Spara upp till 70% på "

Bord & Stolar

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
AZ Design Höj Och Sänkbart Skrivbord, Digital Display, Svart Stativ, Ek Bordsskiva 140x70 Cm
AZ Design Höj Och Sänkbart Skrivbord, Digital Display, Svart Stativ, Ek Bordsskiva 140x70 Cm

Höj- och sänkbart elskrivbord med en digital display som är ett mycket prisvärt, passar utmärkt både på kontoret och hemma. Med sin moderna design med raka linjer gör att skrivbordet passar in alla miljöer. Skrivbordet är 100% svensktillverkat. Bordsstativet har 2-delade rektangulära ben som har pulverlackerats. Lyftkapaciteten är hela 80 kg vilket är tillräckligt för dator, 2-3 skärmar, dockningsstation, mm. Stativet finns i färgerna vit, svart och grått. Bordsskivan är i laminat och finns i 9 storlekar samt i 5 färger. Välj färg på bordsskivan: Vit Grå Svart Ek Björk 9 storlekar på bordskivan (tjocklek ca 19 mm) 100×60 cm 100×70 cm 120×60 cm 120×70 cm 120×80 cm 140×70 cm 140×80 cm 160×80 cm 180×80 cm * Bordsskivan levereras utan förborrade hål Information Svensktillverkat, 5 års garanti Digital display 1st eldriven motor / 80 kg lyftkraft Lämplig för personer som är 140 - 190 cm långa Höjd endast stativ: 68-115 cm (slaglängd: 47 cm) Fot - längd: 60 cm/bredd: 5 cm Ben/pelare - djup: 7 cm/bredd: 5 cm Stativets flexisarg: 99-137,5 cm Bordsskiva i tåligt högtryckslaminat, tjocklek ca: 19 mm Vikt: 20 kg Hastighet: 28 mm/sek Ljudnivå: < 52 dBa GUIDE TILL EN BÄTTRE ARBETSSTÄLLNING Det bästa sättet att undvika stelhet och smärta vid kontorsarbete är att variera sin arbetsställning så mycket som möjligt. Det har därför blivit mycket populärt med höj- och sänkbara skrivbord på kontoret. Rekommenderad slaglängd på ett höj- och sänkbart skrivbord är 65-130 cm beroende på personens längd Tillräckligt djup (ca 70-80 cm) för att ge stöd för underarmarna och ett bra synavstånd till skärmen Ställ in bordshöjden i eller strax under armbågshöjd både när du står och sitter ner Stå/sitt rak i ryggen med magen mot bordskanten Ett magurtag på bordet underlättar en bra arbetsställning En monitorarm kan vara bra för stora bildskärmar HUR HÖGT SKRIVBORD BEHÖVER JAG NÄR JAG STÅR UPP? Personer upp till 190 cm - Ett skrivbord som är upp till 117 cm högt. Personer ÖVER 190 cm - Ett skrivbord som är upp till 130 cm högt. Det går även att köpa till låsbara hjul så ökar höjden med 5 cm.

Läs mer
Herman Miller Lino - Kontorsstol Graphite Nät Shadow Med Sits Blizzard (Mellangrå) Nej
Herman Miller Lino - Kontorsstol Graphite Nät Shadow Med Sits Blizzard (Mellangrå) Nej

