Spara upp till 70% på "

Baby Hälsa och Egenvård

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
Morgonrock / Badrock För Barn Med Huva - Flera Söta Djurmodeller (Modell: Katt, Storlek: 120 Cm)
Morgonrock / Badrock För Barn Med Huva - Flera Söta Djurmodeller (Modell: Katt, Storlek: 120 Cm)

Bad- och morgonrockar för barn i söta djurmotiv Morgon- och badrockar som är sköna, mjuka, varma och inte minst ger ett leende på vägen. Morgon- och badrocken har en luva med påsydda öron och andra söta detaljer, två praktiska fickor fram och går att stänga framtill med knytskärpet i midjan. Morgon- och badrocken finns i 6 söta designer: bambi, dinosaurie, elefant, hund, katt och mus. Barnmorgonrocken finns i följande storlekar: 90 cm / 100 cm / 110 cm / 120 cm / 130 cm. Produktinformation Material: 100 % polyester Tvätt: maskintvätt i 40°     Frågor om produkten? Låt oss hjälpa dig Vi är sitter redo för att hjälpa dig tirsdag till fredag 10.00-12.00 . KUNDESERVICE VIA MAIL PÅ KONTAKT@SATANA.SE E-post besvaras vanligtvis inom 24 timmar, tirsdag till fredag. Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. KUNDETJÄNST RING +45 25 94 24 84 Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. Du kan handla säkert hos oss ✔Snabb leverans, vanligtvis inom 1–3 arbetsdagar ✔Säker shopping med SSL -datakryptering ✔Utmärkta recensioner på Trustpilot ✔Kundtjänst via telefon och mejl ✔Alltid 14 dagars returrätt 100 % nöjdhetsgaranti Satana.se är vi alla ett team och vi fokuserar på att ge alla våra kunder den bästa tänkbara service – eftersom vi vill att alla våra kunder ska bli nöjda - men vi vet att det inte alltid lyckas.   Om du har köpt en produkt kan du prova den i lugn och ro där hemma i upp till 14 dagar. Om du inte är nöjd med produkten kan du returnera den för återbetalning*.  Kontakta oss under våra öppettider via telefon eller mejl så hjälper vi dig med ditt ärende.   * Satana.no ansvarar inte för returförsändelsen. Produkter ska returneras i gott skick, i originalförpackningen och får inte visa tecken på användning. Skriv inte på förpackningen och klistra inte på etiketter på förpackningen. Läs våra returvillkor här.  Ovanstående information/specifikationer är vägledande och kan ändras av tillverkaren utan att det meddelas. Med reservation för tryckfel och vägledande bilder. Läs alla våra handels- och leveransvillkor här.

Läs mer
Dr. Ceuracle Vegan Active Berry Lifting Cream 75 g
Dr. Ceuracle Vegan Active Berry Lifting Cream 75 g

Detta är en närande fuktkräm med uppstramande effekt. Den är rik på antioxidanter och formulerad med inkapslad resveratrol som bland annat jobbar för en förbättrad elasticitet och fylligare hud.Vegan Active Berry Lifting Cream är en rik fuktkräm som låser in fukt i huden och ger en intensivt plumpande effekt utan att lämna någon klibbig finish.Verkar uppstramande och boostar hudhälsan med reservatrol kapsyler från högkvalitativa, franska druvor. Druvkärneoljan bistår med djup återfuktning. Inkappslings-tekniken skyddar de aktiva ingredienserna så att de kan leverera och bistå huden med dess kraftfulla effekter.Reservatrol är rikt på antioxidanter och verkar åldersförebyggande och bistår med vitalitet till huden.Innehåller även Cranbetionol, vilket är peptider från extraherade tranbär som har liknande effekter på huden som retinol (Vitamin A) och verkar för att öka hudens vitalitet. Tranbär är rika på vitamin c och salicylsyra. Tillsammans verkar de för en synligt jämnare hud genom att eliminera fläckar på huden från tex. akneärr eller hyperpigmentering. Dessutom är det en effektiv ingrediens för att uppnå en lysterrik hud.Phyto Kollagen är ett lågmolekylärt kollagen formulerat av grönsaker som hjälper till att förbättra hudens elasticitet.Squalane från oliver och betain från sockerbetor bistår med djup återfuktning.Hyaluronic Acid Ceramide = Naturliga fuktgivande faktorer som fyller på och håller huden återfuktad under lång tid.

