Spara upp till 70% på "

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
ZWILLING Enfinigy Kaffemaskin, 1,25 l, Svart
ZWILLING Enfinigy Kaffemaskin, 1,25 l, Svart

Att dricka kaffe är en livsstil – det var vår filosofi när vi tog fram vår ZWILLING ENFINIGY kaffebryggare. Vi ville förfina kaffeupplevelsen i hemmet och addera smarta funktioner. Detta kombinerat med vår mångåriga expertis inom stålbearbetning för att erbjuda den förstklassiga högtemperaturpannan resulterade i en kaffemaskin med en konstant bryggtemperatur på 92 till 96 °C för optimal beredning och en fyllig kaffearom, medan den rostfria insidan i rostfritt stål är mycket korrosionsbeständig och särskilt hållbar. Kaffemaskinen använder kaffefilter i storlek 4 och har även en bloomingfunktion för ännu mer arom. Denna är inspirerad av handfilterbryggning och brygger kaffet med lite vatten för att ge kaffet en behagligt mjuk känsla. Det finns också en avtagbar aromtunnel i kaffemaskinen, som garanterar en optimal blandning i kannan och förhindrar att det bildas bittert sediment. Den separata värmeplattan håller kaffet varmt i upp till 40 minuter. Tanken rymmer 1,25 liter och har dessutom en smart avkalkningsfunktion. Men kanske bäst av allt – den har en timerfunktion så du kan tidsinställa din kaffebryggare och vakna till doften av nybryggt kaffe imorgonbitti. Vår kaffemaskin är prisbelönt av SCA (Specialty Coffee Association) och utsedd till Golden Cup Standard eftersom vi uppfyller deras höga krav om bryggtid, temperatur och arom. Finns även i silver, samt med glaskanna istället för termokanna.

Läs mer
Demeyere Atlantis 7 Serveringspanna med dubbelväggat lock 28 cm, 18/10 Rostfritt stål
Demeyere Atlantis 7 Serveringspanna med dubbelväggat lock 28 cm, 18/10 Rostfritt stål

Vid bräsering steks ingredienserna, oftast kött, först kraftigt och får därefter eftersteka i vin eller buljong. Genom den långsamma tillagningsprocessen håller sig maten med rätt verktyg härligt saftig. Traktörpannan från serien Atlantis från Demeyere stödjer den här processen på ett optimalt sätt: 7-Ply-materialet består av flera lager kvalitetsmetaller som sprider värmen jämnt ända ut till kanten. Denna är betydligt högre än hos vanliga stekpannor. Eftersom pannan tål mycket värme passar den lika bra för stekning på spisen som till efterstekning i ugnen. Locket tillsluter pannan på ett säkert sätt och förhindrar att kondensvatten sipprar ut. Det ser till att maten håller sig härligt saftig. Även om materialet är lämpligt att använda på alla typer av spisar, utvecklar traktörpannan sin fulla potential framför allt med induktion. Det består av ett material i 7 lager med en kärna av aluminium som på ett optimalt sätt lagrar och fördelar värmen. De magnetiska egenskaperna hos TriplInduc-legeringen gör traktörpannan extra energieffektiv på induktionshällar. Även de båda handtagen har fått en komfortabel utformning: De består av ett stycke rostfritt stål 18/1 så att inget diskvatten kan ansamlas inuti dem. Dessutom blir de bara lätt varma på el- och induktionsspisar. I denna traktörpanna med en diameter på 28 cm från Demeyere blir din nästa maträtt extra läcker.

Läs mer
MIYABI 5000 MCD Santoku Japansk kockkniv 18 cm, Brun, Fin egg
MIYABI 5000 MCD Santoku Japansk kockkniv 18 cm, Brun, Fin egg

"Den högklassiga japanska Santoku-kniven från serien MIYABI BIRCH 5000MCD står för finaste japansk hantverkskonst och är inspirerad av den traditionella estetiken från Fjärran Östern. Det fina damaskmönstret påminner om svärden från japanska historier – och det med all rätt eftersom även detta exemplar har en extrem skärpa. 100 lager av stål omger en kärna av mikrokarbid-pulverstål MC63. Bladet har härdats med den speciella CRYODUR-metoden som gör det ytterst robust. Den japanska Santoku-kniven är ett estetiskt mästerverk som tillverkas med de modernaste materialen och med traditionella metoder i en perfekt symbios. Genom den klassiska Honbazuke-slipningen blir skäret extra vasst. Även på 2000-talet utförs detta förhållandevis komplicerade arbete, som består av flera slipningar, fortfarande manuellt för att få ett autentiskt resultat. Den japanska Santoku-kniven är unik, från bladet till handtaget: Den naturliga strukturen hos masurbjörk, som används för handtaget, ger kniven dess unika utseende. Det slipade träet ligger bra i handen tack vare den traditionella D-formen, och därmed säkerställs ett precist och icke uttröttande skärarbete. Designen fulländas genom eleganta detaljer, t.ex. ett stift med japansk mosaik. Knivens design med raka linjer understryker dess funktionalitet: Med den japanska Santoku-kniven från MIYABI utför du enklare även mer komplicerade skärarbeten med fisk, kött och grönsaker. Miyabi Birch 5000 MCD blev utsedd till ""Bäst i test"" bland kockknivar av Aftonbladet dec 2021, och fick 5+ av samtliga jurykockar."

Läs mer
Staub La Cocotte Gryta 24 cm / 3,7 l, Rund, Salvia, Gjutjärn
Staub La Cocotte Gryta 24 cm / 3,7 l, Rund, Salvia, Gjutjärn

Det är dags för en ny färg i köket! Den pastellgröna färgen i STAUB Sage-serien är fräsch och ovanlig, men ändå diskret och passar till många inredningsstilar. Med en volym på 3,8 liter och en diameter på 24 cm är denna runda Cocotte den perfekta storleken för familjematlagning eller för huvudrätten på din middagsbjudning. Den är också utmärkt för att baka bröd, vilket resulterar i ett vackert runt bröd. Det högkvalitativa gjutjärnsmaterialet fördelar värmen jämnt och håller den länge, medan det tättslutande locket med den speciella STAUB-aromaregnstrukturen ser till att all avdunstande fukt droppar tillbaka till maten, vilket ger saftigt kött och mjuka grönsaker som fortfarande har all sin naturliga smak. Förstärk denna smak genom att använda färska örter. Många medelhavsörter som salvia, lagerblad och timjan kan läggas i Cocotte i början av tillagningsprocessen, vilket ger dem gott om tid att genomsyra maten med sin doft. Cocotte kan användas på alla typer av hällar och i ugnen. Prova att steka en fläskfilé på spisen och sedan sätta in den i ugnen för att steka. Med en skorpa av olivolja, vitlök, salvia och rosmarin blir denna måltid som en liten semester till södra Frankrike. Cocotten kan användas från -20 °C till 250 °C, men bör värmas långsamt. Hantera den med försiktighet: Använd ugnshandskar och ett underlägg, eftersom Cocotte blir mycket varm. För att undvika repor, använd köksredskap av trä eller silikon.

Läs mer