Spara upp till 70% på "

Sport & Friluftsliv

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
Rapala X-Rap Haku 14 Cm Blue Ghost (Bgh)
Rapala X-Rap Haku 14 Cm Blue Ghost (Bgh)

X-Rap® Haku - haku betyder sök på finska – står upp för sitt namn och kommer med sin coola attityd aktivt söka problem hos de svenska gäddmadamerna! Byggd för hårda tag med stor fisk och är utrustad med Rapalas® unika 3R-system; Titanium Release Rig med VMC® Coastal Black-krokar. Riggad för action positioneras krokarna precis som på ett vanligt jerkbete, medan riggen ligger nedsänkt i ett spår i betets buk, för att inte fasta i sjögräs och liknande. Vid krokning frigörs wireriggen från kroppen och ger direktkontakt med fisken!Detta ger dig större landningsfrekvens eftersom fisken får mindre chans att bryta sig loss mot beteskroppen. Ytterligare en fördel med riggen är att det är lättare att lossa krokarna ur fiskens mun då betet inte är i vägen. X-Rap® Haku är ett otroligt lättfiskat bete som kan användas för en rad olika presentationer och tekniker. Haku kan jerkas hem på klassiskt vis eller vevjerkas – snabbt och aggressivt eller långsamt med långa pauser. Om du jerkar hem betet vänder det snabbt ut åt sidorna i en riktigt fin sida-till-sida-gång och vid paus glider Haku långt ut åt sidan.Ett par riktigt snabba vevtag mellan stoppen imiterar en flyende betesfisk och väcker intresset hos rovfiskar i närheten. X-Rap® Haku har ett otroligt fint häng i vattnet ¬– vilket är dödligt effektivt i jakten på gädda. 3R - Rapala® Release Rig - System är inbyggt i betet och frigörs vid hugg för bättre landningschans av din fisk. Den hållbara riggen är byggd med 100 lbs titaniumtråd och har en solid anslutningsring, kraftiga splitringar och premium VMC® Coastal Black trekrokar.

Läs mer
Pard Nv008p
Pard Nv008p

Mycket kraftfullt digitalt dag- och nattsikte som ger en väldigt tydlig bild under natten (upp till cirka 250 meter.) Tack vare de avtagbara weaver/picatinny fästena kan siktet användas både som kikarsikte eller monokikare. Med flera smarta finesser som 5 st olika sparade inskjutningsavstånd/olika ammunition, videoinspelning, foto, IR-belysning, Wi-fi med mera. Smart, kompakt och lätt med ergonomisk design Med en förstoring på 6,5-12x IP67 vattentät vilket innebär att den fungerar i alla väder Hus tillverkat i aluminium med en mattsvart finish. Lång räckvidd för skytte i totalt mörker nattetid 1080p HD videoinspelning samt foto Inbyggd Wifi samt inspelning. Möjlighet till att välja färg på korset, välj mellan gult, rött, olika utformningar eller inget kors alls. Dag- och natt läge, kan användas när det är kolsvart IR-lampa med våglängd på 850 Nm. Fokuserbar och ställbara i 3 lägen. Fäste för montering på picatinnyskena medföljer Extra picatinnyskena på sidan för att kunna montera ytterligare IR-lampor eller tillbehör. Klarar max 32GB minneskort  Teknisk informationFörstoring: 6.5-13xSynvinkel: 40°Kontinuerlig digital zoom: 1x/2xBildhastighet: 30fpsFotoupplösning: 2592*1944Videoupplösning: 1920*1080Okularupplösning: 1024*768Överförings metod: WifiFokuserings räckvidd: 3m och uppåtDioptri justering +/- 5IR styrka: 5WIR våglängd: 850nm fokuserbar med 3 x justerbara styrkorLaserstråle: 1mwLagrings sätt: TF Kort (ingår ej)Video utgång: .AVIBatteri: 3.7V, 18650 litium batteri laddningsbarFunktionella temperaturer: -25°C~50°CLagrings temperatur: -50°C~60°CLängd: 162mmHöjd: 69mmBredd: 54mmVikt: 450g

Läs mer
Svensk Jaktvision Gps Väst För Astro Dc30, Dc40, Dc50 Och T5 Sändaren - S  S
Svensk Jaktvision Gps Väst För Astro Dc30, Dc40, Dc50 Och T5 Sändaren - S S

GPS-väst till hund som fungerar till DC30, DC40, DC50 och T5. Västen är justerbar både fram och bak och med spännen för snabb på och avtagning. Den passar alla hundar tack vare sina väl tilltagna justering. Magremmen är tillverkad av resårband för att få maximal stretch på västen när hunden böjer sig fram. Västen är tillverkad av ett mycket rivstark och fluorescerande material som är förstärkt med dubbla kantband i polyester. Den är även försedd med en ring för kunna fästa spårlinan i vid ett eftersök. Försedd med en mycket rivstark reflex på båda nedre sidorna samt en förstärkning som alltid håller västen sträckt och på plats. Västen passar även för DC30, DC40, DC50 och T5 halsbandet. Västen är i signalfärgerna orange och grönt och finns i 4 st storlekar. Ett tips är att tejpa banden när västen är inpassad så inte inställningen rubbas under jakt. Till DC50 och T5 tar man bort halsbandet och antennhållaren för att få plats med sändaren och gps-pucken. Storlek Xsmall har 30 cm som minsta halsmått, passar mindre hundar som tex Terrier, Tax m.m. Storlek Small har 35 cm som minsta halsmått, passar tex Finnspets, liten Drever, beagle, Basset, m.m Storlek Medium har 40 cm som minsta halsmått, passat tex Wachtelhund, Stövare, l Gråhund m.m. Storlek Large har 45 cm som minsta halsmått och passar större hundar som tex jämthundar m.m.

Läs mer