Spara upp till 70% på "

Kyl, frys & kombiskåp

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
Wine Master Sp100 Kylaggregat
Wine Master Sp100 Kylaggregat

Wine Master SP100  Wine Master SP100 Kylaggregat erbjuder konstant temperatur samt kontrollerad luftfuktighet. Produkten styrs med en LED display, vilket säkerställer att temperaturen är konstant året runt. Denna Wine Master SP100 klarar rum upp till 100 m3. Anläggningen placeras i vinrummet och via kylrör på 4,5 meter leds värmen till en extern fläkt. Rördiametern är 2 x Ø 160 mm. Kyleffekten är 2500W och denna modell har en värmeeffekt på 1000 W. Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen). Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr. Mått i cm: B:48 H:100,5 D:39,5. Vikt: 60 kg. Vänligen kontakta oss innan du beställer och ha en dialog om vilken luftkonditionering som passar dina behov.

Läs mer
Wine Master In 25 - Kylaggregat
Wine Master In 25 - Kylaggregat

Wine Master IN25 Wine Air Conditioner Alla vinälskare vet att vin kräver noggrann lagring för att nå sin fulla potential. Det löser Wine Master kylaggregat- som kan erbjuda både konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet.Alla Wine Master-kylaggregat är utrustade med digital temperaturstyrning med LED-display, vilket säkerställer att den inställda temperaturen är konstant året runt. Denna Wine Master IN25-luftkonditioneringsapparat klarar ett utrymme upp till 25 m3. Systemet är monterat på rumets vägg och sedan leds kylan in och värms bort via rör. Rördiametern är 2 x Ø 125 mm. Kylkraften är 500 W och detta system har en värmeeffekt på 250 W. Mått i cm: B:54 H:54 D:63. Vikt: 35 kg Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).  Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr. Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.

Läs mer
Wine Guardian Wg25 - Kylaggregat
Wine Guardian Wg25 - Kylaggregat

Wine Guardian WG25 vinluftkonditionering Wine Guardian WG25 kylaggregat från American Air Innovations är det professionella och tekniskt överlägsna sättet att kontrollera klimatet i en vinkällare. Enheten är byggd som en oberoende enhet med integrerad kondensator, avdunstare, 2 stora turbinfläktar och en kompressor. Om det också behövs reglering av uppvärmning och fuktighet i vinrummet, kan tillbehör för hantering av det integreras i enheten. Wine Guardian-anläggningen har många installationsalternativ. Enheten kan placeras i väggen - mellan vinrummet och angränsande omgivningar. Alternativt kan det installeras på distans upp till 10 meter från vinrummet. Vare sig om det är ett inomhusrum, garage, vind, källare eller till och med utomhus. För utomhusinstallationer skyddar en värmare (tillval) kompressorteknik etc. mot frost. Den oundvikliga "spillvärmen" från kondensordelen i systemet kan i vissa situationer användas på andra håll i huset om så önskas. Det kan uppnås genom att kopplas till husets eventuella ventilationssystem. Wine Guardian-systemet styrs via en elektronisk Honeywell FocusPROTM temperatur- och luftfuktighetskontroll, som är monterad i vinkällaren. Wine Guardian WG25 kylaggregat kan hantera utrymmen upp till 30 m3 och dess maximala kylkapacitet är 0,50 KW.   Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).  Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med det faktum att ditt kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr. Mått i cm ( HxBxD) - 40 x 36 x 64   Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.

Läs mer
Wine Master Sp100-8 - Kylaggregat
Wine Master Sp100-8 - Kylaggregat

Wine Master SP100-8 Wine Air Conditioner Wine Master SP100-8 Kylaggregat erbjuder konstant temperatur samt kontrollerad luftfuktighet. Produkten styrs med en LED display vilket säkerställer rätt konstant temperatur året runt. Denna Wine Master SP100-8 klarar rum upp till 100m m3. Anläggningen placeras i vinrummet och via kylrör på 8 meter leds värmen till en extern fläkt. Rördiametern är 2 x Ø 160 mm. Kyleffekten är 2500W och denna modell har en värmeeffekt på 1000 W. Mått i cm: B:48 H:100,5 D:39,5. Vikt: 60 kg.   Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).  Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr.   Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.