Läs mer
Waterful Plastfria Våtservetter 60 st
Waterful Plastfria Våtservetter 60 st

Perfekt för känslig hud: Ditt barns hud förtjänar det bästa. Våtservetter från Waterful är ekologiska och tillverkas av naturliga förnybara växtkällor. Våra oparfymerade våtservetter är allergivänliga och dermatologiskt testade, vilket säkerställer att de är lämpliga för användning på för tidigt födda barns hud och perfekta för nyfödda småbarn.100 % plastfria våtservetter: Var en del av lösningen, inte en del av miljöförstöringen. Varje våtservett består av en blandning med 50 % cellulosa och 50 % trämassa, vilket gör dem 100 % biologiskt nedbrytbara och 100 % komposterbara – till och med förpackningen går att återvinna! 99,9 % VATTEN + TVÅ INGREDIENSER: Våra doftfria våtservetter har inget att dölja. De består till 99,9 % av renat vatten, en gnutta naturligt fröextrakt från citrus grandis (grapefrukt) och natriumbensoat – ett salt av bensoesyra som finns naturligt i tranbär, katrinplommon, kanel och äpplen. 33 % Större våtservetter: Större våtservetter betyder färre våtservetter. Rengöring kan vara ett bökigt jobb, och det förstår vi på Waterful. Våra våtservetter är 33 % större än de flesta andra våtservetter, så att de klarar av de tuffaste jobben och samtidigt håller både dig och din lilla bebis rena.  Pålitlig: Din bebis hud är vår högsta prioritet. Våtservetter från Waterful är kliniskt testade och vi är stolta partners till AllergyUK, Leaping Bunny och är certifierade veganska.

Läs mer
Candide Air Panda Kudde Rost
Candide Air Panda Kudde Rost

Candide Air Panda Babykudde är en liten, smidig och säker babykudde med ergonomisk form och i material som kan andas. Kuddens center har ett tunt mesh tyg med temperaturreglerande egenskaper, då små barn har svårt att reglera sin kroppstemperatur. Övriga yttertyget är av mikroperforerat vävt tyg som leder bort svett från barnets huvud.Kudden är gjord av memory foam som tryckavlastar och minskar risken för att barnet utvecklar skallasymmetri eller platt huvud. Babykudden är formpressad i exklusiv viskoelastisk skum med hög densitet som memorerar barnets runda huvud. Den är liten och innehåller inga lösa delar för att minska risk för kvävning och att andas utandningsluft. Nedsänkningen i kuddens center och de låga kanterna på 2-3 cm gör att barnet kan röra huvudet fritt och behålla nackens raka linje. Barnets huvud fixeras inte och kan därav utveckla nackmusklerna när det växer.Candide Air Panda Babykudde används med fördel överallt där barnet ligger på rygg. Materialet på kudden gör att den även ligger stabilt på plats i babysitters eller bilbarnstol med lätt lutning.Panda kudden rekommenderas från födseln till ca 6 mån. Hela kudden tvättas enkelt i maskin på 30 grader.NoteSpädbarn rekommenderas att ligga på rygg för att minska risken för plötslig spädbarnsdöd. Samtidigt föds barn med mjuk skalle och öppen fontanell. Det medför att flera barn utvecklar lägesbetingad skallasymmetri i form av platt bakhuvud eller sned skalle beroende på det tryck som uppstår vid ryggläge. Memoryfoam har erkända tryckavlastande egenskaper och används ofta inom vården.

Läs mer