Lino Chair från Herman Miller, är en ergonomisk kontorsstol som du enkelt ställer in efter dina egna behov. Stolen finns i flera fina färger och har en modern design med rygg i luftig mesh som leder bort fukt och håller dig sval hela dagen.  Synkrongunga håller igång blodcirkulationen. Justerbar sits (djup och höjd).  Höj- och sänkbara armstöd.  Lång garanti på 12 år! Öka blodcirkulationen och håll dig pigg Lino har en mjuk och följsam synkrongunga som gör att ryggstödet rör sig mer än sitsen när du gungar bakåt. När du använder gungan stimuleras blodcirkulationen i kroppen vilket kan leda till att du känner dig piggare då syresättningen av hjärnan ökar. Justera gungans djup med tilt-limiter Stolen är utrustad med en tilt-limiter som gör att du kan ställa in gungans djup efter eget tycke och behov. Denna limiter gör även att du kan låsa gungan i en upprätt position om du skulle vilja använda stolen utan gungfunktion. Med Lino är det du som bestämmer! Slipp svullna ben och fötter  Lino har en bred sits med bra stadga, som låter dig ställa in sittdjup och sitthöjd efter din kropp. Genom att anpassa sitsen efter din egen längd och kroppsform, sitter du bekvämt hela dagen med god blodcirkulation i benen. Tack vare detta minskar även risken för trötta, svullna fötter när du sitter ned länge. Känn dig fräsch och sval hela dagen Ryggstödet består av ett skönt meshtyg som ger bra stöd åt hela ryggen samtidigt som det låter luften cirkulera mot kroppen. Tyget leder därmed bort fukt vilket har en svalkande effekt och gör stolen väldigt behaglig även under varma sommardagar. Önskar du lite extra stöd kan du välja till ett svankstöd som går att justera i höjd.  Specifikation Säte och gungfunktion Rygg i mesh med integrerat stöd i svanken. Klädd sits med generös stoppning. Synkrongunga med tilt-limiter och framåt-tilt. Justerbart sittdjup. Höj- och sänkbara armstöd.  Går att få med höj- och sänkbart svankstöd (tillval). Fotkryss och gaspelare Femstjärnigt fotkryss i svart eller mineral. Gaspelare i polerat aluminium. Jade Green leaf Shadow Poppy Mineral Graphite Sitstyg Xtreme Padang Sitstyg Phoenix Apple Sitstyg Phoenix Windjammer Sitstyg Phoenix Sombrero Sitstyg Phoenix Lobster Sitstyg Phoenix Blizzard Sitstyg Phoenix Havana Sitstyg Xtreme Slip

Läs mer
Direkt Interiör Fast Svängt Skrivbord, Flera Val På Stativ Och Skivor Valnöt 160x120 Cm Svart
Direkt Interiör Fast Svängt Skrivbord, Flera Val På Stativ Och Skivor Valnöt 160x120 Cm Svart

Ett fast skrivbord med svängd bordsskiva som kommer med svart skiva och vitt stativ. Bordet håller en väldigt hög kvalitet med bordsskiva i laminat och stativ i kraftig metall, och har en garanti på fem år.  Skiva samt stativ med hög slitstyrka. Enkel att montera. 5 års garanti. Fler än 100 000 sålda. Skivan kommer utan förborrade hål, du väljer därför själv om skivan ska vara vänster- eller högerställd.  Ett stabilt skrivbord som klarar av tuff användning Direkt Interiörs skrivbord har ett stativ som är designat i en kraftig och stabil metall. Stativet är även pulverlackerat och har en härdad yta, vilket bidrar till hög slitstyrka och lång livslängd.  Hög slitstyrka och lätt att hålla ren Bordsskivan består av en lätt spånskiva på 25 millimeter med hög densitet och ett ytskikt av laminat. Ytskiktet av laminat gör att bordsskivan är väldigt slitstark och lätt att rengöra. Vänster- eller högerställt skrivbord – du väljer! Skivan kommer utan förborrade hål för stativet och har laminat på bägge sidor. Du väljer därför själv om skivan ska vara vänster- eller högerställd och kan därmed anpassa ditt skrivbord efter lokalen du sitter i. Monteras enkelt på 10–15 min utan tidigare kunskaper Följ bara den tydliga monteringsanvisningen som medföljer ditt skrivbord, inga förkunskaper krävs. Vid eventuella frågor bistår vi självklart med hjälp.

