5 cm höga svarta plastben som skruvas fast i sängen. Vi rekommenderar att inte byta ut benen.Gaveln är 8 cm tjock.Stomme av massivt trä. Primo sänggavel står direkt på golvet utan ben och placeras enkelt mellan säng och vägg.Gavelns ovadderade del (från golv till där mönstret börjar) är 32 cm hög.Upphängningsanordning medföljer ej.Tyg & skötselDanvik är klädd i ett lent sammetstyg av 100% polyester med en vikt på 275g/m2.Martindale: > 100 000, ljusfasthet: 5/5, pilling: 5/5Danviks klädsel är ej avtagbar. Vi rekommenderar att impregnera din Danvik med textilskydd och använda textilrengöring vid fläckar.Primo sänggavel är klädd i ett lent och vackert sammetstyg i 100% polyester med en vikt på 330 g/m2, Martindale > 100 000, ljusfasthet 5/5, pilling 5/5Gavelns klädsel är ej avtagbar.Tyget är behandlat för att inte absorbera vätska, det medför att vätskan samlas på ytan av materialet utan att tränga in djupt i fibrerna. Vätska som spills på ytan kan därmed avlägsnas fort genom att applicera en lätt absorberande duk eller pappershandduk.Vi rekommenderar att impregnera din sänggavel med textilskydd och använda textilrengöring vid fläckar.Leverans & förpackningDanvik levereras i tre delar och vi rekommenderar att man är två personer för att montera sängen. Primo levereras monterad.Benen i plast skruvas fast skruvas smidigt på och vi rekommenderar inte att byta ut dessa. Antal förpackningar: 2 stFörpackningsmått: 120x80x216 cm / 165x130x10 cmVikt: 131 kg / 16 kgNotera att miljöbilderna visar sängpaketet i storlek 180 och i färgen beige, samt att extrabilderna på kontinentalsängen är i färgen mörkgrå.

Läs mer
SoffaDirekt Opera 160 Kontinentalsäng Sammet Ljusgrå
SoffaDirekt Opera 160 Kontinentalsäng Sammet Ljusgrå

Opera är en kontinentalsäng med god kvalitet och komfort. Sängen är av högre modell som ger en ståtlig och exklusiv känsla i sovrummet. Opera är en vacker inredningspjäs med sitt lena sammetstyg och är perfekt för dig som vill tillföra en känsla av lyx till sovrummet. Design & komfortExakt hur komforten upplevs är väldigt individuellt och beror på sovställning, vikt och kroppsform. Generellt passar Opera dig som vill ha en mellanfast komfort. Resårmadrasserna är 27 cm höga och innehåller ett kraftigt bonellfjädersystem vilket ger sängen en god stabilitet tillsammans med den massiva träramen. Mellanmadrassen är en enda hel madrass, 23 cm hög och har en 7-zonsindelning för ökad komfort.Bäddmadrassen innehåller kallskum och är 9 centimeter hög. Opera har fyra svarta metallben i modell champagne vilket gör dem enkla att matcha med övrig inredning. Dessa monteras på sängen med hjälp av en M8-bult. För extra stabilitet medföljer även två stödben. Tyg & skötselSängstommen och mellanmadrassen är klädda i ett tyg av 100% polyester med en vikt på 275g/m2.Martindale: > 100 000, ljusfasthet: 5/5, pilling: 5/5Bäddmadrassens klädsel är inte avtagbar.Vi rekommenderar att impregnera din Opera med textilskydd och använda textilrengöring vid fläckar.Leverans & förpackningLevereras vakuumförpackad och delvis monterad för enklare transport och hantering. Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 110x80x213 cmVikt: 97 kg

Läs mer