Spara upp till 70% på "

Skateboards & Inlines

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
Sparkcykel Med Stora Hjul - Vikbara (Färg: Svart)
Sparkcykel Med Stora Hjul - Vikbara (Färg: Svart)

Sparkcykel med stora hjul och bakbroms – hopfällbar En fin och robust sparkcykel med stora 200 mm. hjul, som har god hållbarhet och låg vikt. Lätt att hantera både i höga och låga hastigheter och kan användas av både nybörjare och avancerade. Sparkcykeln är hopfällbar, så den kan enkelt tas med till skolan eller till fritidsklubben om du är sugen på en snabb hemresa. Denna modell har 3 olika höjdinställningar, halkfria handtag och halkfri ram där foten vilar samt ramen är tillverkad av aluminium för bättre hållbarhet mot tung vikt. En sparkcykel ger barnen många möjligheter till rolig lek och bra motion. Det är ett bra sätt att komma till och från skolan och ger dem många timmars underhållning när de ska öva tricks och åka med vänner. Fördelen med en sparkcykel är att den inte tar mer plats än du kan ha den i bagageutrymmet. Ska användas med säkerhetsutrustning. Produktinformation Färg: svart Fotbroms: ja Last: 100 kg. Längd: 88 cm. Rekommenderas från 5+ Material: Aluminium + stål Hjulstorlek: 20 mm. (Polyuretan PU) 3 justerbara höjder: 88, 93 eller 98 cm.     Frågor om produkten? Låt oss hjälpa dig Vi är sitter redo för att hjälpa dig tirsdag till fredag 10.00-12.00 . KUNDESERVICE VIA MAIL PÅ KONTAKT@SATANA.SE E-post besvaras vanligtvis inom 24 timmar, tirsdag till fredag. Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. KUNDETJÄNST RING +45 25 94 24 84 Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. Du kan handla säkert hos oss ✔Snabb leverans, vanligtvis inom 1–3 arbetsdagar ✔Säker shopping med SSL -datakryptering ✔Utmärkta recensioner på Trustpilot ✔Kundtjänst via telefon och mejl ✔Alltid 14 dagars returrätt 100 % nöjdhetsgaranti Satana.se är vi alla ett team och vi fokuserar på att ge alla våra kunder den bästa tänkbara service – eftersom vi vill att alla våra kunder ska bli nöjda - men vi vet att det inte alltid lyckas.   Om du har köpt en produkt kan du prova den i lugn och ro där hemma i upp till 14 dagar. Om du inte är nöjd med produkten kan du returnera den för återbetalning*.  Kontakta oss under våra öppettider via telefon eller mejl så hjälper vi dig med ditt ärende.   * Satana.no ansvarar inte för returförsändelsen. Produkter ska returneras i gott skick, i originalförpackningen och får inte visa tecken på användning. Skriv inte på förpackningen och klistra inte på etiketter på förpackningen. Läs våra returvillkor här.  Ovanstående information/specifikationer är vägledande och kan ändras av tillverkaren utan att det meddelas. Med reservation för tryckfel och vägledande bilder. Läs alla våra handels- och leveransvillkor här.

Läs mer
CCM Tacks AS-V Axelskydd Jr, M
CCM Tacks AS-V Axelskydd Jr, M

CCM Tacks AS-V Junior axelskydd är designade för att erbjuda bra skydd samtidigt som de förbättrar rörligheten. CCM har en ny anatomisk skölddesign med maximal täckning. ASD sätter skyddet i först, ger ultrakomfort och en anpassningsbar passform. ASD är konstruerad för att erbjuda skydd av högsta kvalitet. Tillsammans med en flex motion design, som erbjuder en överlägsen komfort bas med extra skydd för revben och längdjusterbara bålband för att underlätta att hitta din perfekta passform. Tacks AS-V axelkuddar erbjuder skydd och rörlighet på elitnivå. Tacks AS-V axelkuddar, är kuporna JDP-injicerade med exponerade skumskydd med D30 lite inuti. Denna förbättrade pro-level-konstruktion tar stötkraften bort från axlarna medan D30 hjälper till att absorbera stötar. Bicepsen har adaptfit+-remmar med höjdjusterbart bicepsskydd. Denna anpassningsbara passform och förstärkta bicepsskydd möjliggör skydd på proffsnivå där du behöver det. Dessutom har CCM förstärkta rörliga bågar för nyckelben och skulderbladsskydd. Detta är designat för optimal rörlighet och komfort. En av de viktigaste skyddande delarna av AS-V axelkudden är bröstbenet och ryggradens. CCM använder Vent-tech flytande bröstbens- och ryggradshybridsköldar med D30 smart material i plexus. Vent-tech-konstruktionen kommer att tillåta extra luftflöde när det är varmt, vilket håller dig sval medan de helt nya hybridsköldarna håller dig skyddad med det smarta D30-materialet som förstärker bröstbenet. Detta kommer att hjälpa till att sprida effekterna i dessa områden och hålla dig så skyddad som möjligt i alla aspekter av spelet. Mittsektionen har CCM inkluderat andningsbara och justerbara extra pads för magen och nedre delen av ryggen. Dessa hjälper till att anpassa din maximala skyddspassform, vilket säkerställer att alla delar av din överkropp är väl täckta och skyddade. På insidan av Tacks AS-V pads har CCM lagt till ett sublimerat foder plus mjuka stretchpaneler framtill. Detta komfortfoder av överlägsen kvalitet med frontpaneler med stretchkänsla hjälper dig att vara mobil och röra dig så fritt som möjligt. Tack vare den nya anatomiska skölddesignen, flexmotion-passformen och det nya adaptfit-bandsystemet byggdes dessa axelkuddar för att ge dig hög nivå av skydd och rörlighet. Om du är en spelare på hög nivå som letar efter bra skydd och komfort i din utrustning, behöver du inte leta längre än CCM Tacks AS-V Junior axelskydd!