Läs mer
Direkt Interiör Konferensbord Modul - Höj- Och Sänkbart Svart Vit 560 Cm
Direkt Interiör Konferensbord Modul - Höj- Och Sänkbart Svart Vit 560 Cm

Modul är ett höj- och sänkbart konferensbord med tålig skiva i laminat och eleganta T-stativ, som finns i flera snygga utföranden. Ett stiligt konferensbord som uppmuntrar till aktiva möten då det höjs och sänks med en knappsats på skivan. Höjs och sänks elektriskt. Slitstark, laminerad skiva på 2,5 cm. Stilren design med raka hörn. Ta mötet sittande eller stående Modul är ett höj och sänkbart konferensbord som du styr med en knappsats som sitter på bordsskivans undersida. Detta gör bordet enkelt att höja och sänka vilket låter dig välja om du vill ta mötet stående, sittande eller om du vill byta efter halva tiden. Ståmöten blir ofta mer effektiva och är även ett bra sätt att få in lite mer rörelse på kontoret.  Slitstarka och robusta material Den 2,5 centimeter tjocka bordsskivan kommer med en slitstark laminat som gör att bordet tål bruk i kontorsmiljö samt går att torka av med fuktad trasa. Bordet är även utrustat med robusta t-stativ i metall där det bredare röret sitter längst ned, vilket ger dig ett väldigt stabilt bord.  Stilren design med flera valmöjligheter Bordet kommer i en stilren och modern design med raka linjer och räta hörn, vilket gör att det passar in i de flesta kontorsmiljöer. Välj mellan flera olika färger på både stativ och laminat, och flera storlekar på bordsskivan för att hitta ett bord som passar ditt konferensrum. På bord längre än 240 centimeter är skivorna delade. 

Läs mer
RH Kontorsstol Rh Logic 400 Hjul För Hårda Golv Ja Nej Silver Black (Select Sc60999)
RH Kontorsstol Rh Logic 400 Hjul För Hårda Golv Ja Nej Silver Black (Select Sc60999)

RH Logic 400 är en ergonomisk kontorsstol som erbjuder flera justerbara funktioner och kommer med hela 10 års garanti. Tack vare sin höga kvalitet och skonsamma design har RH Logic 400 blivit Sveriges mest sålda kontorsstol. Luftreglerbart svankstöd. Justerbar sitthöjd. Justerbart ryggstöd. Justerbart sittdjup. Låsbar knäledsgunga.  Svanenmärkt och 10 års garanti! RH Logic 400 – Svanenmärkt ergonomisk stol RH Logic 400 är Sveriges mest sålda kontorsstol och en av våra mest uppskattade ergonomiska kontorsstolar. Stolen erbjuder hög komfort, flera olika inställningsmöjligheter och är dessutom Svanenmärkt, vilket säkerställer att RH Logic 400 lever upp till höga miljö- och hållbarhetskrav. Slipp smärta och tyngdkänsla i ben och fötter Den ergonomiska kontorsstolen RH Logic 400 har en smart knäledsgunga med justerbart motstånd, som går att låsa i valfri position. Knäledsgungan gör att ryggstöd och sits rör sig lika mycket när du lutar dig bakåt, ungefär som en gungstol. När du använder gungan stimuleras blodcirkulationen vilket minskar risken för värk och tyngdkänsla i ben och fötter. Sitt optimalt med justerbart sittdjup Sitsen har en bekväm vattenfallskant som minskar trycket mot låren, och går att justera om åtta centimeter i djup. Tack vare detta sitter du alltid korrekt oavsett hur lång du är, med bibehållen blodcirkulation ned till benen. Ställ in sittdjupet så att du har cirka två fingrar mellan sits och knäveck för optimal komfort.  Motverka skador i rygg, axlar och nacke RH Logic 400 är utrustad med ett höj- och sänkbart ryggstöd samt ett luftreglerbart svankstöd som du enkelt reglerar med pumpen som hänger vid sidan om ryggstödet. Genom att ställa in ryggstödet så att det passar din ryggkurva sitter du upprätt och avlastar leder och muskler. Detta kan minska risken för skador i bland annat rygg, nacke och axlar.  Specifikation Säte och gungfunktion Avsmalnat ryggstöd ger hög rörlighet i överkroppen. Ryggstöd går att justera i höjd.  Ryggstöd går att luta oberoende av sitsen. Mjuk kurva håller ryggen upprätt. Inbyggt, justerbart svankstöd. Steglös knäledsgunga som går att låsa i valfri position. Sits med vattenfallskant. Justerbart sittdjup. Klädsel tyg Xtreme, 100% återvunnen polyester. Snygg dekorsöm. Fotkryss och gaspelare Upphöjt femstjärnigt fotkryss med böjda armar håller fötterna stadigt på golvet. Hjul för hårda eller mjuka golv. Tillval Armstöd justerbara i höjd, djup och vinkel. Nackstöd justerbart i höjd och djup. Certifikat  EN 1335, BS5459-2 Möbelfakta EPD ISO 14025 GREENGUARD Gold Svanen.

