Spara upp till 70% på "

Racketsporter

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
RS Barcelona Fotbollsspel Rs2 - För Inomhusbruk White
RS Barcelona Fotbollsspel Rs2 - För Inomhusbruk White

RS2 är ett designat fotbollsspel, formgivet för att stå framme i finrummet med sin industriella look. Den stabila konstruktionen tål många tuffa matcher under alla lunchraster och AWs. Stabil konstruktion i stål och HPL. 7 bollar och 2 extraspelare medföljer. Gör alla raster och AWs ännu roligare! För inomhusbruk. Samla kollegorna för roliga stunder ihop Med ett fotbollsspel från RS Barcelona på kontoret får kollegorna en naturlig och rolig samlingsplats under fikaraster, lunchpauser och AWs! Detta skapar samhörighet i gruppen samtidigt som möjligheten att göra någonting helt skilt från arbetet under rasten låter hjärnan vila en stund, vilket förmodligen gör dina medarbetare ännu mer effektiva när de återgår till sina sysslor. Industriell, monokrom design RS2 präglas av sin industriella design som verkligen tar för sig i rummet utan att kännas skrymmande. Både skivan och underredet kommer i samma färg vilket ger ett monokromt och stilrent resultat oavsett om du väljer någon av de mer sobra nyanserna, eller den poppiga klarröda. Kommer med färdiga lag Beroende på vilken färg du väljer på ditt fotbollsbord kommer spelarna i olika dräkter. I det vita bordet möts blå och röda, i det blå bordet möter det röda laget det grå, i såväl det svarta som det gröna bordet är lagen vita respektive grå och i det röda och grå bordet ställs ett svart lag mot ett vitt. Tillbehör: Set om 7 bollar. 2 extraspelare (1 per lag).

Läs mer
Dynamic Code Självprovtagningskit för Bakteriell Vaginos och Candida
Dynamic Code Självprovtagningskit för Bakteriell Vaginos och Candida

Klåda i underlivet?Bakteriell vaginos och svamp (Candida) är mycket vanligt bland kvinnor. Symptomen för dessa två är mycket lika men de ska behandlas på olika sätt. Därför är det bra att ta ett prov för både bakteriell vaginos och Candida samtidigt för att få rätt diagnos och behandling. Exempel på symptom är bland annat klåda i underlivet och/eller illaluktande flytningar.För dig som är gravidDet här självprovtagningskitet rekommenderas till alla gravida. Obehandlad bakteriell vaginos under graviditeten kan leda till förtidig (prematur) födsel. Det är rekommenderat att ta provet så tidigt som möjligt under graviditeten, men behandling bör inte påbörjas förrän fostret är färdigutvecklat (12 veckor).Provta dig snabbt och enkelt Med vårt självprovtagningskit för bakteriell vaginos och Candida kan du provta dig smidigt och diskret. Du beställer enkelt självprovtagningskitet som skickas i ett diskret kuvert. I paketet finns provtagningsmaterial och paketet används som returförpackning. Instruktionerna är tydliga och provet tas med en vaginalprovpinne. Provet gör inte ont att ta. När du tagit ett prov sparar du din personliga analyskod som medföljer och skickar in provet till oss i returförpackningen.Provsvar inom 3 vardagar*Efter det att provet kommit fram till oss tar det max tre vardagar att analysera det.* Analysen genomförs i vårt kvalitetssäkrade labb och svaret är mer än 99,5 % säkert. Det innebär att det är säkrare än det svar du skulle fått hos vården. Med hjälp av din analyskod hämtar du själv svaret på dynamiccode.com och allt sker helt anonymt.Vi hjälper dig vidareOm det visar sig att du har bakteriell vaginos eller Candida hjälper vi dig vidare. Bakteriell vaginos behandlas med antibiotika medan svamp behandlas med svampdödande läkemedel. Från svarssidan har du möjlighet att klicka dig vidare till en digital vårdgivare som kan hjälpa dig med e-recept och/eller rådgivning, i vissa fall behövs ett kompletterande videomöte.* Efter provets ankomst till vårt laboratorium, helgfri mån-fre.

Läs mer
RS Barcelona Fotbollsspel Rs3 Wood White
RS Barcelona Fotbollsspel Rs3 Wood White

RS3 Wood är ett nätt och stilrent fotbollsspel som bidrar med en naturnära känsla till rummet. Samtidigt tål den stabila konstruktionen många tuffa matcher under alla lunchraster och AWs. Stabil konstruktion i stål och HPL. 7 bollar och 2 extraspelare medföljer. Gör alla raster och AWs ännu roligare! För inom- eller utomhusbruk. Samla kollegorna för roliga stunder ihop Med ett fotbollsspel från RS Barcelona på kontoret får kollegorna en naturlig och rolig samlingsplats under fikaraster, lunchpauser och AWs! Detta skapar samhörighet i gruppen samtidigt som möjligheten att göra någonting helt skilt från arbetet under rasten låter hjärnan vila en stund, vilket förmodligen gör dina medarbetare ännu mer effektiva när de återgår till sina sysslor. Använd inomhus eller utomhus Tack vare sin tåliga konstruktion i stål, högtryckslaminat och behandlat irokoträ står RS3 Wood lika bra inne i kontorets lunchrum eller loungeyta, som ute på terrassen eller innergården. Detta ger dig stor frihet att placera ditt fotbollsspel precis där du vill ha det, ute som inne! Kommer med färdiga lag Beroende på vilken färg du väljer på ditt fotbollsbord kommer spelarna i olika dräkter. I det vita bordet möts blå och röd, i det svarta bordet ställs det vita laget mot det grå, i det röda bordet möter det vita laget det grå och i bordet i rostfritt stål är lagen svarta respektive vita. Tillbehör: Set om 7 bollar. 2 extraspelare (1 per lag).

Läs mer