Läs mer
Wine Master In 50+ Kylaggregat
Wine Master In 50+ Kylaggregat

Wine Master IN50 + Wine Air Conditioner Alla vinälskare vet att vin kräver noggrann lagring för att nå sin fulla potential.Det löser Wine Master kylaggregat- som kan erbjuda både konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet. Alla Wine Master-kylaggregat är utrustade med digital temperaturstyrning med LED-display, vilket säkerställer att den inställda temperaturen är konstant året runt. Denna Wine Master IN50 + luftkonditionering klarar ett utrymme upp till 50 m3. Systemet är monterat i rummet och sedan leds kylan in och värms bort via rör. Rördiametern är 2 x Ø 160 mm. Kylkraften är 1200 W och detta system har en värmeeffekt på 500 W. Mått i cm: B:50 H:104,4 D:47,8. Vikt: 53 kg. Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).  Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr. Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.  

Läs mer
Wine Master Pc15 - Kylaggregat Dörr
Wine Master Pc15 - Kylaggregat Dörr

Wine Master PC15 Alla vinälskare vet att vin kräver noggrann lagring för att nå sin fulla potential. Den hanterar Fondis 'Wine Master' vinluftkonditionering, som kan erbjuda både konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet. Alla Wine Master-system är utrustade med digital temperaturreglering med LED-display, vilket säkerställer att den inställda temperaturen är konstant året runt.  Winemaster PC15 är ett kylsystem som är helt integrerat i en vinkällardörr, komplett med ram, dörrhandtag och lås. Anläggningen klarar ett utrymme upp till 15 m3. WINE PC15 ansluts till ett 230 V eluttag med en jordanslutning på en 10 Amp. Kondensslangen är ansluten antingen till en behållare för kondensvattenuppsamling eller till ett permanent avlopp, inuti eller utanför vinrummet. Kylkraften är 450 w.  Mått i cm: B:72 H:200 D:25,5. Vikt: 100 kg. Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen). Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr. Vänligen kontakta oss innan du beställer och ha en dialog om vilken luftkonditionering som passar dina behov.

Läs mer
Wine Guardian Wg15 Kylaggregat
Wine Guardian Wg15 Kylaggregat

Wine Guardian WG15 vinluftkonditionering Wine Guardian WG15 kylaggregat från American Air Innovations är det professionella och tekniskt överlägsna sättet att kontrollera klimatet i en vinkällare. Enheten är byggd som en oberoende enhet med integrerad kondensator, avdunstare, 2 stora turbinfläktar och en kompressor. Om det också behövs reglering av uppvärmning och fuktighet i vinrummet, kan tillbehör för hantering av det integreras i enheten. Wine Guardian-anläggningen har många installationsalternativ. Enheten kan placeras i väggen - mellan vinrummet och angränsande omgivningar. Alternativt kan det installeras på distans upp till 10 meter från vinrummet. Vare sig om det är ett inomhusrum, garage, vind, källare eller till och med utomhus. För utomhusinstallationer skyddar en värmare (tillval) kompressorteknik etc. mot frost. Den oundvikliga "spillvärmen" från kondensordelen i systemet kan i vissa situationer användas på andra håll i huset om så önskas. Det kan uppnås genom att kopplas till husets eventuella ventilationssystem. Wine Guardian-systemet styrs via en elektronisk Honeywell FocusPROTM temperatur- och luftfuktighetskontroll, som är monterad i vinkällaren. Wine Guardian WG15 kylaggregat kan hantera utrymmen upp till 20 m3 och dess maximala kylkapacitet är 0,25 KW. Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).  Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med det faktum att ditt kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr.   Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.

Läs mer