Spara upp till 70% på "

Spel & Sällskapsspel

"
DE BÄSTA ERBJUDANDEN
3d-Pussel - Kreativa Lärandeleksaker För De Allra Minsta - (Modell: Ice-Cream)
3d-Pussel - Kreativa Lärandeleksaker För De Allra Minsta - (Modell: Ice-Cream)

Kreativa lärandeleksaker Våra 3D-träpussel är den perfekta leksaken för små upptäckare och kreativa sinnen. Denna pedagogiska leksak utmanar barns fantasi och intellekt på ett roligt och engagerande sätt. Detta 3D-träpussel är mer än bara underhållning. Det stärker barns problemlösningsförmåga, finmotorik och kognitiva färdigheter samtidigt som det låter deras fantasi flyga fritt. 3 roliga versioner 🦁   Exotiska djur: En platta är fylld med färgglada exotiska djur som för liv i djungelns mystik. 🍰 Färgglada tårtor: Nästa platta presenterar en värld av läckra tårtor och dessertfantasier. 🚢 Transportmedel: Den tredje plattan introducerar barnen för skepp, flygplan, bussar och bilar, vilket stimulerar deras nyfikenhet för världen omkring dem. På baksidan hittar du en ritplatta och en mini-whiteboard. Medföljande pennor ger barnen möjlighet att fritt uttrycka sina kreativa tankar. Produktinformation Mått: 22,5 x 22,5 cm Material: miljövänligt trä Ålder: Rekommenderas från +2 år Frågor om produkten? Låt oss hjälpa dig Vi är sitter redo för att hjälpa dig tirsdag till fredag 10.00-12.00 . KUNDESERVICE VIA MAIL PÅ KONTAKT@SATANA.SE E-post besvaras vanligtvis inom 24 timmar, tirsdag till fredag. Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. KUNDETJÄNST RING +45 25 94 24 84 Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. Du kan handla säkert hos oss ✔Snabb leverans, vanligtvis inom 1–3 arbetsdagar ✔Säker shopping med SSL -datakryptering ✔Utmärkta recensioner på Trustpilot ✔Kundtjänst via telefon och mejl ✔Alltid 14 dagars returrätt 100 % nöjdhetsgaranti Satana.se är vi alla ett team och vi fokuserar på att ge alla våra kunder den bästa tänkbara service – eftersom vi vill att alla våra kunder ska bli nöjda - men vi vet att det inte alltid lyckas.   Om du har köpt en produkt kan du prova den i lugn och ro där hemma i upp till 14 dagar. Om du inte är nöjd med produkten kan du returnera den för återbetalning*.  Kontakta oss under våra öppettider via telefon eller mejl så hjälper vi dig med ditt ärende.   * Satana.no ansvarar inte för returförsändelsen. Produkter ska returneras i gott skick, i originalförpackningen och får inte visa tecken på användning. Skriv inte på förpackningen och klistra inte på etiketter på förpackningen. Läs våra returvillkor här.  Ovanstående information/specifikationer är vägledande och kan ändras av tillverkaren utan att det meddelas. Med reservation för tryckfel och vägledande bilder. Läs alla våra handels- och leveransvillkor här.

Läs mer
Ludo Travel Games - Med Magnetiska Bitar
Ludo Travel Games - Med Magnetiska Bitar