Läs mer
Brizley of Scandinavia Höj Och Sänkbart Svängt Skrivbord - Premium Vit Valnöt 180x120 Cm
Brizley of Scandinavia Höj Och Sänkbart Svängt Skrivbord - Premium Vit Valnöt 180x120 Cm

Med ett höj och sänkbart skrivbord skiftar du enkelt arbetsposition, håller energin på topp och minskar risken för skador och värk. Vårt premiumbord med svängd skiva är tillverkat i Sverige, har extra hög slitstyrka och en garanti på hela 12 år. Stadigt stativ med 2 tystgående motorer. Hög lyftkraft på 120 kg. Minnesfunktion och kollisionsskydd. 12 års garanti. Fler än 100 000 sålda. Jobba aktivt med premiumkvalité och 12 års garanti Premium är vårt mest avancerade skrivbord som kommer med högre lyftkraft än standardbordet, och hela 12 års garanti! Premium går högre och lägre än Standard, och passar därför utmärkt på ett aktivitetsbaserat kontor. Stå upp för hälsan Att stå upp och arbeta är kopplat till flera hälsofördelar så som ökad blodcirkulation, höjd förbränning och minskad värk i rygg, nacke och skuldror. Ett höj och sänkbart skrivbord är därför ett utmärkt val för dig som vill hålla kroppen i trim samtidigt som du får dagens arbete gjort. När du står upp förbränner du cirka 45 kalorier mer i timmen 1800 kcal mer på en arbetsvecka 80 000 kcal mer på ett år (ca 10 maraton i kalorier räknat!). Gör det enkelt med smart minnesfunktion Stativet har en smart minnesfunktion som låter dig ställa in en lägsta och en högsta bordshöjd efter dina egna preferenser. På detta sätt behöver du inte leta efter den perfekta höjden varje gång du sätter dig ned eller ställer dig upp. Undvik skador med automatiskt kollisionsskydd Det smarta stativet är även utrustat med ett kollisionsskydd som känner av om bordet fastnar under något när du höjer det. Bordet stannar då automatiskt för att förhindra skador. Höj och sänk i tystnad Stativet kommer med två tystgående motorer som sitter inkapslade på vardera ben. Tack vare detta kan du höja och sänka bordet hur ofta du vill utan att störa dina kollegor. De två motorerna säkerställer även att bordet alltid står stabilt och kan belastas med upp till 120 kg. Slipp repor och krånglig rengöring Bordsskivan är lätt och består av en spånskiva av hög densitet med ett ytskikt av laminat. Laminaten gör bordsskivan slitstark och reptålig samtidigt som den är lätt att rengöra. Använd bara en fuktad trasa för att torka bort kafferingar, damm och smulor. Vänster- eller högerställt skrivbord – du väljer! Skivan kommer utan förborrade hål för stativet och har laminat på bägge sidor. Du väljer därför själv om skivan ska vara vänster- eller högerställd och kan därmed anpassa ditt skrivbord efter lokalen du sitter i. Montera enkelt på 10–15 min Följ bara den tydliga monteringsanvisningen som medföljer ditt höj- och sänkbara skrivbord, inga förkunskaper krävs. Vid eventuella frågor bistår vi självklart med hjälp. Specifikation Stativ Minnesfunktion och kollisionsskydd. Höjs och sänks med knappsats under bordsskivan. I kraftig metall där den tjockare rörkomponenten sitter längst ner. Pulverlack med härdad yta. Tillverkad i Sverige. Motorer 2 st tystgående. Lyftkraft 120 kg. Inkapslade för ökad säkerhet. Bordsskiva 25 mm tjock spånskiva...

