Spara upp till 70% på "

Baby Hälsa och Egenvård

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
Morgonrock / Badrock För Barn Med Huva - Flera Söta Djurmodeller (Modell: Mus, Storlek: 90 Cm)
Morgonrock / Badrock För Barn Med Huva - Flera Söta Djurmodeller (Modell: Mus, Storlek: 90 Cm)

Bad- och morgonrockar för barn i söta djurmotiv Morgon- och badrockar som är sköna, mjuka, varma och inte minst ger ett leende på vägen. Morgon- och badrocken har en luva med påsydda öron och andra söta detaljer, två praktiska fickor fram och går att stänga framtill med knytskärpet i midjan. Morgon- och badrocken finns i 6 söta designer: bambi, dinosaurie, elefant, hund, katt och mus. Barnmorgonrocken finns i följande storlekar: 90 cm / 100 cm / 110 cm / 120 cm / 130 cm. Produktinformation Material: 100 % polyester Tvätt: maskintvätt i 40°     Frågor om produkten? Låt oss hjälpa dig Vi är sitter redo för att hjälpa dig tirsdag till fredag 10.00-12.00 . KUNDESERVICE VIA MAIL PÅ KONTAKT@SATANA.SE E-post besvaras vanligtvis inom 24 timmar, tirsdag till fredag. Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. KUNDETJÄNST RING +45 25 94 24 84 Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. Du kan handla säkert hos oss ✔Snabb leverans, vanligtvis inom 1–3 arbetsdagar ✔Säker shopping med SSL -datakryptering ✔Utmärkta recensioner på Trustpilot ✔Kundtjänst via telefon och mejl ✔Alltid 14 dagars returrätt 100 % nöjdhetsgaranti Satana.se är vi alla ett team och vi fokuserar på att ge alla våra kunder den bästa tänkbara service – eftersom vi vill att alla våra kunder ska bli nöjda - men vi vet att det inte alltid lyckas.   Om du har köpt en produkt kan du prova den i lugn och ro där hemma i upp till 14 dagar. Om du inte är nöjd med produkten kan du returnera den för återbetalning*.  Kontakta oss under våra öppettider via telefon eller mejl så hjälper vi dig med ditt ärende.   * Satana.no ansvarar inte för returförsändelsen. Produkter ska returneras i gott skick, i originalförpackningen och får inte visa tecken på användning. Skriv inte på förpackningen och klistra inte på etiketter på förpackningen. Läs våra returvillkor här.  Ovanstående information/specifikationer är vägledande och kan ändras av tillverkaren utan att det meddelas. Med reservation för tryckfel och vägledande bilder. Läs alla våra handels- och leveransvillkor här.

Läs mer
Babybjörn Pottstol - Pottstol, Grön
Babybjörn Pottstol - Pottstol, Grön

Nu en bekant och kvalitetsstol i vackra nya färger! Den robusta och ergonomiskt utformade pottan är bekväm att sitta på: den har avrundade kanter, hög ryggstöd och bekväma armstöd. Pottan är lätt att tömma och rengöra, och den står stadigt på plats även om barnet försöker röra på den. Pottstolens och den löstagbara insatsens avrundade former känns bekväma. Eftersom det finns tillräckligt med utrymme för fötterna är det lätt att sätta sig på pottan och resa sig upp från den. Gummikanten på botten håller pottstolen stadigt upprätt och förhindrar att den glider på golvet. Tack vare stänkskyddet och den löstagbara insatsen är det enkelt att tömma och rengöra pottan. Ta av insatsen genom att lyfta i handtaget under stänkskyddet, töm och torka rent eller skölj med rinnande vatten. Den släta ytan och minimalistiska formen på pottan har inga hörn eller springor där smuts kan samlas. Vikt och dimensioner Vikt: 900 g. Dimensioner: 36 x 35 x 31,5 cm. Material och skötselanvisningar Pottstolen är tillverkad av polypropylen (PP) och termoplastiska elastomerer (TPE). Tack vare den löstagbara insatsen är det enkelt att hålla pottstolen ren. Lyft i handtaget under stänkskyddet, töm och torka rent eller skölj med rinnande vatten. Alla BabyBjörns köks- och badrumsprodukter uppfyller plastens säkerhetskrav både i Europa och USA. De plasttyper vi använder genomgår kontinuerliga tester. De får inte innehålla bisfenol A (BPA) eller skadliga ämnen för hälsan och de måste vara lämpliga för användning med livsmedel.1 x BabyBjörn Pottstol - pottstol, grön

Läs mer
Waterful Plastfria Våtservetter 60 st
Waterful Plastfria Våtservetter 60 st

Perfekt för känslig hud: Ditt barns hud förtjänar det bästa. Våtservetter från Waterful är ekologiska och tillverkas av naturliga förnybara växtkällor. Våra oparfymerade våtservetter är allergivänliga och dermatologiskt testade, vilket säkerställer att de är lämpliga för användning på för tidigt födda barns hud och perfekta för nyfödda småbarn.100 % plastfria våtservetter: Var en del av lösningen, inte en del av miljöförstöringen. Varje våtservett består av en blandning med 50 % cellulosa och 50 % trämassa, vilket gör dem 100 % biologiskt nedbrytbara och 100 % komposterbara – till och med förpackningen går att återvinna! 99,9 % VATTEN + TVÅ INGREDIENSER: Våra doftfria våtservetter har inget att dölja. De består till 99,9 % av renat vatten, en gnutta naturligt fröextrakt från citrus grandis (grapefrukt) och natriumbensoat – ett salt av bensoesyra som finns naturligt i tranbär, katrinplommon, kanel och äpplen. 33 % Större våtservetter: Större våtservetter betyder färre våtservetter. Rengöring kan vara ett bökigt jobb, och det förstår vi på Waterful. Våra våtservetter är 33 % större än de flesta andra våtservetter, så att de klarar av de tuffaste jobben och samtidigt håller både dig och din lilla bebis rena.  Pålitlig: Din bebis hud är vår högsta prioritet. Våtservetter från Waterful är kliniskt testade och vi är stolta partners till AllergyUK, Leaping Bunny och är certifierade veganska.

Läs mer