Mini Ludo Travel Games – med magnetiska bitar Det klassiska spelet ludo i en smart behändig version med magnetiska bitar och en liten kub, perfekt för flyget, i bilen, tåget eller nere vid poolen på semestern. Ludo-plattan mäter 19,5 x 19,5 centimeter och bitar samt tärningar förvaras fint i den genom att tallriken viks ihop som en liten resekartong. Perfekt att ta med när du är på resande fot. Produktinformation CE-godkänd: ja Vikt: 0,202 gram Mått: 19,5 x 19,5 cm.     Frågor om produkten? Låt oss hjälpa dig Vi är sitter redo för att hjälpa dig tirsdag till fredag 10.00-12.00 . KUNDESERVICE VIA MAIL PÅ KONTAKT@SATANA.SE E-post besvaras vanligtvis inom 24 timmar, tirsdag till fredag. Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. KUNDETJÄNST RING +45 25 94 24 84 Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. Du kan handla säkert hos oss ✔Snabb leverans, vanligtvis inom 1–3 arbetsdagar ✔Säker shopping med SSL -datakryptering ✔Utmärkta recensioner på Trustpilot ✔Kundtjänst via telefon och mejl ✔Alltid 14 dagars returrätt 100 % nöjdhetsgaranti Satana.se är vi alla ett team och vi fokuserar på att ge alla våra kunder den bästa tänkbara service – eftersom vi vill att alla våra kunder ska bli nöjda - men vi vet att det inte alltid lyckas.   Om du har köpt en produkt kan du prova den i lugn och ro där hemma i upp till 14 dagar. Om du inte är nöjd med produkten kan du returnera den för återbetalning*.  Kontakta oss under våra öppettider via telefon eller mejl så hjälper vi dig med ditt ärende.   * Satana.no ansvarar inte för returförsändelsen. Produkter ska returneras i gott skick, i originalförpackningen och får inte visa tecken på användning. Skriv inte på förpackningen och klistra inte på etiketter på förpackningen. Läs våra returvillkor här.  Ovanstående information/specifikationer är vägledande och kan ändras av tillverkaren utan att det meddelas. Med reservation för tryckfel och vägledande bilder. Läs alla våra handels- och leveransvillkor här.

Läs mer
Balans Träleksaker - Motorisk Utveckling På Ett Roligt Och Utmanande Sätt
Balans Träleksaker - Motorisk Utveckling På Ett Roligt Och Utmanande Sätt

Balans träleksaker Förbättra ditt barns motoriska färdigheter med vår uppsättning balans träleksaker! Vår träleksaksuppsättning är utformad för barn i åldern 3-5 år med särskilt fokus på motorisk utveckling. Tillverkad av naturligt trä utmanar denna leksak balans och finmotorik samtidigt som den erbjuder timmar av roligt och lärande. Denna uppsättning balans träleksaker är ett fantastiskt sätt att berika ditt barns lekstunder. Den kombinerar roligt och lärande på ett unikt sätt och är det perfekta verktyget för att hjälpa ditt barn att utveckla väsentliga färdigheter. 🌟 Naturligt material: Hållbart och miljövänligt. 🧠 Motorisk utveckling: Bygg och balansera med träringar och djurhuvuden. 🤣 Rolig utmaning: Gungbrädan lägger spänning till leken. 👨‍👩‍👧 Främjar interaktion: Idealisk för ensamlek eller lek med vänner. Produktinformation Material: Trä Antal delar: 16 CE-godkänd: Ja Rekommenderad ålder: +3 år   Frågor om produkten? Låt oss hjälpa dig Vi är sitter redo för att hjälpa dig tirsdag till fredag 10.00-12.00 . KUNDESERVICE VIA MAIL PÅ KONTAKT@SATANA.SE E-post besvaras vanligtvis inom 24 timmar, tirsdag till fredag. Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. KUNDETJÄNST RING +45 25 94 24 84 Kom altid ihäg ordernumret om din förfrägan handlar om en aktuell order. Du kan handla säkert hos oss ✔Snabb leverans, vanligtvis inom 1–3 arbetsdagar ✔Säker shopping med SSL -datakryptering ✔Utmärkta recensioner på Trustpilot ✔Kundtjänst via telefon och mejl ✔Alltid 14 dagars returrätt 100 % nöjdhetsgaranti Satana.se är vi alla ett team och vi fokuserar på att ge alla våra kunder den bästa tänkbara service – eftersom vi vill att alla våra kunder ska bli nöjda - men vi vet att det inte alltid lyckas.   Om du har köpt en produkt kan du prova den i lugn och ro där hemma i upp till 14 dagar. Om du inte är nöjd med produkten kan du returnera den för återbetalning*.  Kontakta oss under våra öppettider via telefon eller mejl så hjälper vi dig med ditt ärende.   * Satana.no ansvarar inte för returförsändelsen. Produkter ska returneras i gott skick, i originalförpackningen och får inte visa tecken på användning. Skriv inte på förpackningen och klistra inte på etiketter på förpackningen. Läs våra returvillkor här.  Ovanstående information/specifikationer är vägledande och kan ändras av tillverkaren utan att det meddelas. Med reservation för tryckfel och vägledande bilder. Läs alla våra handels- och leveransvillkor här.

Läs mer