Läs mer
Ongo Classic Regular - Balanspall Sitthöjd 42-64 Cm Svart Orange
Ongo Classic Regular - Balanspall Sitthöjd 42-64 Cm Svart Orange

Med Ongo balanspall sitter du bekvämt samtidigt som du håller dig aktiv. Den rundade foten gör att pallen följer alla dina rörelser, vilket aktiverar dina muskler och ökar blodcirkulationen.  Uppmuntrar till aktivt sittande. Höj- och sänkbar sitthöjd. Bekväm sits med tyg i mikrofiber. Lätt att bära med sig.  Rundad fot låter dig luta dig åt alla håll.  Kula i foten ger diskret, akustisk feedback när det sker ett skifte i pallens lutning.  Sitsens tyg finns i följande färger: Rundad fot som följer alla rörelser Balanspallen har en rundad fot som gör att du automatisk sätter muskler i arbete för att sitta upprätt. Fotens rundning följer dina rörelser och gör det möjligt för dig att luta dig i alla riktningar, vilket aktiverar olika muskler och ger ökad blodcirkulation. Aktivt sittande minskar skadorisken När du sitter aktivt och byter position ofta aktiverar du olika muskelgrupper i kroppen, exempelvis ben, bål och rygg. Tack vare detta stärker du kroppen och minskar risken för att drabbas av skador i rygg, nacke och axlar.  Kula i foten ger feedback På pallens fot finns en ränna med en liten kula som rullar runt varje gång pallens lutning skiftar. När kulan roterar uppstår ett diskret ljud som en slags feedback på att din kropp är i rörelse.  Greppvänlig och lätt att flytta Den lätta pallen har en skåra på undersidan av sitsen som gör den enkel att greppa. Tack vare detta kan du enkelt lyfta undan pallen när du inte använder den, eller ta med den när du ska på ett möte i ett annat rum.

Läs mer
RH Kontorsstol Rh Logic 400 Elite 24/7 Nej Ja Svart Dark Grey (Select Sc60134)
RH Kontorsstol Rh Logic 400 Elite 24/7 Nej Ja Svart Dark Grey (Select Sc60134)

RH Logic 400 Elite är en ergonomisk kontorsstol som ger bra support i alla arbetspositioner. Kontorsstolen är utrustad med en XL sits och låter dig sitta med hög komfort hela dagen. Godkänd för 24 timmars arbete. Utrustad med 20 mm extra stoppning i rygg och sits. Luftreglerat svankstöd. Fotkryss i grålackerad aluminium. Hjul för hårda golv Ø65 mm. Nackstöd och armstöd finns som tillval. Låsbar gunga Kontorsstolen kommer med en knäledsgunga med justerbart motstånd, som går att låsa i valfri position. Knäledsgunga innebär att ryggstöd och sits rör sig lika mycket när du lutar dig bakåt, ungefär som en gungstol. Motverkar skador Med RH Logic 400 Elite får du en kontorsstol med bra komfort som med rätt inställningar kan minska risken för skador i rygg, nacke och axlar. Dessa områden drabbas särskilt ofta av skador som uppstår under långa perioder av stillasittande i fel position.  Flera justerbara funktioner RH Logic 400 Elite har luftreglerat svankstöd och justerbar sitthöjd som standardutförande. Den ergonomiska kontorsstolen kan även utrustas med justerbara armstöd samt justerbart nackstöd för att uppnå en bättre bekvämlighet. Klädd i tåligt och miljömärkt tyg Kontorsstolen är klädd i tyget Xtreme med en slitstyrka på 100 000 Martindale, vilket gör det utmärkt för offentliga miljöer. Tyget består av 100 procent polyester som kännetecknas av ett exceptionellt flamskydd, och har en struktur som ger en varierande skinande glans. Tyget är även miljömärkt och helt fritt från tungmetaller. Certifieringar EN 1335, BS5459-2, Möbelfakta, EPD ISO 14025, GREENGUARD Gold , Svanen Tillval Fler tillval hittar du under "reservdelar för kontorsstol" såsom Coccyx-sits och XL sits (bredd 550 mm och djup 490 mm).