Läs mer
Baana Noux Gruscykel, L/56 Cm
Baana Noux Gruscykel, L/56 Cm

Allmänt:Baana Noux -gruscykeln är en kombination av noggrant valda delar, optimal design och högkvalitativa komponenter. Gruscykeln har delar med bästa egenskaperna för helheten för olika underlag, vilket vi också vill ha på våra egna cyklar. Aluminiumramen och kolfiberframgaffeln utgör en bra kombination av lättvikt, styvhet och vibrationsdämpning. Körkomforten har optimerats med hjälp av den kolfiberförstärkta sadelstolpen, eftersom den filtrerar bort vibrationer från vägen och små ojämnheter bättre än aluminium. Noux har en passande avslappnad geometri och är lämplig för längre turer även på sämre underlag. Ramen har tillräckligt med fästpunkter för både pakethållare och skärmar. Cykeln klarar också bevisligen cykelturer, eftersom en i vårt team har cyklat med testcykeln över Alperna från Rom till Brygge. Det finns utrymme i ramen även för bredare däck, men som standard är cykeln utrustad med välrenommerade 40 mm breda Maxxis Rambler-däck. Dessa däck i brunt är klassiskt färgsatta och har Silkshield-punkteringsskydd som underlättar bekymmersfri cykling under många kilometer. Ett lågprofilt mönster i mitten av däcket rullar bra på hårt underlag och de större knopparna på kanterna ger stabilitet i kurvorna och på mjukt underlag. Däcken är tubeless ready, vilket innebär att rullmotstånd och hållbarhet kan förbättras genom att tillsätta tätningssvätska. WTB ST i19 TCS 2.0-hjulen är inte de lättaste, men de tål definitivt även hårdare cykling och är på så sätt pålitliga när de väl har fått sin första service. I drivlinan finns Srams Apex-serie, som erbjuder pålitlig och användarvänlig prestanda med en enkel framväxel. Det breda växelområdet är 370%, vilket ger dig möjlighet att ta dig uppför även brantare backar och ändå hitta lämpliga växlar även på platt underlag. Bromsarna är hydrauliska skivbromsar från Apex-serien, vilka ger bra stoppkraft även i dåligt väder och ger dig fullt förtroende för cykeln både i nedförsbackar och på landsvägar. Cykeln har också överlägsna genomgående axlar när det gäller styrka och användarvänlighet, vilket gör att navet alltid alignerar med gaffeln på samma plats, så att bromsjusteringarna förblir desamma även om du tar av hjulen för transportändamål. Noggrant utvalda komponenter och garanterad prestanda med Baana Noux -gruscykeln! Specifikationer: Modelldetaljer Märke: Baana Modell: Noux Färg: Moss Ramstorlek och rekommenderad längd Storlek S/48 cm - 160 - 170 cm Storlek M/52 cm - 170 - 180 cm Storlek L/56 cm - 180 - 190 cm Ram Material: 6061 aluminium Längsgående axel: 12 x 142 mm Skivbromsfäste: flatmonterat skivbromsfäste Maximala däckdimensioner: 50 - 622, 700 x 50 C Framgaffel Material: kolfiber Lång axel: 12 x 100 mm Flatbromsfäste: flat-mount Maximal däckdimension: 60 - 622, 700 x 60 C Växlar Växelspak: Sram Apex 11-v Växelspak fram: - Växelspak bak: Sram Apex Long Cage Bromsar Styre: Sram Apex hydraulisk Frambroms: SRAM Apex flat mount, hydraulisk skivbroms Bakbroms: Sram Apex flat mount, hydraulisk...

Läs mer