Läs mer
Direkt Interiör Konferensbord Modul - Höj- Och Sänkbart Silver Vit 220 Cm
Direkt Interiör Konferensbord Modul - Höj- Och Sänkbart Silver Vit 220 Cm

Modul är ett höj- och sänkbart konferensbord med tålig skiva i laminat och eleganta T-stativ, som finns i flera snygga utföranden. Ett stiligt konferensbord som uppmuntrar till aktiva möten då det höjs och sänks med en knappsats på skivan. Höjs och sänks elektriskt. Slitstark, laminerad skiva på 2,5 cm. Stilren design med raka hörn. Ta mötet sittande eller stående Modul är ett höj och sänkbart konferensbord som du styr med en knappsats som sitter på bordsskivans undersida. Detta gör bordet enkelt att höja och sänka vilket låter dig välja om du vill ta mötet stående, sittande eller om du vill byta efter halva tiden. Ståmöten blir ofta mer effektiva och är även ett bra sätt att få in lite mer rörelse på kontoret.  Slitstarka och robusta material Den 2,5 centimeter tjocka bordsskivan kommer med en slitstark laminat som gör att bordet tål bruk i kontorsmiljö samt går att torka av med fuktad trasa. Bordet är även utrustat med robusta t-stativ i metall där det bredare röret sitter längst ned, vilket ger dig ett väldigt stabilt bord.  Stilren design med flera valmöjligheter Bordet kommer i en stilren och modern design med raka linjer och räta hörn, vilket gör att det passar in i de flesta kontorsmiljöer. Välj mellan flera olika färger på både stativ och laminat, och flera storlekar på bordsskivan för att hitta ett bord som passar ditt konferensrum. På bord längre än 240 centimeter är skivorna delade. 

Läs mer
Brizley of Scandinavia Konferensbord/projektbord Viggo Linoleum - 90 Cm Högt Vit Bredd 1150 X Längd 4200 Mauve 4172
Brizley of Scandinavia Konferensbord/projektbord Viggo Linoleum - 90 Cm Högt Vit Bredd 1150 X Längd 4200 Mauve 4172

Viggo är ett modernt konferensbord med en exklusiv skiva i linoleum, abs-kant med plywood look och underrede i minimalistisk design. Ett stiligt bord som finns i flera storlekar och passar stora som små mötesrum. Exklusiv topp i tålig linoleum. Stabilt stativ. Stilren design med ett modernt helhetsuttryck. Samla hela teamet vid samma bord Viggo är ett rymligt konferensbord som finns i flera storlekar; från 160 centimeter ända upp till 800 centimeter. Tack vare detta passar Viggo små som stora konferensrum där den bidrar med en enhetlig känsla. Här samlar du enkelt hela teamet vid ett och samma bord! Städa enkelt med tålig linoleumtopp  Bordsskivan består av en spånskiva, toppad med ett slitstarkt linoleum med en matt finish som känns lyxig under fingertopparna. Linoleum är ett tåligt material som står emot repor och dessutom är enkelt att hålla rent. Smulor, kafferingar och annat spill går att torka bort med fuktad trasa.  Specifikation Bordsskiva av spånskiva, linoleum och abs-plast. Stadigt stativ i pulverlackerad metall. Skivor längre än 240 cm är delade. Observera att bordet har en högre höjd än standard. Viggo 90 cm passar därför bra ihop med låga barstolar med en sitthöjd på 64 cm. Linoleum färger Burgundy 4154 Burgundy 4154 Muave 4172 Muave 4172 Nero 4023 Nero 4023 Olive 4184 Olive 4184 Pebble 4175 Pebble 4175

Läs mer
Direkt Interiör Bord Tekla Ø120 Cm Vit Hpl Code 36
Direkt Interiör Bord Tekla Ø120 Cm Vit Hpl Code 36

Tekla är ett vackert bord med snyggt fyrkryss-pelarstativ som lyfter och moderniserar vilket rum som helst. Bordet har en stor rund bordsskiva som går att få i olika varianter, och som passar fint in såväl i konferensrummet som i matsalen. Stabilt pelarstativ i svart stål. Rymlig rund bordskiva på Ø120 cm.  Olika val av material på bordsskiva. Smäcker design som smälter in. Elegant inredning för många miljöer Bordet Tekla passar med sin moderna design fint in i många olika typer av miljöer, och ger rummet ett elegant konferensbord där det fina bordskrysset får stå i fokus. Oavsett om det är på kontoret, restaurangen eller i hemmet blir bordet en trevlig plats att samlas kring.  Välj bordsskiva bland flera varianter Den runda bordsskivan går att få i olika varianter beroende på ändamål, stil och smak. Melamin är ett slitstarkt och prisvärt alternativ som passar bra i utrymmen som är mindre utsatta för yttre påfrestningar. Högtryckslaminat (HPL) är ett hållbart, smutsavvisande och ljusbeständigt material som tål en högre grad av slitage. Nanolaminat besitter samma egenskaper som HPL, men har en mattare ytfinish som gör att fingeravtryck inte fastnar lika lätt. Materialet kan dessutom få vissa mindre repor att försvinna med hjälp av en enkel behandling. Val av bordsskiva: Melamin - 25 mm med rak kant HPL  - 26  mm med rak kant Nano - 26 mm profilerad svartlackerad kant

Läs mer
Stolab Stol Lilla Åland Lavar Blågrön 55 Björk
Stolab Stol Lilla Åland Lavar Blågrön 55 Björk

Carl Malmstens bästsäljare Lilla Åland bevisar att en väl genomtänkt design lönar sig. Lilla Åland är ritad 1938 och producerad 1942 – en designklassiker som älskas världen över! Slittålig yta. Behagligt ryggstöd. Svarvade kanter och pinnar. Mjukt holkad sits för bekväm sittning. Lackad i miljövänligt, vattenbaserat lack. Kommer i ett miljövänligt lack som finns i flera nyanser. Klassiska former från 1942 År 1938 höll Carl Malmsten en slöjdkurs i Finströms kyrka på Åland och blev inspirerad av bysnickarens handsvarvade stolar. Han ritade då grunden till Lilla Åland som sedan fick sin slutgiltiga form 1942 inför produktionen hos Stolab, som då hette Stolfabriks AB i Smålandsstenar. Mjuk design och gediget hantverk Det gedigna hantverket löper som en röd tråd genom stolens svarvade pinnar och ger Lilla Åland dess mjuka utseende. Den höga kvalitén syns även i utformningen av rygg och sits vars lätt böjda former gör stolen överraskande bekväm. Om formgivaren – Carl Malmsten Carl Malmsten är en av Sveriges mest välkända formgivare som redan i början på 1900-talet förespråkade formgivning till rimliga priser. Han grundade sin design i traditionellt hantverkskap och lokala råvaror, vilket gör att hans möbler kan beskrivas som ekologiska och socialt hållbara utifrån dagens moderna perspektiv. Under 1920-talet föddes uttrycket "Swedish grace" som än idag förknippades med Carls möbler tack vare hans nätta formspråk.

Läs mer
Ongo Classic Regular - Balanspall Sitthöjd 42-64 Cm Vit Ljusblå
Ongo Classic Regular - Balanspall Sitthöjd 42-64 Cm Vit Ljusblå

Med Ongo balanspall sitter du bekvämt samtidigt som du håller dig aktiv. Den rundade foten gör att pallen följer alla dina rörelser, vilket aktiverar dina muskler och ökar blodcirkulationen.  Uppmuntrar till aktivt sittande. Höj- och sänkbar sitthöjd. Bekväm sits med tyg i mikrofiber. Lätt att bära med sig.  Rundad fot låter dig luta dig åt alla håll.  Kula i foten ger diskret, akustisk feedback när det sker ett skifte i pallens lutning.  Sitsens tyg finns i följande färger: Rundad fot som följer alla rörelser Balanspallen har en rundad fot som gör att du automatisk sätter muskler i arbete för att sitta upprätt. Fotens rundning följer dina rörelser och gör det möjligt för dig att luta dig i alla riktningar, vilket aktiverar olika muskler och ger ökad blodcirkulation. Aktivt sittande minskar skadorisken När du sitter aktivt och byter position ofta aktiverar du olika muskelgrupper i kroppen, exempelvis ben, bål och rygg. Tack vare detta stärker du kroppen och minskar risken för att drabbas av skador i rygg, nacke och axlar.  Kula i foten ger feedback På pallens fot finns en ränna med en liten kula som rullar runt varje gång pallens lutning skiftar. När kulan roterar uppstår ett diskret ljud som en slags feedback på att din kropp är i rörelse.  Greppvänlig och lätt att flytta Den lätta pallen har en skåra på undersidan av sitsen som gör den enkel att greppa. Tack vare detta kan du enkelt lyfta undan pallen när du inte använder den, eller ta med den när du ska på ett möte i ett annat rum.

Läs mer
Generic Konferensmöbler 6-10 Pers Modul + Ana Stol 4340sr 6 Platser (220 Cm) Mörkgrå Svart
Generic Konferensmöbler 6-10 Pers Modul + Ana Stol 4340sr 6 Platser (220 Cm) Mörkgrå Svart

Komplett mötesgrupp som utgörs av det stilrena konferensbordet Modul samt den eleganta och bekväma konferensstolen Ana Stol 4340SR. Gruppen går att få med sex, åtta eller tio platser för att passa in i mötesrum av olika storlekar. Med 6, 8 eller 10 sittplatser. Helklädd stol. Modernt utseende som finns i flera färger. Slitstarkt bord i flera utföranden Den 2,5 centimeter tjocka bordsskivan kommer med snygg och tålig laminat som går att få i flera snygga utföranden. De stabila benen med T-modell är perfekt under konferensbordet då de tar minimalt med plats och gör det lätt att få in konferensstolarna utan att benen är i vägen.  Bekväm och stilig konferensstol med helklätt säte Konferensstolen ANA Stol 4340SR är en utmärkt konferensstol som erbjuder en mycket god sittkomfort. Stolen kommer med smäckra ben i metall vilket ger stolen en luftig och modern känsla. Stolens säte är helklädd med ett trevligt tyg som låter dig sitta bekvämt under hela mötet.  Specifikation Bord Modul Stabilt T-stativ. Praktiska ställfötter för ojämnt golv. Slitstark yta av laminat. Finns i flera storlekar – för stora som små rum. Finns i flertalet färger. På bord längre än 240 centimeter är skivorna delade. Stol ANA Stol 4340SR Tål påfrestningar som kan uppstå i offentliga miljöer. Helklätt säte. Smäckra ben i pulverlackerad metall.

Läs mer